Giriş | |
|
|
|
26 Temmuz 2008; 22:54:20
|
|
|
bu üsttekiler blu rip film 1920X800 _________________________________________ [image]http://img512.imageshack.us/my.php?image=s6000461nb5.jpg[/image] bunlar elimdeki akai marka recevierle cekılen fotolar, ___________________________________________ buda divx 640 X 378 (alttaki dizi) ____________________________________________________________________________________________ buda 1920 X 1080p full hd ve 60 hz. gosteren ozellik tam ekran oturuyor, ps3 fotolarınıda ps3 oynarken cekerım... sımdılık bunlar Arkadaslar yogunluktan dolayı foto ekleyemiyorum, ancak aleti aldım diyedemiyorum bana cok iyi geldi, sahsen ben 1 metreden baktıgımda goruntu pıksellenme cok fazla, ancak bugun 40 dk (350 mb) dizi izledim 2-3 bolum ve 3-4 metreden izledim kaliteside divx kadar yoktur diye dusunuyorum.ancak bana iyi geldi, 24 hz de biraz kotuydu ama 60 hz yapmayı basardım, ayrıca hd kaynakta sıkıntı yok, ps3 de oyun oynadım mukemmel, diger blurip filmlere baktım super, karanlık sahnelerde siyahları iyi degil ama digerleride bole samy haric, onun dısında bence cok guzel... dedigim gibi ank.da oturup alacak varsa bende gelıp bakabılır highwaymause arkadasım ve diger yardım eden arkadaslara cok tesekkurler ekrana tam oturrtum ve 60 hz ayarladım super oldu, ancak alısamadım kontrast gozlerımı yakıyor aynı pc monıtoru gıbı:( simdilik iyi geceler EDIT = fotolar eklendi...en üstte...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan06 -- 27 Temmuz 2008; 16:43:15 >
1_TOSHIBA 46XF350 FULL HD LCD 2_PLAYSTATION 3 / NTSC__PSN=kagan06__TAKASLIK--SATILIK--SIFIR AÇILMAMIŞ== enemy territory :QUAKE WARS 3_TOSHIBA RD-XS27KE DVD RECORDER 1080P UPSCALE 4_P990i & NOKIA N 95-8 GB.
|
|
|
|
|
27 Temmuz 2008; 23:30:11
|
|
|
Beyler selamlar 1-Teşhirde/mağazada v.s yerde gördüğünüz ayarlar ile,kesin şu iyi bu iyi demek zordur!! O ortamlarda ışık(aydınlanma)yanlıştır!!!! Contrast/Brightness ayarları tutmaz!!! Çoğu panel "Default" ta durur! Dünyanın her yerinde yapılan(çok marka/modellerin satıldığı yerlerden bahsediyorum)bir numara ile bazı paneller çok iyi bazıları çok kötü resim verebilir,NEDEN!!! 2-Satıcı ile kesinlikle "panel muhabbetine" girmeyiniz!! 3-Netten-metten ise mümkünse kesinlikle panel almayınız>>Bayilerinden almaya özen gösteriniz! 4-Bugün yurtiçi-dışı siteler artık,bu işlerin mekanı olmuştur,buraları bırakıpta,başka yerlerden panel araştırması yapmayınız! 5-Paneli almaya doğrudan gidin ve olayı bitirin 6-Sıfır kutusunda-eve teslim/kurulum v.s konusunda titiz olunuz. ----------------------------- Kısaca dışarda gördüğünüz panel eve gelince değişir Ama marka/seri/model bazında kesin kararınızı önceden veriniz.......yoksa mağazaya gidipte......yaw bunu alacaktım ama bu dahamı iyi derseniz,haliniz duman olur,satıcı size kendi tavsiyenizi kesin kabul ettirir,uyanık olunuz lütfen,aceleye gerek yok! Selamlar
|
|
|
28 Temmuz 2008; 1:24:17
|
|
|
@albani tesekkurler albani, alacak arkadaslara tavsiyelerin iyi gelecektir, bende en az 3 aydır panel arastırıyordum bu fıyata aldıgım urunden suan memnunum:D gunde 12 saatten fazla acık kalıyor bıraz ısınma var onada su havalandırmalardan alıs sag capraza koyup ayaklarımı uzatıp fılm ızlıcem:D tesekkurler oneriler icin...iyi geceler...
1_TOSHIBA 46XF350 FULL HD LCD 2_PLAYSTATION 3 / NTSC__PSN=kagan06__TAKASLIK--SATILIK--SIFIR AÇILMAMIŞ== enemy territory :QUAKE WARS 3_TOSHIBA RD-XS27KE DVD RECORDER 1080P UPSCALE 4_P990i & NOKIA N 95-8 GB.
|
|
|
|
|
28 Temmuz 2008; 1:34:28
|
|
|
kagan06 arkadasım benım salonumda 4 metre ve 2 metre uzaklıkta koltuklar var..2 metre olan koltuktan pıkseller benı cok rahatsız edermı ..yarın sabah almayı dusunuyorum süpelerım var arkadasım..yardım edersen sevınırım..
|
|
28 Temmuz 2008; 10:17:57
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE Artık bu aşamadan sonra Topiği açan arkadaş, topik ismini "Toshiba 46xf351 bilgi paylaşımı ve yardımlaşma topiği" mealinde değiştirirse topik daha kalıcı ve faydalı olur. Bencede Toshiba 46fx350 ++++
Toshiba 46XF350, Toshiba HD-EP30--- Harman Kardon Avr 255 ---Pure Acoustics Dream 77 Slw 10 Sub ---Logitech Harmony® 880---Tunçmatik Digitech 900 ---HP Pavilion dv6650et Intel® Core� 2 Duo islemci T7500 2,20 GHz, 2048 MB 667 MHZ Ram, HDMI---Next 8000 XCAM Plus
|
|
|
|
|
28 Temmuz 2008; 10:22:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE Görüntüler oldukça güzel. Müsait olunca biraz daha detaylara inerseniz iyi olur. Örneğin:pip durumu, karasal yayın alıcısı var mı?(sanırım yok), menü üzerinden izin verdiği ayarlar, Giriş-çıkışların yerleşimi, kullanışlı mı? vs. Ayrıca en çok merak ettiğim hareketli sahnelerdeki durumu nedir? Özellikle görüntünün yatay hızlı hareketlerinde bir flulaşma netliğin kaybolması durumu var mı? Alt yazı geçişlerinde yakın mesafeden bakınca titreme belli oluyor mu? Siyah başarımı nasıl? Bunu siyah yoğunluklu bir sahnede fotoğraflayabilirseniz makbule geçer. Pip yok arkadaşım ayrıca karasal tunerde yok Menu ayarları çok basit yapılabiliyor.Bir sürü ayar ve resim kalitesini baya değiştiriyor.Hareketli sahnelerde benim fikrim gayet başarılı.Alt yazıları inceledim sorun yok titreme göremedim.
Toshiba 46XF350, Toshiba HD-EP30--- Harman Kardon Avr 255 ---Pure Acoustics Dream 77 Slw 10 Sub ---Logitech Harmony® 880---Tunçmatik Digitech 900 ---HP Pavilion dv6650et Intel® Core� 2 Duo islemci T7500 2,20 GHz, 2048 MB 667 MHZ Ram, HDMI---Next 8000 XCAM Plus
|
|
|
|
|
28 Temmuz 2008; 12:24:50
|
|
|
Bazı arkadaşlar yorum yaparken bence fiyat/performans oranınada dikkat etsinler =) Sonuçta fiyat farkı abartı olmasaydı eminim bu ürünü alan arkadaşlarında tercihleri farklı olurdu. Ben yinede TV den memnunum, bu arada kampanyada bitti sanırım o yüzden bu fiyata alma imkanınız kalmadı =P
|
|
28 Temmuz 2008; 12:50:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE Görüntüler oldukça güzel. Müsait olunca biraz daha detaylara inerseniz iyi olur. Örneğin:pip durumu, karasal yayın alıcısı var mı?(sanırım yok), menü üzerinden izin verdiği ayarlar, Giriş-çıkışların yerleşimi, kullanışlı mı? vs. Ayrıca en çok merak ettiğim hareketli sahnelerdeki durumu nedir? Özellikle görüntünün yatay hızlı hareketlerinde bir flulaşma netliğin kaybolması durumu var mı? Alt yazı geçişlerinde yakın mesafeden bakınca titreme belli oluyor mu? Siyah başarımı nasıl? Bunu siyah yoğunluklu bir sahnede fotoğraflayabilirseniz makbule geçer. kardes pip bildigim kadarıyla yok, ancak kullanma kılavuzunda pc-tv arası pap mı pip mi ole irseyler yazıyordu ancak bulamadım ne yazikki, karasal dedigin dvb-t gibi birsey sanırım:D onu hic gormedım ne kullanma kılavuzunda nede kumandada... çıkışlara gelirsek arkada 2 adet hdmi çıkış var 2 adet scart çıkış var bide yuvpb ole bişiler yazan çıkış var, duvarda oldugundan bakamıyorum ama cıkardıgım zaman onunda resmını cekerım, kardeş hareketli sahnelerde bence iyi, neden diye dersen şimdi transformers filminde cam ların patladıgı bi sahne var ben o sahneyi evdeki samsung normal monitorde izlerken bole atlama yapıo gibiydi, ve inanırmısın bu tv de hic takılmadı, ama ekran kartından mı tv denmi bilemiyorum, flulasma -netlik kaybolması sezmedim acıkcası, ama o kadar dikkat etmedim yani bunu diger arkadaslar incelesin zaten terimleri bilmiyorum:D altyazılar yakından da iyi, titreme yakından var biraz ama su an aramda 40 -50 cm var o zmaan titriyor biraz:D ama 1 metreden uzakta ole bişey yok, (hee şunu soyleyeyim vcd filmde altyazılı bikac yer vardı kutsal damacana filminde onda altyazılar uzaktan bile okuyamadım goruntu kalıtesı cok kotuydu ama:s ) şu an transformers ta altyazıda 40-50 cm yanındayım ama titreme falan sıfırrrr...dusuk cozunurluklu fılmde biraz oluyor sanırım, siyahlara gelince bi ozellik var tv de siyahları net gostermesı icin sanırım ole sıyahlı sahnelerde ekran kendını karartıyor biraz açığı kapatmaya calışıyor, ama yukarda da yazdım sanırım siyah sahneler tam anlamıyla siyah degil:D sadece 1 sn den fazla kalırsa siyah yapıyor tv bi ozelligiyle, kardes ben dizi hastası bi adamım , ve dizilerim de genelde yukarda yazdıgım divx kalitesi gib, yani 40 dk lık 350 mb.lık diziler, bence onda bile kalite iyiyse iyidir tv, ben cok tereddutteydım ancak aldıgıma cok memnunum, ole 12-15 saat arası acık kaldıgındaq bile takılma vs olmuyordu,sadece ısınma vardı on ada vantilator alıcam 20 liraya caprazına koyup halledicem... (siyah yogunluklu sahne derken nasıl birsey istiyorsun yuksek cozunurluktemi, dusuk (yanı sd ) cozunurluktemı? )
|
|
|
|
|
28 Temmuz 2008; 13:36:12
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE quote:
Orjinalden alıntı: Darksun80 Bazı arkadaşlar yorum yaparken bence fiyat/performans oranınada dikkat etsinler =) Sonuçta fiyat farkı abartı olmasaydı eminim bu ürünü alan arkadaşlarında tercihleri farklı olurdu. Ben yinede TV den memnunum, bu arada kampanyada bitti sanırım o yüzden bu fiyata alma imkanınız kalmadı =P Bimeks'teki satıcı çocuk ay sonuna kadar uzattık kampanyayı dedi. @HiGHWAYMOUSE kardeşş emin ol aynı goruntu bunda da boyle, şu an acil cıkmam lazım ama aksama koyarım koyabilirsem fotoyu yada diger arkadaslar koyarlar, yarından itibaren bikac gun buralarda olmayabilirim, ama emin olun siyahları aynen boyle sadece hızlı sahnelerde acık sıyah olup 1 sn ıcınde koyu sıyaha dönüyor , ama magzalarda izledigim bazı tv lerden iyi veya aynı dıyebılırım... iyi gunler
|
|
|
|
|
28 Temmuz 2008; 22:02:40
|
|
|
Bu arada 3xhdm ve 2 scart girişi var sanırım, 2şer tane arkada 1 hdmi sağ yan tarafında olmak üzere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksun80 -- 28 Temmuz 2008; 23:01:33 >
|