aktif aktarma? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea

cnryldz -> aktif aktarma? (23 Temmuz 2008; 21:25:32)

arkadaşlar simkart çalınmıştı bende yen isim kart aldım aynı numara üzerine şimdi bir arkadaşı arıyordum aktif aktarma diye uyarı verdi. ayarlardan bütün aktarmaları iptal et dedim yine birisini ararken aktif aktarma uyarısını verdi.ama tel çaldı bu ne demek oluyor?

piri.reis -> Cevap: aktif aktarma? (23 Temmuz 2008; 21:32:46)

telefonun kapalıyken arayanları sen telefonu açtığında bildiriyorsa yani arayanıbil servisin aktif ise o yazı ekrana çıkar.

birde ##002# yes tuşlarına basmayı dene.

akay635 -> Cevap: aktif aktarma? (23 Temmuz 2008; 21:33:19)

Arama yapacağım zaman benim telefonda da ''etkin aktarmalar'' diye bir yazı çıkıyor ve hemen kayboluyor. Ama arama yapmama veya çağrı almama herhangi bir engeli yok. Telefonla alakalı değil sanırım; büyük ihtimalle hat ile alakalı. Sebebini merak ettim ben de.

bungee20 -> Cevap: aktif aktarma? (23 Temmuz 2008; 21:38:12)

Arayanı bil servisiniz aktif durumda demektir. Arayanı bil servisini yönlendirme iptal kodları ile iptal edemezsiniz. 500 avea azarlanma servisini arayabilir yada her ay şifrenizi değiştirmeye zorlayıp sonunda şifrenizi unutturan online işlemlerden de iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

piri.reis -> Cevap: aktif aktarma? (23 Temmuz 2008; 21:39:53)

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Arayanı bil servisiniz aktif durumda demektir. Arayanı bil servisini yönlendirme iptal kodları ile iptal edemezsiniz. 500 avea azarlanma servisini arayabilir yada her ay şifrenizi değiştirmeye zorlayıp sonunda şifrenizi unutturan online işlemlerden de iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

[8D][8D]

akay635 -> Cevap: aktif aktarma? (23 Temmuz 2008; 21:44:19)

Aktif aktarma ne işe yarıyor peki? Cep telefonum kapalı iken biri beni ararsa cep telefonumu açtığımda kısa mesaj ile arayan kişinin numarasını mı bildiriyor bana?

bungee20 -> Cevap: aktif aktarma? (23 Temmuz 2008; 21:47:38)

Evet.
quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Aktif aktarma ne işe yarıyor peki? Cep telefonum kapalı iken biri beni ararsa cep telefonumu açtığımda kısa mesaj ile arayan kişinin numarasını mı bildiriyor bana?

çok geç -> Cevap: aktif aktarma? (23 Temmuz 2008; 22:47:23)

quote:

500 avea azarlanma servisini arayabilir yada her ay şifrenizi değiştirmeye zorlayıp sonunda şifrenizi unutturan online işlemlerden de iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

süpersin gülmekten karnıma kramp girdi

[sm=muha.gif][sm=muha.gif][sm=zuhaha.gif][sm=uhohu.gif][sm=evillol.gif][sm=muha.gif]

bungee20 -> Cevap: aktif aktarma? (23 Temmuz 2008; 22:52:35)

[8D][8D][8D] Ben böyle değildim beni onlar delirtti.

quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

quote:

500 avea azarlanma servisini arayabilir yada her ay şifrenizi değiştirmeye zorlayıp sonunda şifrenizi unutturan online işlemlerden de iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

süpersin gülmekten karnıma kramp girdi

[sm=muha.gif][sm=muha.gif][sm=zuhaha.gif][sm=uhohu.gif][sm=evillol.gif][sm=muha.gif]

cnryldz -> Cevap: aktif aktarma? (24 Temmuz 2008; 13:42:06)

kaç kontor gidiyor bu aktarmaya[sm=evillol.gif]

bungee20 -> Cevap: aktif aktarma? (24 Temmuz 2008; 13:46:58)

Telefon sadece ulaşılamayan durumlarda yönlendirilmiş ise günde alacağınız ilk mesaj 1 sms/2 kontör sonrakiler ücretsiz.
Her durumda arayanı bil servisine yönlendirme yapılırsa, alacağınız her sms 1 sms/2 kontör ile ücretlendirilir.
quote:

Orjinalden alıntı: cnryldz

kaç kontor gidiyor bu aktarmaya[sm=evillol.gif]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.15625