Toshiba p300-133, Upgrade hakkında... (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba

Powermove -> Toshiba p300-133, Upgrade hakkında... (23 Temmuz 2008; 20:18:27)

Merhabalar arkadaşlar. Toshiba p300-133 modeli laptop almayı düşünüyorum. Ama performansı tatmin eder mi bilmiyorum. Daha yüksek performanslı bir laptop alabilirim ama gerek hdd, gerek 17" ekran, gerekse kasası yüzünden bu modele kafayı takmış bulunuyorum.

Şimdi eğer bu laptopu alabilirsem nelerini upgarade yapmam gerekir? Çok aşırı performans delisi değilim ama en azından Gta4 ü tam performansla oynamak istiyorum. Standart hali ile bu mümkün mü? Sormak istediğim birkaç soruda;

-HD 3650 ekran kartı işimi görür mü?
-2 mb ön bellek sorun olur mu?
-Kasası gayet şık gözüküyor ama kaliteli midir?

Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Saygılar.

Sabotaj1148 -> Cevap: Toshiba p300-133, Upgrade hakkında... (23 Temmuz 2008; 20:37:16)

Vista gerekli fgüncellemeleri kendisi yapar zaten.. gta4 bu sistemle rahat oynanabilir şüpheniz olmasın..
- hd3650 işini görücektir ( ne amacla sordugunu anlamadım ama oyun veya 3D tasarım konusunda oldukca ii bir kart)
- 2 mb değil 3 mb.. işinizi görücektir..
- toshiba kalitesi tartısılmaz yaşanır [&:]

Aktif başlıklarda sorularınızı belirtseniz çok daha iyi olur..
http://forum.donanimhaber.com/m_24143318/tm.htm

Powermove -> Cevap: Toshiba p300-133, Upgrade hakkında... (23 Temmuz 2008; 21:10:51)

quote:

Orjinalden alıntı: Sabotaj1148

Vista gerekli fgüncellemeleri kendisi yapar zaten.. gta4 bu sistemle rahat oynanabilir şüpheniz olmasın..
- hd3650 işini görücektir ( ne amacla sordugunu anlamadım ama oyun veya 3D tasarım konusunda oldukca ii bir kart)
- 2 mb değil 3 mb.. işinizi görücektir..
- toshiba kalitesi tartısılmaz yaşanır [&:]

Aktif başlıklarda sorularınızı belirtseniz çok daha iyi olur..
http://forum.donanimhaber.com/m_24143318/tm.htm

Teşekkürler arkadaşım. Gerçekten çok yardımcı oldun. Ben oyun için almayı düşünüyorum bu yüzden monitör ve performans bu kadar önemli. Aklımdaki sorular bunlardı. Cevaplandırdığın için sağol.

Not: Upgrade derken parça değişimini kastetmiştim. Bu modelde gerekli olur mu?

Sabotaj1148 -> Cevap: Toshiba p300-133, Upgrade hakkında... (23 Temmuz 2008; 22:40:57)

pardon yanlış anlamışım.. [:D]
parça değişimi gerekli olmaz herhalde sonuç olarak t8300 işlemcisi var.. Bu her haliyle yeterli olucaktır.. T9300 ile arasında o kadarda fark yok herkez bunu sorun yapıyor asuscularda bunu toshiba kalitesine karsı kullanıp duruyorlar ancak merak etmeyin çok fazla fark yok.. hergün aynı şeyleri yazmaktan bıktım usandım [;)]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.21875