Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
AIRTIES AP400+ WUS300 +7DBI ANTEN BUNDLE HAKKINDA BİLGİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> AIRTIES AP400+ WUS300 +7DBI ANTEN BUNDLE HAKKINDA BİLGİ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
^Lion King^
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

23 Temmuz 2008; 20:48:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum fakat burada kullanan arkadaş sayısı çok az.eğer ki kullanıp artılarını ve eksilerini belirtirseniz sevinirim.
Yoksa hiç riske etmeyip airtes 205 mi alsam diye düşünüyorum.Hem kullanıcısı çok.hemde herhangi bir sorunda burdan da yardım alabilirim hangisi mantıklı.diğerinin DBI özelliği benim almamda çekici kıldı.evde uzunlamasına ve oda duvarlarıda olduğu için çekim alanı her atarftan yetsin diye düşünüyorum.
Diyalektik

26 Temmuz 2008; 15:31:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ben bir çok kişide tr-205 modelini görüyorum ve gayet de memnunlar.Mesela dubleks bir evde alt katta olan modemden üst katın terasından çok rahat girdim.Hem de asus p535 cep bilgisayarıyla.
Kendi evimde de öyle.rt-205 evimin her noktasından,hata üst komşumdan ve karşıki apartmandan da çekiyor..Tabi şifreli

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> AIRTIES AP400+ WUS300 +7DBI ANTEN BUNDLE HAKKINDA BİLGİ Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: sunumaX Standı
SunumaX ile web sitelerimizi nasıl canlandıracağımızı ve gelen ziyaretçileri kaçırmıyacağımız hakkında bilgi ediniyoruz.
Cebit 2008: nComputing Standı
Cebit 2008: nComputing Standı nComputing birden çok bilgisayar kasası yerine tek bir bilgisayar kasası kullanmamızı sağlayan çözümleri ile bizleri bir çok masrafdan kurtarıyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar