|
sarac907 -> Full Bilgisayar (23 Temmuz 2008; 22:19:12)
|
Arkadaslar bu konu altında herkes sistem tavsiyeleri gorusuyo ama benim birkac sorum olacak burda herkes istedikleri sistemleri belirtmis benim pek bilgisayar toplamak gibi bir derdim yok .. ama ben sadece kataloglara goz gezdirirken teknosa katalogunda bu bilgisayarı gordum.. http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119982903&CS_Category=_DESKTOP_PC56&CS_Catalog=_BILGISAYAR PRO 2000 INFITY 562 Sistem hosuma gitti , 2.6 GHz islemci var ama ben bir sey soracam bu islemcinin yanında yazan 2000Mhz Fsb nedir ? baktıgıma gore bu intel islemcilerde daha dusuk bu bilgisayarın islemcisi AMD .. 2 GB ram war ayrıca dusuk kaldıgında 1 yada 2 GB daha takabilirim diye dusunuyorum ama duyduguma gore 32 bit lik isletim sistemleri 3GB ram den yukarısını gormuyorlarmıs.. Doğru mudur? 320GB HDD war bana yeter 320 GB da tasınabilir var bende :D en sevdigim yer gerisi .. sistemin fiyatı 1270 YTL hem de teknosa gibi guvenilir bir yerde .. insanlar sitemi bu fiyata toplarken bu sitemin yanında tam 22" LCD ekran , klavye , mouse , yazıcı , hoparlör hediye .. en cok ilgimi ceken 22" LCD ekran .. kim bilir onun fiyatı ne kadar onu dusseniz kasa baya ucuza gelmis gibi gozukuyor. . benim hosuma gitti bi yorumlarınızı yazarsanız bu sistemin dezavantajları hakkında merak ettim de .. ayrıca yukarıda yazdıgım iki soruyada cevap verirseniz cok sevinirim ...
|
|
|
|