Divx'leri Menulu Divx Yapmak (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel

aahastra -> Divx'leri Menulu Divx Yapmak (23 Temmuz 2008; 22:56:06)

Arkadaşlar diyelim elimde 3-4 tane film var

ve ben bunlara dvd yazdıracam ama nasıl orjinal dvd lerde menu oluyor yaa şu bölüm bu bölüm işte altyazı seçenekleri , kamera arkası vd.

ben sadece öncelikli olarak film isimlerini seçebileceğim menu oluşturmasını istiyorum.

yani dvd taktım bana mesala 3-4 film sıralayıp seçme sanşı verecek bir menu oluşturacak.

Bir de bu işi nero smart start ile yapmak mümkün mü, daha basit veya başka program da var mı?

ilgilenenlere teşekkürler

aahastra -> Cevap: Menulu DVD Yapmak (23 Temmuz 2008; 23:11:36)

yalnız bir şeyi açıklayayım ben divx filmleri dvd formatına çevirmek istemiyorum, yine 700 mb filmler bana menu şeklinde çıksın[:'(]

sony_vaio_fz31e -> Cevap: Menulu DVD Yapmak (23 Temmuz 2008; 23:22:56)

Arkadasım nero ile oluşturman mumkun ben bir kaç defa denedim sanırsam dvd playerda menuyu gosteriyor yani pc ye taktığın zaman menu ekrana gelmiyor ....

ata326 -> Cevap: Menulu DVD Yapmak (23 Temmuz 2008; 23:32:47)

ata326dh@hotmail.com

2yılımda bu işle uğraştım
200den fazla program denedim ekle yardımcı olayım güzel bi program bulayım

ANUBIS -> Cevap: Menulu DVD Yapmak (24 Temmuz 2008; 0:35:00)

ConvertXtoDVD size yeteri kadar yardımcı olacaktır. Kullanımı çok zor değildir. Yazılım ücretlidir.
(http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/)

Frost_Nova -> Cevap: Menulu DVD Yapmak (24 Temmuz 2008; 0:48:29)

xilisoft DVD creater 4

aahastra -> Cevap: Menulu DVD Yapmak (24 Temmuz 2008; 1:15:16)

ilginize teşekkürler

yalnız arkadaşlar altını çiziyorum, divxler gene divx kalacak

dvd formatına çevirmeden divx haliyle menu eklemek istiyorum dvd'ye kaydederken

ANUBIS -> Cevap: Menulu DVD Yapmak (24 Temmuz 2008; 13:07:20)

www.divx.com dan indireceğiniz divx kodeğinin içindeki divx converter otomatik menu yapıyor (divx uyumlu dvd lerle çalışıyor) ama divx den tekrar divx e çevirirmi bilmem. Mutlaka vardır sadece menü ekleyen bir yazılım fakat dvd oynatıcınızla uyum sağlar mı bilemem.

aahastra -> Cevap: Menulu DVD Yapmak (24 Temmuz 2008; 13:32:55)

sağol, benim için öncelikli olan bilgisayar tabii

yoksa dosya olarak atsam da okuyan dvdplayerler var, istediğin dosyası seç, oynat falan

Eveon -> Cevap: Menulu DVD Yapmak (24 Temmuz 2008; 15:51:34)

http://www.box.net/shared/u7epltw080
buradan dvd hazırlama rehberini indir, içinde menülü dvd yapımı da anlatılıyor [sm=ok.gif]

ANUBIS -> Cevap: Menulu DVD Yapmak (24 Temmuz 2008; 21:47:39)

Evet www.divx.com dan indireceğiniz divx pro codec ile istediğiniz menü yapılıyor.(Menüye müdahale edemiyorsunuz arkafon-müzik vs)
Ayrıca divx den divx e menülü denedim oldu. Oluşan dosya .divx uzantılı olucaktır. Kendi içindeki divx playerlada oynatabilirsiniz.

[simage]http://img399.imageshack.us/img399/9328/res1ye4.jpg[/simage]
[simage]http://img399.imageshack.us/img399/5173/res2pe9.jpg[/simage]

xxantihackersxx -> Cevap: Menulu DVD Yapmak (24 Temmuz 2008; 22:39:58)

Kardeşim Ne Çok Uğraştım Ben Nero İle DVD Vİdeo Ve Menüyü Yapmayı , Ama Sonuç Sıfır . En İyi Program Ulead DVD Workshop 2 !!!

İndir Netten Hemen Yükle , Menüyü Oluştur Yazdır , İster Direkt Yazdır , İstersen ISO Kalıbı Oluştur Daha Sonra Yaz ;)

Birde Vİdeo Yazarken Her Zaman En Düşük Hızda Yazmayı Unutmaynız . (Ben 4x İle Yazıyorum ;))

Selametle Kal Dostum ...

Bir Sorun Olursa Bana PM At ;)

Allah'a Emanet Olun ...

ANUBIS -> Cevap: Menulu DVD Yapmak (25 Temmuz 2008; 3:03:51)

Arkadaşlar,

@aahastra, elindeki vidyoları menülü dvd yapmak istemiyor.
Menülü divx yapmak istiyor.

@aahastra, Konu başlığını menülü divx yapmak (vb.) değiştirirsen daha isabetli cevaplar gelebilir.

alto777 -> Cevap: Menulu DVD Yapmak (26 Temmuz 2008; 0:31:11)

Arkadasim Merhaba,

Simdi Tmpgenc Dvd Author 3 with Divx Authoring diye bir program var. Bu programla menulu Divx video hazirlayabilirsin. Bu program isine yarar sanirim piyasada menulu divx yapan birde DivxAuthor var ama ilk bahsettigim program daha iyi bence.

eyoruk -> Cevap: Menulu DVD Yapmak (6 Eylül 2008; 14:50:28)

.Yeni başlık açmayayım buradan sorayım dedim..
Chip dergisinin verdiği dvd filmleri tek dvd ye atmak nasıl oluyor acaba ? Tabi dvd player da seyredilecek şekilde...
Nero dan dvd yap seçeneği yeterli mi ?[:)]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.234375