...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları

_DIESEL_ -> ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (23 Temmuz 2008; 21:34:08)

arkadaşlar öncellikle hepinize saygılarımı sunuyorum[:'(]
benim sorum şu;
öncellikle bu işi gerçekten anlayan arkadaşların üstadların tavsiyesine ihtiyacım var .. pc için ses sistemi tavsiyelerinize ihtiyacım var şu anda mms430 kullanıyorum çünkü beni tatmin etmedi yani daha güçlü bir sisteme ihtiyacım var şimdi aradığım kriterleri yazayım;
-max bütçe 400 ytl
-sadece müzik dinleyeceğim bunu özellikle belirteyim istedim
-20 metrekare oda
-marka kısıtlaması yok hangi marka olacağı önemli değil
-bassların derin olması önemli tok bassları sevmem
-jazz clasic bu tarz müzikler dinlemem güncel hip hop rap club yani bass tiz ağırlıklı müzik dinlerim
-aklımda şu anda g500 var ama pek bilgi sahibi değilim bu yüzden önerilerinize ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim
herkese teşekkürler....

tamer_kajmeran -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (23 Temmuz 2008; 22:36:17)

g500

coupant -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (23 Temmuz 2008; 22:43:14)

senin aradığın sistem aego m. forumda topic de var oku istersen. bi de a5'ler var düşünürsen. almak istersen ben satışa çıkardım haberin olsun.

ses kartı alacaksan m-audio al, müzikte en iyisi oymuş. z-5500cüler burayada 355. sayfada bu konu hakkında konuşuyoruz...

_DIESEL_ -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (23 Temmuz 2008; 23:00:55)

a5 bassları g500 kadar güçlümü?

paramparca -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (23 Temmuz 2008; 23:12:43)

Dinlediğin müzik türüne göre Z2300 de olabilir. Yanlız tizleri belki memnun etmeyebilir. Aklıma gelen diğer seçenekler ise Microlab Solo 7 ve Aego M. Eski bir G500 sahibi olarak bence G500 düşünme çünkü setin amacı müzik değil, oyun ve film.

_DIESEL_ -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (23 Temmuz 2008; 23:13:43)

z-2300 nasıl bir sistem ?

coupant -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (23 Temmuz 2008; 23:17:17)

film ve oyun odaklı bir sistem. müzik önemli deil diyorsan hemen al

_DIESEL_ -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (23 Temmuz 2008; 23:21:50)

hayır benim için müzik önemlidir film ve oyun ikinci planda ve dediğim gibi orta midde pek aramam sadece bass ve tiz ağırlıklı müzikler dinlerim

coupant -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (23 Temmuz 2008; 23:25:21)

o zaman AEGO M

Rëaksiyon -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (23 Temmuz 2008; 23:45:14)

İstediğine yakın olarak iki seçenek var Audioengine 5 ve Aego M.

Müzik dinlemek için Audioengine 5 daha iyi, ama baslarıön planda olsun dersen Aego M, 2.1 sistem olduğu için baslar biraz daha ön planda olacaktır.

coupant -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (23 Temmuz 2008; 23:57:20)

müzik diyorsan logitechten, creativeden uzak duracaksın. creativin ses kartlarından da uzak duracaksın

paramparca -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 0:33:42)

İyi güzel öneriler var da, arkadaşın yazdıklarını fazla okumuyorsunuz sanırım. Dinleyeceğim tür hip-hop, bass ve tiz ağırlıklı olacak, midler önemli değil diyor. A5 bence bu konuda başarısız olacaktır. Özellikle yoğun basslarda. Arkadaş net ve temiz ses isteseydi iş değişirdi. Nabza göre şerbet durumu.

_DIESEL_ -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 0:35:27)

yorumlarınız için teşekkürler en azından kafamda birşeyler belirlenmeye başladı şimdi eleme sonucunda önümde 2 seçenek var
-z2300
-aego m (eğer bassları 2300 kadar dolgun ve güçlüyse hemen sipariş vereceğim)

coupant -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 0:37:54)

z-2300'ün basları daha güçlü, ama müzikalitesi sıfır. yeri göğü inletir ama müziksel bir zevk vermez.

paramparca -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 0:38:13)

Dostum dinlemeden sakın karar verme, elinden geldiğince bütün setleri dinlemeye çalış. Bir de eğer gerçekten bass her şeyden önemliyse senin için, en az 8 inç subu olan setlere yönelmende fayda var.

Ek; Solo7 seçeneği da aklında bulunsun derim.

Rëaksiyon -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 0:38:23)

Merak etme, okumadan cevap yazmıyorum! istenilen özelliklere en yakın seçenekleri yazdım ve "basları ön planda olsun dersen Aego M, 2.1" demişim.

quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

İyi güzel öneriler var da, arkadaşın yazdıklarını fazla okumuyorsunuz sanırım. Dinleyeceğim tür hip-hop, bass ve tiz ağırlıklı olacak, midler önemli değil diyor. A5 bence bu konuda başarısız olacaktır. Özellikle yoğun basslarda. Arkadaş net ve temiz ses isteseydi iş değişirdi. Nabza göre şerbet durumu.

coupant -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 0:42:34)

biz de onun için aego m diyoruz. elimde a5 var satmak istiyorum ama yoğun olarak aegodan bahsettim. arada bilgisi olması için a5'lerin müzikal yönünün daha ağır bastığını söyledi alcoholic arkadaş

quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

_DIESEL_ -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 0:53:26)

ilk defa aego m diye bir sistem duydum cahilliğimi bağışlayın çünkü multimedya piyasasını pek takip etmiyorum resimlerini inceledim görünümü çok çelimsiz duruyor gerçekten bu kadar kalitelimi diye durup düşünüyor insan?[sm=alala.gif]

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/331634/0B4FF1030A2547208A74BF3256FA275B.jpg[/image]

coupant -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 8:30:49)

şu forumda yazılanları bir oku istersen, kaliteli müzik demek yüksek wat demek değildir. hatta sondaki kriterlerdendir watın yüksek oluşu. zaten z-2300'ü sonuna kadar açamazsın. bunu da öyle.

http://forum.donanimhaber.com/m_18199104/tm.htm

alpxtreme -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 15:04:05)

coupant @ siz hiç z2300 dinlediniz mi acaba?

coupant -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 16:02:34)

z-5500 dinledim yetmez mi

alpxtreme -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 18:08:54)

Z5500 multimedya bir settir, daha çok film ve oyunlarda güzel ses verir (müzik dinlemek konusunda biraz araştırma yaparsanız multimedya sistemlerde müziğin fazla iyi olmadığını görebilirisiniz). Z2300 ise stereo bir settir müzik dinlemek için idealdir. Yani ikiside tamamen farklı setlerdir. Eğer bu seti dinlemediyseniz 'z-2300'ün basları daha güçlü, ama müzikalitesi sıfır. yeri göğü inletir ama müziksel bir zevk vermez.' böyle bir yorumda bulunmayın[>:].

Dinlemiş olduğunuz bir set varsa onun artılarını yada eksilerini yazın. Z2300 , z5500 ün 3 hoparlörünün çıkarılmış hali değilidir ki öyle olsa idi kimse z2300 almazdı. z5500 3 hoparlörünü çıkarıp al sana işte stereo sistem derdik.

'müzik diyorsan logitechten, creativeden uzak duracaksın. creativin ses kartlarından da uzak duracaksın' bence bu yorumda yanlış. Forumda yüzkere tartışıldı bu konu. Ev kullanıcısı için creative x-fi serisi gayet iyidir. m-audio lar ise kayıt konusunda gayet başarılıdır. Birde asus xonar ses kartı var onuda forumda araştırarak bulabilrisiniz.

esentepeli_90 @ kardeşim aego hakkında bir bilgim yok da dinlemediğim bir sistemde; ama z2300 uzun süre dinledim müzik performansını tartışmıyorum. Sana tavsiyem aego'yu da z2300 de dinlemen ,hatta imkanın varsa başka marka sistemleride dinle hangisi hoşuna gidersede onu al. Tabiki tavsiyeleride göz ardı etme. Kolay gelsin[:'(]

victorist -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 19:32:40)

Altec lansing Mx5021 Bu seti kesinlikle gözden geçirmelisin bass tiz dengesi güzel bir settir ve Thx sertifikalı

Aego M nin kablolu kumandası bile yokken bu setin uzaktan kumandası bile var tabi fiyat farkıda var

Aego M yi dinlemedim ama Altec Lansing Mx5021 Bass konusunda çok iyi tatmin edecekdir[sm=ok.gif]

coupant -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 22:22:10)

2+1 ses sistemlerinin stereo olduğunu da ilk senden duyuyorum. 2+1 stereolar varsa da z-2300 bunun çok uzağındadır. z-2300'ün bir çok forumda uydularının yetersiz olduğunu okumuştum. bugün mediamarkt'ta da dinledim, haksız sayılmazlar. LOGİTECH MÜZİK ZEVKİ İÇİN UYGUN BİR MARKA DEĞİLDİR. UYDULARININ YETERSİZİLĞİ ARTIK BİR LOGİTECH KLASİĞİ OLMUŞTUR. KURU KURUYA BAS DİNLEMEK İSTİYENLER HİÇ DÜŞÜNMEDEN ALABİLİR.

M-Audilara gelince, important arkadaşın söylediklerine göre sadece kayıtda değil, müzik kalitesi konusunda da creative'den üstün bir marka. Fatal1ty kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim, bu kart sesi aşırı bir şekilde makyajlıyor. Bazı özelliklerini pasif hale getirdiğimde inan müzikten daha çok zevk alıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: alpxtreme

Z5500 multimedya bir settir, daha çok film ve oyunlarda güzel ses verir (müzik dinlemek konusunda biraz araştırma yaparsanız multimedya sistemlerde müziğin fazla iyi olmadığını görebilirisiniz). Z2300 ise stereo bir settir müzik dinlemek için idealdir. Yani ikiside tamamen farklı setlerdir. Eğer bu seti dinlemediyseniz 'z-2300'ün basları daha güçlü, ama müzikalitesi sıfır. yeri göğü inletir ama müziksel bir zevk vermez.' böyle bir yorumda bulunmayın[>:].

Dinlemiş olduğunuz bir set varsa onun artılarını yada eksilerini yazın. Z2300 , z5500 ün 3 hoparlörünün çıkarılmış hali değilidir ki öyle olsa idi kimse z2300 almazdı. z5500 3 hoparlörünü çıkarıp al sana işte stereo sistem derdik.

'müzik diyorsan logitechten, creativeden uzak duracaksın. creativin ses kartlarından da uzak duracaksın' bence bu yorumda yanlış. Forumda yüzkere tartışıldı bu konu. Ev kullanıcısı için creative x-fi serisi gayet iyidir. m-audio lar ise kayıt konusunda gayet başarılıdır. Birde asus xonar ses kartı var onuda forumda araştırarak bulabilrisiniz.

esentepeli_90 @ kardeşim aego hakkında bir bilgim yok da dinlemediğim bir sistemde; ama z2300 uzun süre dinledim müzik performansını tartışmıyorum. Sana tavsiyem aego'yu da z2300 de dinlemen ,hatta imkanın varsa başka marka sistemleride dinle hangisi hoşuna gidersede onu al. Tabiki tavsiyeleride göz ardı etme. Kolay gelsin[:'(]

_DIESEL_ -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 23:16:47)

kafam allak bullak oldu herkes ayrı bir sistem öneriyor gönlüm z2300 den yana ama forumda efsane gibi söz edilen aego üstüne altec ve birkaç sistem daha var bunlarda kaliteliymiş gerçi mms430 dan sonra hepsi kaliteli gelecektir ama takdir edersinizki 400 ytl vereceğim yani yanlış karar vermek istemiyorum o yüzden işim zor elimden geldiğince sistemleri dinlemeye çalışacağım bunları dinlemek için teşhir yerleri varmıdır ?bide z2300 iyi bir ses kartıyla kullansam tiz problemi ortadan kalkarmı?

alpxtreme -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 23:33:15)

coupant @ düzeltmen için teşekkür ederim, yanlış bilgi vermişiz[:'(]. Ama hala diyorum bilmediğiniz sistemler hakkında arkadaşları yanlış yönlendirmeyin.

esentepeli_90 @ büyük teknoloji marketlerinde ürünleri görebilirsiniz (teknosa,gold,bimeks vb.) z5500 ün tizleri value ses kartı ile banada yetersiz geldi ancak x-fi ye geçip ayar yapıca gayet iyi oldu.

coupant -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 23:36:41)

şu yazıları z-2300 topiğinden aldım
xsoundx
Yüzbaşı

24 Temmuz 2008; 23:30:26

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: kb92

Bu arada aranızda z2300 olan bana memnunlarmı değillermi söleyebilirlermi ? Şimdiden teşekkürler.

z2300'ü olan herkez sisteminden memnun ama olmayanlar memnun değil ...örnek veriyim bu konuda "armageddon" diye kullanıcı vardı hergün sabahtan akşama kadar z2300'ü eleştirir dururdu..Bi gün z2300 aldı.. tam kopmalık ..Sonra z2300 fanatiği oldu çıktı..Bu böyle bi makina..

EDİT::::Z2300ü 6-7 ay kullandıktan sonra insan artık basslardan nefret etmeye başlıyo...İnsan biraz kalite arıyo müzikte.Sonuçta makine dozer ..Sen en iyisi git kendi kulağınla dinle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsoundx -- 24 Temmuz 2008; 23:30:23 >

quote:

Orjinalden alıntı: esentepeli_90

kafam allak bullak oldu herkes ayrı bir sistem öneriyor gönlüm z2300 den yana ama forumda efsane gibi söz edilen aego üstüne altec ve birkaç sistem daha var bunlarda kaliteliymiş gerçi mms430 dan sonra hepsi kaliteli gelecektir ama takdir edersinizki 400 ytl vereceğim yani yanlış karar vermek istemiyorum o yüzden işim zor elimden geldiğince sistemleri dinlemeye çalışacağım bunları dinlemek için teşhir yerleri varmıdır ?bide z2300 iyi bir ses kartıyla kullansam tiz problemi ortadan kalkarmı?

mamo99 -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 23:48:53)

m-audio müzik için doğru seçim ancak 5.1 7.1 gibi sete gelince vede film izleyince ev kullanıcısı için x-fi tek seçenek siz 2+1 alacağınız için ve müzik dinleyeceğiniz için m-audio alın bende almayı düşünüyorum m-audio kulaklıkla dinliyorum bazen o zaman x-fi pek iyi gelmiyor sesi m-audioda eklemeyi düşünüyorum o yüzden pc ye sistem olarakta multimedyada 5.1 7.1 de olsa 2+1 gibi dinlenir aynı şekle gelir sadece ön kanallara girerseniz 2+1 gibi olur set olarak logitech den uzak durun z5500 en iyisi olmasına rağmen o bile yalanken gerisinin hiç bir önemi yok aego m altec leasing veya başka bir marka karara kalmış dinlemen gerekir özelliklerine bir bakmak lazım önce eleyip gidip dinlemek kalır sonrada ama bütçenizi biraz arttırarak bence bir m-audio ses kartı vede m-audio bx5a alın derim sonradan imkan olunca subwooferinide ekleyince kesinlikle müzikte çok iyi bir ses yakalanır ses kartıda m-audio revulation 7.1 çok güzel olacaktır subwooferide ekleyebilirsen tabi imkan olursa eklmek şart değil oda m-audionun sub u var frekasan ayarı için çıkış veriyor tekrar öyle bağlarsınız bu arada bx5a lar bütçenin 50 ytl üstünde malesef 450 gibi bir fiyatı var ikinci el bulunabilir

trapspeed -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 23:49:13)

quote:

Orjinalden alıntı: esentepeli_90

ben audigy 2ZS ile kullanıyorum tiz seviyesi %80'de tizlerdeki problem düzeliyor ama sorun orta frekansta yani midlerde..Midler bazı müzik tarzlarında bass altında kalıyo..özellikle Rock müziklerde..

NOT::::Bass istiyosan z2300 tabiiki nerdeyse z5500 ile aynı bası veriyo..Derin yumuşak ve dolgun [:@]2 tane Aego sub'ını paralel bağlasan Z2300'den fazla bass veremez fiziğe aykırı.Hem aego'da kumanda falan yok ses seviyesini subwooferın üstünden bassı ise subwooferın arkasından ayarlıyosun[8D].insanların müziğin sesini kısıp açmak için windows ses denetimini kullandıklarını bile gördüm[:D].Zaten iki sistemi yan yana kurunca aego oyuncak gibi kalıyo[&:]

alpxtreme -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (24 Temmuz 2008; 23:50:50)

coupant @ Siz beni yanlış anlıyorsunuz, ben z2300e süper bir settir yada bence bunu al diğer markalar bunun yanında kötü kalır vs. diye bir şey söylemedim. Sadece kulağınla dinle ve seç dedim.
Aego M yu yada başka bir markayı kötülemedim. Ayrıca bass ayarını güzelce ayarladığınız zaman kafada şişirtmezsiniz. Burada tartıştığımız konu z2300 iyimidir kötümüdür değil (tabi siz işi oraya getiriyorsunuz) ayrıca ben tekrar tekrar diyorum dinleyip görmediyseniz cihaz hakkında yorum yapmanızın bir anlamı yok.

_DIESEL_ -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (25 Temmuz 2008; 0:19:29)

yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...
son karar z-2300 satmak isteyen arkadaşlar varsa ilgilenirim

Rëaksiyon -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (25 Temmuz 2008; 0:38:59)

Anlaşılan kafan iyice karışacak ama ben söyleceğim son sözü gayet net bir şekilde söyleceğim, eğer amacın gerçek anlamda müzik dinlemek ise bu sayfada yazılanlar içinde en uygun set Audioengine 5, neden dersen, çok basit müzik stereo dinlenir ve stereo sistemlerde subwoofera yer yoktur.

Bu kanıya ben varmadım, bu odyofilllerin yıllardır söyledikleri bir konu.

Yalnız, müzik dinlerken ses kartının bilumum efektlerini açıp"Advanced Eq. vs.", ardından Winamp'ta Enhancer gibi eklentileri kullanıp, sonrasında Ses kartınından basları %80 lere, tizleri %90 lara getirip bilumum işlemlerle müziği doğallıktan uzaklaştırıp cilalayıp sonra ohhh mis diyerek dinleyenler için bu sayfadaki bütün 2.1 ve 5.1 sistemler kafi gelecektir.

Ama sen git kulaklarınla dinle ve öyle kararını ver. Audioengine ve Aego M'i satan firmalar kadıköyde birbirlerine çok yakın mesafedeler bunları gidip dinleyebilirsin diğer sistemler hakkında pek bir bilgim yok.

_DIESEL_ -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (25 Temmuz 2008; 1:50:33)

kafam zaten karıştı[sm=alala.gif]
ama dediğim gibi ben pc ye bağlayıp kullanmak için bi sistem istemiştim salonda zaten gerçek müzik dinlememe yarayan eski sony lbt 8 var ben bunu pcye bağlayıp harap etmek istemedim çünkü değerlidir benim için
pcde lil john tarzı müzikler dinlediğim için pek pişman olmayacağım sanırım çünkü o tür bass dolu şarkılarda enstrümental sesler olmaz o yüzden pek bi sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum sadece üst seviye keskin tizlerde belki biraz sorun yaşarım onuda kaliteli tweeter ilavesiyle halledebilirim herhalde şimdilik plan proje bu yönde sonradan ekleyeceğim audigy 2zs ile sistemi tamamlamayı planlıyorum bu konularda pek bilgi ve tecrübem yok o yüzden aklıma gelen en mantıklı çözüm bu [sm=dontknow.gif]
zaten profösyönel olarak bu işle uğraşmadığım için pekte hüsrana uğrayacağımı sanmıyorum hiç kesmesse sony e devam ederim yani
derdimi anlatabildim herhalde[:'(]

trapspeed -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (25 Temmuz 2008; 2:01:13)

quote:

Orjinalden alıntı: Alcoholic

Anlaşılan kafan iyice karışacak ama ben söyleceğim son sözü gayet net bir şekilde söyleceğim, eğer amacın gerçek anlamda müzik dinlemek ise bu sayfada yazılanlar içinde en uygun set Audioengine 5, neden dersen, çok basit müzik stereo dinlenir ve stereo sistemlerde subwoofera yer yoktur.

Bu kanıya ben varmadım, bu odyofilllerin yıllardır söyledikleri bir konu.

Yalnız, müzik dinlerken ses kartının bilumum efektlerini açıp"Advanced Eq. vs.", ardından Winamp'ta Enhancer gibi eklentileri kullanıp, sonrasında Ses kartınından basları %80 lere, tizleri %90 lara getirip bilumum işlemlerle müziği doğallıktan uzaklaştırıp cilalayıp sonra ohhh mis diyerek dinleyenler için bu sayfadaki bütün 2.1 ve 5.1 sistemler kafi gelecektir.

Ama sen git kulaklarınla dinle ve öyle kararını ver. Audioengine ve Aego M'i satan firmalar kadıköyde birbirlerine çok yakın mesafedeler bunları gidip dinleyebilirsin diğer sistemler hakkında pek bir bilgim yok.

çok isabetli bir notaya değinmişsin..Müzik için stereo alınır doğru ama stereo ses sisteminden yeterince bass alamıyosan yanına subwoofer almak zorundasın audioengine ve microlab serisinin subwoofera ihtiyacı vardır.ancak wharfedale,klipsch gibi sistemlerin yok..onlarda şu an ki basit kullanıcıya hitap etmedikleri için ben başlangıç seviyesinde kullanıcıysam ve basslı müzik dinliyorsam kesinlikle subwooferlı multimedya sistemlere yönelirdim...[:)]

EDİT::kullanıcı basslı müziklerden (lil john vb türevlerinden) hoşlandığını belirtmiş biz daha neyin tartışmasını yapıyouz ki...

@esentepeli_90
arkadaşım sen al bi z2300 yanına bide 70 ytl ye audigy2 zs al tiz seviyesini %80'e getir sonra kumanda üstünden Bassı %50 seviyesine,aç bi T.I yada lil john sonra zıplat apartmanı[:D][:'(]

Rëaksiyon -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (25 Temmuz 2008; 2:36:44)

[:D] tmm gayet güzel de A5 dinledin mi? A5'in basları müzikal anlamda gayet yeterli, ama abartı isteyenler için sub çıkışı mevcut güzel bir sub takıp şu an piyasadaki en iyi 2.1 sistemi oluşturabilir.

Ne demek istediğimi anlamak için en azından aşağıdaki videoyu izle. Basit bir video ama belki ufakda olsa bir fikir verir.
Not: video A5'e ait değil küçük kardeşi A2 modeline ait.
http://youtube.com/watch?v=mTS3BBTfgQY
http://youtube.com/watch?v=_KvWQ7xtUvU

Esentepeli zaten beklentileri doğrultusunda almak istediği modeli belirlemiş şimdiden hayırlı olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: xsoundx

çok isabetli bir notaya değinmişsin..Müzik için stereo alınır doğru ama stereo ses sisteminden yeterince bass alamıyosan yanına subwoofer almak zorundasın audioengine ve microlab serisinin subwoofera ihtiyacı vardır.ancak wharfedale,klipsch gibi sistemlerin yok..onlarda şu an ki basit kullanıcıya hitap etmedikleri için ben başlangıç seviyesinde kullanıcıysam ve basslı müzik dinliyorsam kesinlikle subwooferlı multimedya sistemlere yönelirdim...[:)]

EDİT::kullanıcı basslı müziklerden (lil john vb türevlerinden) hoşlandığını belirtmiş biz daha neyin tartışmasını yapıyouz ki...

trapspeed -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (25 Temmuz 2008; 2:53:32)

a2'yi 1-1,5 sene önce mavihifi'de dinledim dediğim gibi set orta ve yüksek frekanslar çok başarılı ama alt frekanslara gelince subwooferın eksikliği hissediliyor..Tabii ki ben a5 dinlemediğim için yorum yapmıcam ama a2'nin biraz daha güçlü versiyonu olarak tanımlasam yeridir..Altaki video kendi uploadım.[&:]

http://youtube.com/watch?v=vzzic21aNjs

Rëaksiyon -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (25 Temmuz 2008; 3:05:41)

Şansa bak az önce izlemiştim o videoyu[:D]
quote:

Orjinalden alıntı: xsoundx

a2'yi 1-1,5 sene önce mavihifi'de dinledim dediğim gibi set orta ve yüksek frekanslar çok başarılı ama alt frekanslara gelince subwooferın eksikliği hissediliyor..Tabii ki ben a5 dinlemediğim için yorum yapmıcam ama a2'nin biraz daha güçlü versiyonu olarak tanımlasam yeridir..Altaki video kendi uploadım.[&:]

http://youtube.com/watch?v=vzzic21aNjs

_DIESEL_ -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (25 Temmuz 2008; 7:47:06)

elimde aktif bir subwoofer olsa hiç düşünmeden alırdım a5

coupant -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (25 Temmuz 2008; 9:00:41)

quote:

coupant @ Siz beni yanlış anlıyorsunuz, ben z2300e süper bir settir yada bence bunu al diğer markalar bunun yanında kötü kalır vs. diye bir şey söylemedim. Sadece kulağınla dinle ve seç dedim.
Aego M yu yada başka bir markayı kötülemedim. Ayrıca bass ayarını güzelce ayarladığınız zaman kafada şişirtmezsiniz. Burada tartıştığımız konu z2300 iyimidir kötümüdür değil (tabi siz işi oraya getiriyorsunuz) ayrıca ben tekrar tekrar diyorum dinleyip görmediyseniz cihaz hakkında yorum yapmanızın bir anlamı yok.

cihazı dinlediğimi belirttim. okumadınız sanırım. logitech kötüdür demiyorum. müzik için alınması uygun değildir diyorum. arkadaş deseydi ki ben film ve oyunlarda iyi performans bekliyorum. HİÇ DÜŞÜNMEDEN Z-2300 AL DERDİM.

alpxtreme -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (25 Temmuz 2008; 10:53:08)

coupant @ sistemi dinlediğiniz nerede yazılı[:-] z5500 dinledim yetmez mi diye söylüyorsunuz

coupant -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (25 Temmuz 2008; 10:58:20)

burda belirttim[:-]

quote:

Orjinalden alıntı: coupant

2+1 ses sistemlerinin stereo olduğunu da ilk senden duyuyorum. 2+1 stereolar varsa da z-2300 bunun çok uzağındadır. z-2300'ün bir çok forumda uydularının yetersiz olduğunu okumuştum. bugün mediamarkt'ta da dinledim, haksız sayılmazlar. LOGİTECH MÜZİK ZEVKİ İÇİN UYGUN BİR MARKA DEĞİLDİR. UYDULARININ YETERSİZİLĞİ ARTIK BİR LOGİTECH KLASİĞİ OLMUŞTUR. KURU KURUYA BAS DİNLEMEK İSTİYENLER HİÇ DÜŞÜNMEDEN ALABİLİR.

M-Audilara gelince, important arkadaşın söylediklerine göre sadece kayıtda değil, müzik kalitesi konusunda da creative'den üstün bir marka. Fatal1ty kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim, bu kart sesi aşırı bir şekilde makyajlıyor. Bazı özelliklerini pasif hale getirdiğimde inan müzikten daha çok zevk alıyorum.

quote:

işten çıktıktan sonra bose companion 5'i dinlemek için mediamarkt'a uğradım. z-2300 de vardı onu da dinledim. z-5500'ü dinledim yetmez mi dediğimde henüz işten çıkmamıştım.[:-] [:-]

Teknik.Servis -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (25 Temmuz 2008; 12:07:01)

Arkadaşlar Logitech Z5500 Gördüm Müthiç Bişi Karıstırm aımkanımda oldu dev gibi bass koymuslar sesi az verdıgımde için titremeye basladı nasıl bılırsınız 5500'ü...

coupant -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (25 Temmuz 2008; 12:13:25)

quote:

Orjinalden alıntı: Teknik.Servis

Arkadaşlar Logitech Z5500 Gördüm Müthiç Bişi Karıstırm aımkanımda oldu dev gibi bass koymuslar sesi az verdıgımde için titremeye basladı nasıl bılırsınız 5500'ü...

ne için aldığına bağlı

Teknik.Servis -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (25 Temmuz 2008; 12:17:31)

quote:

quote:

ne için aldığına bağlı

bılgısayar baglıcam kop kop yapıcam ne ıcın olcak baska[sm=s17.gif]

coupant -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (25 Temmuz 2008; 12:27:37)

quote:

quote:

quote:

ne için aldığına bağlı

bılgısayar baglıcam kop kop yapıcam ne ıcın olcak baska[sm=s17.gif]

ne için derken, müzik kalitesi mi önemli sizin için yoksa film ve oyunlardaki performans mı
konuya yabancı olduğunuz belli[:-]

_DIESEL_ -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (26 Temmuz 2008; 1:43:38)

z2300 e kalitelisinden 2 tweeter ilave etsek sisteme zarar verirmi ?

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.15625