Arkadasım nero ile oluşturman mumkun ben bir kaç defa denedim sanırsam dvd playerda menuyu gosteriyor yani pc ye taktığın zaman menu ekrana gelmiyor ....
www.divx.com dan indireceğiniz divx kodeğinin içindeki divx converter otomatik menu yapıyor (divx uyumlu dvd lerle çalışıyor) ama divx den tekrar divx e çevirirmi bilmem. Mutlaka vardır sadece menü ekleyen bir yazılım fakat dvd oynatıcınızla uyum sağlar mı bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANUBIS -- 24 Temmuz 2008; 13:07:02 >
Evet www.divx.com dan indireceğiniz divx pro codec ile istediğiniz menü yapılıyor.(Menüye müdahale edemiyorsunuz arkafon-müzik vs) Ayrıca divx den divx e menülü denedim oldu. Oluşan dosya .divx uzantılı olucaktır. Kendi içindeki divx playerlada oynatabilirsiniz.
Simdi Tmpgenc Dvd Author 3 with Divx Authoring diye bir program var. Bu programla menulu Divx video hazirlayabilirsin. Bu program isine yarar sanirim piyasada menulu divx yapan birde DivxAuthor var ama ilk bahsettigim program daha iyi bence.