Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
aktif aktarma?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> aktif aktarma? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cnryldz

23 Temmuz 2008; 21:25:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar simkart çalınmıştı bende yen isim kart aldım aynı numara üzerine şimdi bir arkadaşı arıyordum aktif aktarma diye uyarı verdi. ayarlardan bütün aktarmaları iptal et dedim yine birisini ararken aktif aktarma uyarısını verdi.ama tel çaldı bu ne demek oluyor?

piri.reis

23 Temmuz 2008; 21:32:46 

telefonun kapalıyken arayanları sen telefonu açtığında bildiriyorsa yani arayanıbil servisin aktif ise o yazı ekrana çıkar.

birde ##002# yes tuşlarına basmayı dene.

cep-saat
akay635

23 Temmuz 2008; 21:33:19 

Arama yapacağım zaman benim telefonda da ''etkin aktarmalar'' diye bir yazı çıkıyor ve hemen kayboluyor. Ama arama yapmama veya çağrı almama herhangi bir engeli yok. Telefonla alakalı değil sanırım; büyük ihtimalle hat ile alakalı. Sebebini merak ettim ben de.

Eten X500 WM 6.1
bungee20

23 Temmuz 2008; 21:38:12 

Arayanı bil servisiniz aktif durumda demektir. Arayanı bil servisini yönlendirme iptal kodları ile iptal edemezsiniz. 500 avea azarlanma servisini arayabilir yada her ay şifrenizi değiştirmeye zorlayıp sonunda şifrenizi unutturan online işlemlerden de iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bungee20 -- 23 Temmuz 2008; 21:38:06 >

piri.reis

23 Temmuz 2008; 21:39:53 

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Arayanı bil servisiniz aktif durumda demektir. Arayanı bil servisini yönlendirme iptal kodları ile iptal edemezsiniz. 500 avea azarlanma servisini arayabilir yada her ay şifrenizi değiştirmeye zorlayıp sonunda şifrenizi unutturan online işlemlerden de iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

cep-saat
akay635

23 Temmuz 2008; 21:44:19 

Aktif aktarma ne işe yarıyor peki? Cep telefonum kapalı iken biri beni ararsa cep telefonumu açtığımda kısa mesaj ile arayan kişinin numarasını mı bildiriyor bana?

Eten X500 WM 6.1
bungee20

23 Temmuz 2008; 21:47:38 

Evet.
quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Aktif aktarma ne işe yarıyor peki? Cep telefonum kapalı iken biri beni ararsa cep telefonumu açtığımda kısa mesaj ile arayan kişinin numarasını mı bildiriyor bana?

çok geç

23 Temmuz 2008; 22:47:23 

quote:

500 avea azarlanma servisini arayabilir yada her ay şifrenizi değiştirmeye zorlayıp sonunda şifrenizi unutturan online işlemlerden de iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

süpersin gülmekten karnıma kramp girdi

sen kendini acıya alıştırma,diren dünya'ya dünya değişsin...değişim yakında..
bungee20

23 Temmuz 2008; 22:52:35 

Ben böyle değildim beni onlar delirtti.

quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

quote:

500 avea azarlanma servisini arayabilir yada her ay şifrenizi değiştirmeye zorlayıp sonunda şifrenizi unutturan online işlemlerden de iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

süpersin gülmekten karnıma kramp girdi

cnryldz

24 Temmuz 2008; 13:42:06 

kaç kontor gidiyor bu aktarmaya

bungee20

24 Temmuz 2008; 13:46:58 

Telefon sadece ulaşılamayan durumlarda yönlendirilmiş ise günde alacağınız ilk mesaj 1 sms/2 kontör sonrakiler ücretsiz.
Her durumda arayanı bil servisine yönlendirme yapılırsa, alacağınız her sms 1 sms/2 kontör ile ücretlendirilir.
quote:

Orjinalden alıntı: cnryldz

kaç kontor gidiyor bu aktarmaya

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> aktif aktarma? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme