Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Full Bilgisayar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> Full Bilgisayar Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sarac907

23 Temmuz 2008; 22:19:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar bu konu altında herkes sistem tavsiyeleri gorusuyo ama benim birkac sorum olacak burda herkes istedikleri sistemleri belirtmis benim pek bilgisayar toplamak gibi bir derdim yok .. ama ben sadece kataloglara goz gezdirirken teknosa katalogunda bu bilgisayarı gordum..

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119982903&CS_Category=_DESKTOP_PC56&CS_Catalog=_BILGISAYAR

PRO 2000 INFITY 562

Sistem hosuma gitti , 2.6 GHz islemci var ama ben bir sey soracam bu islemcinin yanında yazan 2000Mhz Fsb nedir ? baktıgıma gore bu intel islemcilerde daha dusuk bu bilgisayarın islemcisi AMD ..

2 GB ram war ayrıca dusuk kaldıgında 1 yada 2 GB daha takabilirim diye dusunuyorum ama duyduguma gore 32 bit lik isletim sistemleri 3GB ram den yukarısını gormuyorlarmıs.. Doğru mudur?

320GB HDD war bana yeter 320 GB da tasınabilir var bende :D

en sevdigim yer gerisi ..

sistemin fiyatı 1270 YTL hem de teknosa gibi guvenilir bir yerde .. insanlar sitemi bu fiyata toplarken bu sitemin yanında tam 22" LCD ekran , klavye , mouse , yazıcı , hoparlör hediye ..
en cok ilgimi ceken 22" LCD ekran .. kim bilir onun fiyatı ne kadar onu dusseniz kasa baya ucuza gelmis gibi gozukuyor. .

benim hosuma gitti bi yorumlarınızı yazarsanız bu sistemin dezavantajları hakkında merak ettim de .. ayrıca yukarıda yazdıgım iki soruyada cevap verirseniz cok sevinirim ...

Avatar : The Last Airbender Fan Club
yenerbalcı

23 Temmuz 2008; 23:29:45 

Anakart -ram - ekran kartı - harddisk - yazıcı - hoparlör -monitör marka ve modelleri belirtimemiş

milletede bu şekilde kazığı sokuyorlar Resimdeki sistemi teknosaya öner sana kaç lira söylüyecekler

tahmin 2000 usd

Resimdeki kasayı al üstünede bunu al

ASUS VW222S 22' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2672

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 23 Temmuz 2008; 23:33:04 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
sarac907

23 Temmuz 2008; 23:30:01 

yok mu cvp yazan o kadar kisi okumus bi de ekran kartı nasıl bi bakarmısınız ? benim oyun tutkum yok sadece age of 2 ve pes 2008 oynarım baska bisey oynamam :D bunlar rahat yeter heralde :d

sarac907

23 Temmuz 2008; 23:33:42 

kardes bole 500YTL fiyat daha biniyo ustune :S

£hmet

23 Temmuz 2008; 23:35:35 

32 bit işletim sistemleri en fazla 3 gb ram destekler
ekran kartı ati nin düşük seviye birkartı yani oyun için pek bir şey bekleme derim (bence)ama yazdığın oyunlarda sorun çıkarmaz ...

"Safevi Askerleri Şah Şah Şah Diye Bağırırken Osmanlı Askerleri Allah Allah Diye Şahlanırlardı!"
yenerbalcı

23 Temmuz 2008; 23:40:02 

AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.0 GHz) 2MB 940pin ..............................123 usd
Gigabyte MA78G-DS3H5200 MT 1066Mhz DDR2 +S940 HDMI ............90 usd
1 GB VERITECH DDR2 800 ...........................................................18 usd
LG 20X DOUBLE LAYER DVD WRITER SİYAH SATA ...........................21 usd
A-OPEN KASA ES55C PEAK300W GÜMÜŞ/SIYAH ..............................37 usd
MAXTOR HDD 250 GB SERIAL ATA 3,5 INC INT. 7200 NCQ ...............46 usd
LG 20" L204WS LCD MONİTÖR SİYAH..............................................186 usd

Toplam : 521 usd + kdv peşin

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> Full Bilgisayar Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
C4 Robot video oyun inceleme
Citroen C4 Robot İstanbulda!
Soul Calibur 4 video inceleme
Soul Calibur son oyunu ile dövüş arenasında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç