arkadaşlar öncellikle hepinize saygılarımı sunuyorum benim sorum şu; öncellikle bu işi gerçekten anlayan arkadaşların üstadların tavsiyesine ihtiyacım var .. pc için ses sistemi tavsiyelerinize ihtiyacım var şu anda mms430 kullanıyorum çünkü beni tatmin etmedi yani daha güçlü bir sisteme ihtiyacım var şimdi aradığım kriterleri yazayım; -max bütçe 400 ytl -sadece müzik dinleyeceğim bunu özellikle belirteyim istedim -20 metrekare oda -marka kısıtlaması yok hangi marka olacağı önemli değil -bassların derin olması önemli tok bassları sevmem -jazz clasic bu tarz müzikler dinlemem güncel hip hop rap club yani bass tiz ağırlıklı müzik dinlerim -aklımda şu anda g500 var ama pek bilgi sahibi değilim bu yüzden önerilerinize ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim herkese teşekkürler....
Dinlediğin müzik türüne göre Z2300 de olabilir. Yanlız tizleri belki memnun etmeyebilir. Aklıma gelen diğer seçenekler ise Microlab Solo 7 ve Aego M. Eski bir G500 sahibi olarak bence G500 düşünme çünkü setin amacı müzik değil, oyun ve film.
İyi güzel öneriler var da, arkadaşın yazdıklarını fazla okumuyorsunuz sanırım. Dinleyeceğim tür hip-hop, bass ve tiz ağırlıklı olacak, midler önemli değil diyor. A5 bence bu konuda başarısız olacaktır. Özellikle yoğun basslarda. Arkadaş net ve temiz ses isteseydi iş değişirdi. Nabza göre şerbet durumu.
yorumlarınız için teşekkürler en azından kafamda birşeyler belirlenmeye başladı şimdi eleme sonucunda önümde 2 seçenek var -z2300 -aego m (eğer bassları 2300 kadar dolgun ve güçlüyse hemen sipariş vereceğim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramparca -- 24 Temmuz 2008; 0:38:37 >
Merak etme, okumadan cevap yazmıyorum! istenilen özelliklere en yakın seçenekleri yazdım ve "basları ön planda olsun dersen Aego M, 2.1" demişim.
quote:
Orjinalden alıntı: paramparca
İyi güzel öneriler var da, arkadaşın yazdıklarını fazla okumuyorsunuz sanırım. Dinleyeceğim tür hip-hop, bass ve tiz ağırlıklı olacak, midler önemli değil diyor. A5 bence bu konuda başarısız olacaktır. Özellikle yoğun basslarda. Arkadaş net ve temiz ses isteseydi iş değişirdi. Nabza göre şerbet durumu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcoholic -- 24 Temmuz 2008; 0:38:19 >
biz de onun için aego m diyoruz. elimde a5 var satmak istiyorum ama yoğun olarak aegodan bahsettim. arada bilgisi olması için a5'lerin müzikal yönünün daha ağır bastığını söyledi alcoholic arkadaş
quote:
Orjinalden alıntı: paramparca
intel core 2 duo E8400@3.00Ghz, gigabyte x-48DQ6, kingston 2 GB 800 Mhz, ati hd 3650 (idareten alındı, CRYSIS için beklemedeyim), samsung 2232 GW, Lian-Li PC-007 FB Plus II Kasa, silverstone olympia 750 watt, 250 gb 16 mb NCQ seagate, avermedia avertv dvb-s pro, creative x-fi fatal1ty championship, logitech Z-2300 (aego m ile takas olur), lg double layer dvd rw