ben bundan 1-1,5 yıl önce sennheiser mx200 almıştım, hala da onları kullanıyorum. ama yeni mp3 player alıyorum bari bir de kulaklık alayım diye kendime kulaklık bakınmaya başladım,
cx300 benim için çok uçuk, hayatta ona 100 milyon vermem. (ne kadar iyi olsa da.) benim mx200'u alırken seri mx200,mx250,mx300,mx350 diye gidiyordu, ve aşağı yukarı hangi kulaklığın ne kadar iyi olduğunu biliyordum. ama şimdi mx160, mx260 gibi versiyonlar çıkmış ki kaliteleri hakında hiçbir fikrim yok. fiyat olarak mx 560 fena değil gibi, önerir misiniz? eğer onlar yeterince iyi değilse başka markalardan öneriniz var mı? (10-20 euro)
şimdiden teşekkürler,
not: kulaklıklar almanyadan gelecek bu sebeple shipping ücretlerini saymayın.
Mx760 kullanıyorum gayet memnunum ses kalitesi olarak ama ikinci değişimden yeni geldi. Yani malzeme kalitesi olarak kötü, yurtdışından alacaksan bence bir sorun oluşturur senin için.....
elime geçen herşeyi bozma lanetine sahip olduğum için ben uğraşmayayım en iyisi.
mx200 rekor kırdı, tam hatırlamasam da en az 1yıl kullandım ve tık yok. en uzun kullandığım elektronik alet oldu sanırım.
sizce cx300'ün fiyatı yıl sonuna kadar düşer mi? eskiden 50 ytl'idi fiyatı, sonra 2 katı olmuş. eski fiyatına döner diyorsanız bekleyeyim bari, çünkü hem sağlam hem de kaliteli bir şey istiyorum.
Ağustostan sonra ekilen darıdan , Bal vermeyen arıdan , Kocasından sonra kalkan hanımdan , Haram kazanılan paradan , "Lacivertin yanında olmayan sarıdan" hayır gelmez.
ben de mx360'a baktım ama etrafta çok yorum olmadığı için vazgeçtim, kendim almanyaya gittiğimde deneyerek alırım diye düşündüm. ama galiba elmasepetinde uygun bir fiyata seri sonu mx500 vardı, işte o güzeldir.
Valla model yükseldikçe ses kalitesi artıcak diye bişi yok lakin mx 200 ün basları ve tizleri mx 500 en daha iyiydi... 2 sene boyunca kullandım her ikisini de... 2 tane mx 200 eskittim..
Valla model yükseldikçe ses kalitesi artıcak diye bişi yok lakin mx 200 ün basları ve tizleri mx 500 en daha iyiydi... 2 sene boyunca kullandım her ikisini de... 2 tane mx 200 eskittim..
ben de aksine mx500'ü çok beğenmiştim, ama o zamanlar param yetmediğinden ( ) mx200 almıştım. tabii bunda benim uyduruk mp3 çalarımın da etkisi vardır.
ben de aksine mx500'ü çok beğenmiştim, ama o zamanlar param yetmediğinden ( ) mx200 almıştım. tabii bunda benim uyduruk mp3 çalarımın da etkisi vardır.
Mx 500 mx 200 e göre daha net ve temiz ses verir... sanırım dB sinin yüksekliğinden dolayı.. ama bas ve tiz kalitesi olarak mx 200 bence daha iyi.. ikisini de çok üzün süre kullandım 1-2 yıl gibi nerdeyse...
mx360 ses yükseliği açısından mx200den daha başarılı basslar ve midler daha iyi tizler biraz geride.İsteyen var ise 15 e satarım kullanmıyorum sağlam beyaz.Samsunda olan var ise.
ben de mx360'a baktım ama etrafta çok yorum olmadığı için vazgeçtim, kendim almanyaya gittiğimde deneyerek alırım diye düşündüm. ama galiba elmasepetinde uygun bir fiyata seri sonu mx500 vardı, işte o güzeldir.
hocam benimde mx 200 ün sol kulaklığı cızırtı yapıyor , david vendetta çalmaya dayanamadı galiba mx 200 ama dehşet bi kulaklıkmış fiyatına göre bende şimdi bulamazsam mx 260 a sardırcam arkadaşlar ne önerirsiniz mx260 mı, yoksa 5 daha üstüne koy değerdir mx360 içinmi dersiniz acil almam lazım müziksiz kaldım yarın alıcam fikirlerinizi bekliyorum hayırlı akşamlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_akin83 -- 11 Ağustos 2008; 21:48:08 >