slm arkadaşlar 3 ay kadar once asus x52 f3sa pc aldım bi sure sonra oyunlardan programlardan dosyalardan pcm çok doldu we orjinal yanında gelen cd ile format atmakistedim VİSTA
fakat herşey cok güzel gidiyor yüklüğor yüklüyor driercd sini tak diyor takıorum onlarıda yüklüyor sonra restart atıyor açılıor ilk giriş ekranı dos ekrannda 1,2şey yüklüyor sonra 2 tane küçülk pencere açılıor 2 side birbirinin tıpkısı ve değişiklerin olabilmesi için yenıden baslatn dıor ok diyorum tekrar açılıor ve zönK ir hata :S kurulamadı tarzı bişe şu an hatırlamıorum öyle detaylı bir hata değil sadece kurulamadı yenidenbaşlatın ffalan diyor başlatıyrum gene aynı şey ne yapıcağımı şaşırdım hani orjinal falan olmasa tamam bnde dedim xp kurayım kurtulaım fakat ondada yüklemeye geçerken sisteminizde harddisk bulunamadı dior bu nedir yaw lütfen yardm edin çok aradım inceledim fakat bir şe bulamadım siz bu işşlerden anlıorsun yardım lütfen
sistemim wista premium googledan arattım fakat normal vistaları kurmanın yolları var resimli şekilde premium için hiç birşe yok ayrca normal vistaların kurulumuyla benimkinin alakası ok resimlerden bakdım 0 alaka :S yardımcı olun ne olur
recovery bölümü ya da cd de bir çeşit sorun varsa bu tip problemler olabilir. xp taktığında hard disk görmemesinin nedeni sata diski tanımmasından dolayıdır. forumda bununla ilgili bir konu vardı aratırsan bulursun.
bu xp yüklemek için zaten üst konuymuş. hp için anlatmış ama mantığı aynı asus içinde. veya bir yerden vista cd si bulup onunla yükleyip sonra notebook un altındaki key i girebilirsin. böyle yaptığımda bir kez etkinleşmemişti ama microsoft u arayıp hard diski değiştirip yeniden yüklediğimde etkinleşmedi dersen (aynı bilgisayar için) sana gerekli yönergeleri söylerler orijinal kullanmanı sağlamak için. yine de yapamazsan olumsuz bir durumda sorumluluk kabul etmem ona göre.
__OsKi__ Merhaba arkadaşım bende X52 kullanıcısıyım. O bahsettiğin sorunu bende çok yaşadım ama sorunu çözdüm. Driver cdsini taktığında yeniden başlatılsın mı diye soruyor ya orda yeniden başlatmayacaksın. Değişikliklerin olabilmesi için dediğine bakma sen. Yeniden başlatma o anda bilgisayarı kuruluma devam ediyor.O ekran çıktığında bilgisayar işlemleri durdurdu sanıyoruz ama o sonra devam ediyor. Tam hatırlamıyorum ama hayır butonu varsa onu tıkla yoksa hiç dokunma o kutucuk kendi kendine kayboluyor.Ayrıca driverları kurarken işkence çekiyorum çok yavaş çalıştırıyor. En az 3 defa yükleme yaptım bu şekilde sorunumu çözdüm. Sana da kolay gelsin ;) Diskinde ve CD'lerinde herhangi bir problem yok. Kimseden yardım almadım zaten servis yardım etmiyor getirin diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortunc39 -- 12 Eylül 2008; 16:21:10 >
dvd ile niye kuruyorsunuz arkadaşlar bilgisayar açılırken f9 a basın bi kaç defa recovery açılıyor diskteki recovery bölümünden bilgisayara kendini yeniden kuruyor dvd ye göre çok daha kısa zamanda bitiyor ve herhangi bir sorunla karşılaşmıyorsunuz. Şayet recovery bölümünüz bozulursa dvdleri kullanın ve 1 kez dvd den kurduktan sonra recovery bölümü onarılıyor zaten tekrar kullanmaya devam edebiliyorsunuz.