xWinPwn v 0.2 programı ile 2.0 firmware'a sahip iPod/iPhone/3G cihazları pwn yapmak için windows çözümü. xPwn 0.3 tabanlı yazılım. Çok basit bir arayüzü var.
Programın Yüklendiği klasöre 2.0 firmware dosyasını atıyoruz. Cihazınızın modeline göre olan bölümde 1. tuşa basıyoruz bu custom firmware hazırlamak için sonra 2 tuşa basıyoruz bu da pwn ediyor cihazı ve itunes'da custom firmware yükleyabilmemizi sağlıyor. Daha sonra cihazı DFU moda alıp hazırladığımız custom 2.0 firmware dosyasını seçerek itunes üzerinden restore seçeneği ile update ediyoruz. Ve cihazımız cydia yüklenmiş şekilde 2.0 oluyor.
Not : Programı ben denemedim ama forumlarda okuduğum bu şekilde bir açıklama. Ben mac üstünden yapmıştım o yüzden deneme fırsatım olmadı.
"While you can certainly jailbreak (both 3G and first-gen) and unlock (first-gen) with it" yani arkadaşlar 3g yi unlock etmiyo, bildiğimiz gibi sadece jailbreak..
arkadaşlar şimdi işlemi yapmaya başladım :) ipws hash ediyor işlem bittikten sonra telefona yükleyeceğim ve gelişmelerden sizi haberdar edeceğim :) kazamız mübarek olsun
Orjinalden alıntı: OwaR
arkadaşlar şimdi işlemi yapmaya başladım :) ipws hash ediyor işlem bittikten sonra telefona yükleyeceğim ve gelişmelerden sizi haberdar edeceğim :) kazamız mübarek olsun
IPHONE 8GB 114 - VW POLO 2001 COMFORT - SONY DCS-T3 - SEIKO ARCTURA - SONY DRC-MF 29M69 - SONY DAV-SC8 - PS2 - TOSHIBA A300-15A