Numaranızın ve isminizin rehberlik hizmeti verecek olan özel firmalarla paylaşılmasını istiyorsanız EVET istemiyorsanız HAYIR yazıp 2180'e ücretsiz gönderin.
Rehber firmaları var diyelim ki XYZ firması Turkcellden bu bilgilerleri satın alıyor.. Sonra kendi rehberinde yayınlıyor. Turkcell de senden izin istiyor. (Senden bedavaya rızanı alacak sonra parayla gidip başka firmalara satacak.) Aynı mesaj bana da geldi. ben hayır diye cevap attım. Nolur nolmaz (cevap yazmadığında otomatik olarak kabul ediyor der. Turkcell bu yapar mı yapar)
23 Temmuz 2008; 22:00:26
4440535 ARAYIN. 7 ye basın. ayrıntıları dinleyin.
ama sakın müşteri temsilcisine bağlanmayın. boşuna kontörünüz gitmesin.
ondan sonra günde 20-30 tane reklam mesajı gelmeye başlar et 3 lira yağ 5 lira bkm de indirim akm de binmdirim vs... acemiliğime geldi marketin birine numaramı verdim haftada bir mesaj tavuk şu fiyat zeytin bu fiyat sonunda açıcam telefonu ağzıma geleni söylicem...
Bana da bu mesajdan geldi; hiçbir şey yollamadım. Sonra da ÖSS sorusu kıvamında şunu merak ettim: Turkcel, "evet" yazıp yollayınca firmalarla bilgilerimizi paylaşacak, "hayır" yazıp yollayınca paylaşmayacak; peki hiçbir şey yollamayınca ne yapacak?
A) X firmasıyla paylaşıp Y firmasına "size veremeyiz; adam cevap yazmadı" diyecek B) Bir hafta sonra "cevap versene kardeşim" mesajıyla dürtecek C) "Bizi kaale almayanı defterden sileriz" diyerek hattı kapatacak D) "SIMDI NE OLACAK" yazıp 7272'ye yollayanlar cevabı öğrenecek E) Hiçbirinden hepsi (müzik grubu değil)