Samsungmu WWmi (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği

monad1 -> Samsungmu WWmi (23 Temmuz 2008; 22:42:36)

Bi 16 senelik bosch buzdolabımızı artık degiştirecegiz kısmetse ancak 500 lt civari hacimli bir dolap istiyoruz
Dolabımızı koyacağımız yerin 78 cm genişlik ve 185 cm yukseklik olçü sınırları var derinlikte pek sorunumuz yok Şu iki dolaptan birini düşünüyoruz.
white westinghouse wrtt23v9g -bunun icin 2100 YTL fiyat verdiler
Samsung RT62UDEW---1550 YTL fiyat verdiler
white westinghouse hoşumuza gitti ancak Amerika uretimi olması ileride herhangi bir arıza durumunda yedek parça maliyetinin yuksek olabileceği riskinden korkuyoruz.
Bu konuda deneyimli arkadşların önerilerini bekliyorum.
Saygilar

afacan! -> Cevap: Samsungmu WWmi (23 Temmuz 2008; 23:03:38)

Aslında farklı segmentte yarışan iki model seçmişsiniz. Bir tanesi 580 litre iç hacimli, çelik, sessiz, A+ enerji sınıflı ve haliyle fiyatı daha yüksek. Beğendiğiniz diğer model olan 62UDEW ise iç hacmi daha küçük, beyaz renk ve A enerji sınıflı. İkisi de fiyatına göre kaliteli ürünler. Samsung'un ucuzluğu kalitesizliğinden kaynaklanmıyor, yazdığım gibi sadece özellik olarak daha mütevazi bir model. Servis konusunda ise sıkıntı çekeceğinizi pek sanmıyorum, çünkü artık daha oturmuş bir bayi ve servis ağı var WW'un. Aşağıdaki linkte yetkili servisleri görebilirsiniz. İyi akşamlar.
http://www.bogaziciithalat.com.tr/servisler.asp

monad1 -> Cevap: Samsungmu WWmi (24 Temmuz 2008; 8:58:50)

cok tesekkurler yorumunuz icin
inox olmasinda ısrar edilmese evden; hiç düşünmeden Samsungu alırdım.
Ben bu modelleri secerken soyledigim gibi yerimize gore max hacimli modelleri dusundum.
bunlarin dişinda onerebileceginiz başka urunler varsa sevinirim.
Saygilar

aydınlımerve -> Cevap: Samsungmu WWmi (24 Temmuz 2008; 15:13:51)

KDN 49A71NE TAVSİYE EDERİM 480 L ÇELİK
KGN57P71NE TAVSİYE EDERİM 470 L YENİ ÇIKAN LARDAN İNOX DEĞERLENDİRMELİSİN BENCE BOSCHA DEVAM ET[:o][sm=s18.gif]

afacan! -> Cevap: Samsungmu WWmi (24 Temmuz 2008; 17:10:46)

Aslında yer sıkıntınız olmasa çok güzel modeller var önerebileceğim, ancak hepsi de min. 80 cm.'den başlıyor. İsterseniz bir de aşağıdaki ürünü inceleyebilirsiniz:
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=6224&k_id=13&kn=Buzdolab%FD

Bence piyasadaki bu genişlikte ve bu özelliklere sahip en iyi modeli bulmuşsunuz.[:'(]

monad1 -> Cevap: Samsungmu WWmi (24 Temmuz 2008; 17:47:16)

İlginize cok tesekkur ederim Afacan
Sharp dolaplarin yeni cikan serisi gerçekten süper fiilen gördüm çok beğendim ancak genişli büyük
sorun amana dolaplarada bir bakayim dedim. Fiyatlarinin çok yüksek olabileceğini düşündüğüm için
bakmamiştim.
Amanalarda bizim yerimize olan inox model AB 1924 PEKS serisi var bayilerini sirayla aradim
bir tanesi ww sartalariyla verecek Amana'yi yine karisti kafam Amana veya WRTT23V9G(S) ww arasinda
hangisini almaliyiz.
Simdiden cok tesekkurler.

afacan! -> Cevap: Samsungmu WWmi (24 Temmuz 2008; 18:06:05)

Amana buzdolaplarına az önceki mesajımı yazarken bakmıştım, ancak fiyatları bayağı yüksek olduğu için es geçmiştim. Eğer WW ile aynı fiyata bulduysanız kesinlikle Amana derim. Ancak almadan önce bir inceleyin, bu ürünün kapısındaki raflar ve cepler oldukça hacimli ve büyük oluyor. Eğer sizin için sorun olmayacaksa alabilirsiniz. Dünyanın en kaliteli buzdolabı markasıdır.

bigmaster077 -> Cevap: Samsungmu WWmi (24 Temmuz 2008; 18:12:29)

arkadaşlar ,

70 li yıllarda Amana buzdolabı ve klima kullandık. ki bu dönemler WW nin de en iyi dönemleridir. samsung bunların yanında çok hafif kalır kalite anlamında. sadece amana nın servis hizmetini kim veriyor ona bakın derim.

bir de bazı ithalatlar avrupa bölgesine göre yapılıyor. Türkiye Avrupa bölgesine göre en sıcak ülkelerden biri. dolayısıyla avrupa bölgesine göre üretilenler bazen sık arıza yapabiliyor.

afacan! -> Cevap: Samsungmu WWmi (24 Temmuz 2008; 18:29:26)

quote:

Orjinalden alıntı: bigmaster077

arkadaşlar ,

70 li yıllarda Amana buzdolabı ve klima kullandık. ki bu dönemler WW nin de en iyi dönemleridir. samsung bunların yanında çok hafif kalır kalite anlamında. sadece amana nın servis hizmetini kim veriyor ona bakın derim.

bir de bazı ithalatlar avrupa bölgesine göre yapılıyor. Türkiye Avrupa bölgesine göre en sıcak ülkelerden biri. dolayısıyla avrupa bölgesine göre üretilenler bazen sık arıza yapabiliyor.

Sayın bigmaster077 eskiden kim getiriyordu bilmiyorum; ancak şu an Daikin klima ve Buderus kombi'yi ithal eden Isısan firması ithal ediyor.

aydınlımervee -> Cevap: Samsungmu WWmi (24 Temmuz 2008; 20:05:49)

abi şimdi bosch artık kullanmıonmu 16 sene kullanmışın bence düşün önerdiğim dolaplara bak

holyturtle -> Cevap: Samsungmu WWmi (26 Temmuz 2008; 11:40:39)

Bahsettiğin WW yi ikitellideki bayisinden (Arel ) 1 hafta önce aldım.Fiyatıda 2020 ytl 9 taksitti. Aynı bayide amana da satılıyor.WW dolap güzel bize kullanışlı geldi. amananın sanırım bahsettiğin modeli biraz daha düşük hacimli ve iç derinliği daha az. Bende alırken samsungla ww arasında kalmıştım ama patron (eşim)ww yi isteyince almak zorunda kaldım. Dolabın kalitesini ilerleyen yıllarda göreceğiz.Hangisini alırsan al şimdiden hayırlı olsun.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.21875