|
trapspeed -> Cevap: ...:::MULTİMEDYA KURTLARI:::... (25 Temmuz 2008; 2:01:13)
|
quote:
Orjinalden alıntı: Alcoholic Anlaşılan kafan iyice karışacak ama ben söyleceğim son sözü gayet net bir şekilde söyleceğim, eğer amacın gerçek anlamda müzik dinlemek ise bu sayfada yazılanlar içinde en uygun set Audioengine 5, neden dersen, çok basit müzik stereo dinlenir ve stereo sistemlerde subwoofera yer yoktur. Bu kanıya ben varmadım, bu odyofilllerin yıllardır söyledikleri bir konu. Yalnız, müzik dinlerken ses kartının bilumum efektlerini açıp"Advanced Eq. vs.", ardından Winamp'ta Enhancer gibi eklentileri kullanıp, sonrasında Ses kartınından basları %80 lere, tizleri %90 lara getirip bilumum işlemlerle müziği doğallıktan uzaklaştırıp cilalayıp sonra ohhh mis diyerek dinleyenler için bu sayfadaki bütün 2.1 ve 5.1 sistemler kafi gelecektir. Ama sen git kulaklarınla dinle ve öyle kararını ver. Audioengine ve Aego M'i satan firmalar kadıköyde birbirlerine çok yakın mesafedeler bunları gidip dinleyebilirsin diğer sistemler hakkında pek bir bilgim yok. çok isabetli bir notaya değinmişsin..Müzik için stereo alınır doğru ama stereo ses sisteminden yeterince bass alamıyosan yanına subwoofer almak zorundasın audioengine ve microlab serisinin subwoofera ihtiyacı vardır.ancak wharfedale,klipsch gibi sistemlerin yok..onlarda şu an ki basit kullanıcıya hitap etmedikleri için ben başlangıç seviyesinde kullanıcıysam ve basslı müzik dinliyorsam kesinlikle subwooferlı multimedya sistemlere yönelirdim...[:)] EDİT::kullanıcı basslı müziklerden (lil john vb türevlerinden) hoşlandığını belirtmiş biz daha neyin tartışmasını yapıyouz ki... @esentepeli_90 arkadaşım sen al bi z2300 yanına bide 70 ytl ye audigy2 zs al tiz seviyesini %80'e getir sonra kumanda üstünden Bassı %50 seviyesine,aç bi T.I yada lil john sonra zıplat apartmanı[:D][:'(]
|
|
|
|