Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Maxthon'da cevap yazamıyorum!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Maxthon'da cevap yazamıyorum! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 23:23:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hiçbir ayar değişikliği yapmamama rağmen cevap yazamıyorum. Sanırım forumdaki bazı değişiklikler buna sebep oldu. Nasıl çözebilirim?

bu arada mx'den cıkıp girersem beni hatırla olayı iptal oluyo, ama gezinti halindeyken üyeliğimi görüyo, mesaj atamıyorum hala.

Lancelot_Real

24 Temmuz 2008; 0:14:20 

burada
http://forum.donanimhaber.com/m_19942238/mpage_2/key_/tm.htm
5 Ocak 2008; 18:01:53
tarihli ayarlarima bak.

bu mesaji maxthon ile attim

Forum Linklerim - Donanim Bilgilerim - Tavsiyelerim/Yazdigim cevaplarda kim oldugun degil ne yazdigin onemli.
johonwayni

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 0:43:17 

Firefox'den vazgeçme gel

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.

nman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 1:14:13 

firefox ustte verilen linkte donguye giriyo:D

johonwayni

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 12:46:57 

quote:

Orjinalden alıntı: nman

Artik imzani düzenlersin öyleyse

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.

nman

Sisteme Gözat

25 Temmuz 2008; 23:12:39 

quote:

Orjinalden alıntı: johonwayni

quote:

Artik imzani düzenlersin öyleyse

nasıl yani?

Ayrıca kısa bi ayar işi muhtemelen bu ama bulamadık daha. yardııım!

Lancelot_Real

25 Temmuz 2008; 23:15:14 

quote:

Ayrıca kısa bi ayar işi muhtemelen bu ama bulamadık daha. yardııım!

yardim edildi ve bu mesajda maxthon ile atildi.

Forum Linklerim - Donanim Bilgilerim - Tavsiyelerim/Yazdigim cevaplarda kim oldugun degil ne yazdigin onemli.
nman

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2008; 1:01:00 

yahu dostum. anladım. senin ayar menüsü bende yok aynı şekliyle. karşılaştırmaya çalıştım. herşey aynı gibi snnkilerle. sen eski mx i mi kullanıyosun?

Lancelot_Real

26 Temmuz 2008; 1:40:07 

quote:

yahu dostum. anladım. senin ayar menüsü bende yok aynı şekliyle. karşılaştırmaya çalıştım. herşey aynı gibi snnkilerle. sen eski mx i mi kullanıyosun?

mathon 2.0.7.1030 kullaniyorum

o konuyu oku, orada cikan problemleri ve cozumlerini bulmustuk, bende tum cozumleri derlemistim. ordaki ufak ayarlardan sonra maxthon2 benim icin mukemmel bir ie tarayici olarak calisiyor ve o gunden beri kullaniyorum.

nman

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2008; 9:25:29 

bulduğunuz çözümlerin hepsi ayarlı bende zaten. bendeki sorun hala çözülmedi.

ares_turk

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2008; 9:55:28 

Maxthon la deneme bakalım mesaj atabilecek miyim?

Version = 2.1.2.649

hiç bir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares_turk -- 26 Temmuz 2008; 9:55:04 >

TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin, Sana Türkmüsün, Kürtmüsün, Ermenimisin, Lazmısın diye sormuyorum. Ekmek yediğin Vatanını seviyor musun diye soruyorum? Başkalarını düzeltmek istiyorsanız önce kendinizi düzeltiniz. Hz.Ömer, X-Fire Call of Duty 2 Gamers Bloğum Adana25+ http://aresturk.blogcu.com
nman

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2008; 11:13:53 

sorun internet explorerla alakalı. hala bulamadım çözüm.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Maxthon'da cevap yazamıyorum! Sayfa: [1]
Buraya git: