Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Hangi GSM hattını almalıyım?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Hangi GSM hattını almalıyım? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
akay635

23 Temmuz 2008; 21:22:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar faturasız hat almak istiyorum. Belli bir sayıda kontör yüklenip bir ay boyunca ucuza konuşuluyor biliyorsunuz. Bu tür şeylerle uğraşmak istemiyorum. Yani istediğim zaman kontür yüklemek istiyorum. Yani kampanyalarla falan uğraşmak istemiyorum. Buna göre her yöne dakikada en az kontöre konuşabileceğim faturasız hat hangisidir? Araştırdım biraz ama tarifeler, kampanyalar hepsi birbirine girmiş; karman çorman olmuş. Tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Eten X500 WM 6.1
metinT

23 Temmuz 2008; 22:20:10 

en son vodafonun kampaynasi var heryone 1 kontor ve boyle her ay yukleme zorunlulugu getirmiyor.

I�m your number one fan,
Baby, I�m your number one fan..
mavim204
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

23 Temmuz 2008; 22:23:28 

gençtürkcell kampusscell..
loony cooky

23 Temmuz 2008; 22:27:51 

bunlarla uğraşamam diyosan ucuza konuşman biraz zor. ama eğer geçme ihtimalin varsa en uygunu kampus. eğer şartlarını değiştirmezler ise 100 kontör yüklemek yeterli ayda. kontör yüklemesen bile bizbize tarifesine göre daha avantajlı

ENGİN
eski nick: kullanici adi
akay635

23 Temmuz 2008; 22:32:12 

quote:

Orjinalden alıntı: metinT

en son vodafonun kampaynasi var heryone 1 kontor ve boyle her ay yukleme zorunlulugu getirmiyor.

Kampanyanın adını biliyorsan söylermisin? Teşekkür ederim.

Diğer arkadaşlara da önerileri için çok teşekkür derim.

Eten X500 WM 6.1
loony cooky

23 Temmuz 2008; 22:36:13 

arkadaşın bahsettiği vodafone cep1 tarifesi 24 eylüle kadar kontör yükleme koşulu olmadan her yöne dakikası 1 kontör. ancak bu tarihten sonra aylık 200 kontör yükleme şartı var.

ENGİN
eski nick: kullanici adi
akay635

23 Temmuz 2008; 22:43:05 

Arkadaşlar ben de bir yandan araştırıyorum. Vodafone' un aşağıda bir tarifesi var. Bu hattı almayı düşünüyorum. 200 kontör yüklendiğinde bir ay boyunca her yöne 1 kontör/1 dk. Eğer 200 kontör yüklenmezse 3 kontör/1 dk. Diğer operatörlerde kontör yüklenmediği zaman 4 kontör/1 dk. Bu yönden avantajlı gibi geldi bana. Sizler ne dersiniz?

Vodafone Cep1 Tarifesi
24 Eylül 2008'e kadar kontör yükleme koşulu yok
200 kontör yüklenirse
Vodafone 1 kontör/dk
Yurtiçi Diğer GSM Operatörleri 1 kontör/dk
Sabit Telefon 1 kontör/dk
Kısa Mesaj 1 kontör/adet

200 kontör yüklenmezse
Vodafone 3 kontör/dk
Yurtiçi Diğer GSM Operatörleri 3 kontör/dk
Sabit Telefon 3 kontör/dk
Kısa Mesaj 1 kontör/adet

Eten X500 WM 6.1
akay635

23 Temmuz 2008; 22:48:27 

quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

arkadaşın bahsettiği vodafone cep1 tarifesi 24 eylüle kadar kontör yükleme koşulu olmadan her yöne dakikası 1 kontör. ancak bu tarihten sonra aylık 200 kontör yükleme şartı var.

Teşekkür ederim. Yukarıdaki mesajıma ayrıntıları yazdım bu tarife ile ilgili olarak. 200 kontör yüklersem indirimli oluyor. Diyelim ki 200 kontör yüklemedim. Hattın kapanması gibi bir durum olmaz değil mi? Sadece indirimden yararlanamam herhalde.

Eten X500 WM 6.1
çok geç

23 Temmuz 2008; 22:50:35 

quote:

Orjinalden alıntı: akay635

quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

Teşekkür ederim. Yukarıdaki mesajıma ayrıntıları yazdım bu tarife ile ilgili olarak. 200 kontör yüklersem indirimli oluyor. Diyelim ki 200 kontör yüklemedim. Hattın kapanması gibi bir durum olmaz değil mi? Sadece indirimden yararlanamam herhalde.

200 kontör yüklemezsen hat kapanmaz sadece indirimli konuşamazsın
bence şuan her yöne en iyi konuşturan tarife cep1 öneririm

sen kendini acıya alıştırma,diren dünya'ya dünya değişsin...değişim yakında..
akay635

23 Temmuz 2008; 22:59:04 

Çok Geç; teşekkür ederim. Vodafone cep1 almaya karar verdim. Fazlaca soru sordum farkındayım. Son bir sorum daha var. Türkcell' de hattın kapanmaması için üç ayda bir en az 100 kontör yüklenmesi gerekiyor. Vodafone cep1 tarifesinde böyle bir durum var mıdır; varsa kaç ay içinde en az kaç kontör yüklemek gerekiyor? Aslında bu konu çokta önemli değil; biliyorsanız cevaplamanızı rica ediyorum. Zaten hemen hemen ayda bir 100 kontör yüklüyorum.

Eten X500 WM 6.1
çok geç

23 Temmuz 2008; 23:00:59 

quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Çok Geç; teşekkür ederim. Vodafone cep1 almaya karar verdim. Fazlaca soru sordum farkındayım. Son bir sorum daha var. Türkcell' de hattın kapanmaması için üç ayda bir en az 100 kontör yüklenmesi gerekiyor. Vodafone cep1 tarifesinde böyle bir durum var mıdır; varsa kaç ay içinde en az kaç kontör yüklemek gerekiyor? Aslında bu konu çokta önemli değil; biliyorsanız cevaplamanızı rica ediyorum. Zaten hemen hemen ayda bir 100 kontör yüklüyorum.

3 ayda bir 20 kontör yüklersen aktif süren uzar.

ayrıca rica ederim

sen kendini acıya alıştırma,diren dünya'ya dünya değişsin...değişim yakında..
akay635

23 Temmuz 2008; 23:02:03 

Çok teşekkürler...

Eten X500 WM 6.1
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Hangi GSM hattını almalıyım? Sayfa: [1]
Buraya git: