Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Eset Smart Güncelleme Sorunu Yaşıyorum

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Eset Smart Güncelleme Sorunu Yaşıyorum Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Mavi Korsan

23 Temmuz 2008; 18:50:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

en son olarak 19.07.2008 tarihinde güncelleme gerçekleşti

em002_32_I0.nup dosyasını güncellerken hata veriyor bir türlü günceleme yapamıyorum çözüm öneriniz var mı arkadaşlar ?

imza (umarım bu kurallara uygundur)
johonwayni

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 19:12:06 

Güncelleme dosyasini sen kendinmi indirdin internetten yoksa kendisimi indirdi ?

sen indirdin ise uyuşmuyor olabilir ama kendisi indirmiş ise bir düşük güncellemeyi dene sonra güncelleme tarihini ileri al sonra tekrar güncelle belki öyle olabilir

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.

Mavi Korsan

23 Temmuz 2008; 19:22:43 

program üzerinden güncelle diyorum indiriyor indiriyor ama güncelleme sorunu diyor seçmeli güncelleme var mı ki nod32 de

johonwayni

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 19:50:58 

quote:

Orjinalden alıntı: Mavi Korsan

program üzerinden güncelle diyorum indiriyor indiriyor ama güncelleme sorunu diyor seçmeli güncelleme var mı ki nod32 de

O zman programdan kaynaklanan bi sorun yada güncelleme dosyasinin bozuk yüklenmesi olabilir.

Başka anti-virus programi kullanma imkaniniz war ise değiştirin

Güncellemeri biraz araştirdim
http://www.eset.com/support/updates.php
eklenecektir. sisteminize

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.

Mavi Korsan

23 Temmuz 2008; 20:15:43 

oraya baktım da orada download yok sadece açıklamalar var güncelleme sürümleri ile ilgili sanırım kullanıcı adı sorunu lisansa mı takıldık acaba

johonwayni

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 20:42:57 

quote:

Orjinalden alıntı: Mavi Korsan

oraya baktım da orada download yok sadece açıklamalar var güncelleme sürümleri ile ilgili sanırım kullanıcı adı sorunu lisansa mı takıldık acaba

Hata yazisinin içinde lisans kelimesi geçiyormu, peki daha önce sorun cikmadi şimdi cikmasi garip bence lisas olayindan değildir.

Militar-ist

23 Temmuz 2008; 20:43:49 

lisans kodları haftada 1-2 kez engelleniyor.. Sendeki sorunda bu, update kısmında kırmızı nokta var değil mi?

Google da cn nod32 diye arama yap 5. 6. sonuçlardan birindeki cn uzantılı siteye gir (adres versem daha iyiydi) en üstteki yeşil kodları gir...

LG R-500 ® (U.CPCIT)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7700 @ 2.40GHz
NVIDIA GeForce 8600M GS
johonwayni

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 21:12:01 

quote:

Orjinalden alıntı: Hüznün Hikâyesi

lisans kodları haftada 1-2 kez engelleniyor.. Sendeki sorunda bu, update kısmında kırmızı nokta var değil mi?

Google da cn nod32 diye arama yap 5. 6. sonuçlardan birindeki cn uzantılı siteye gir (adres versem daha iyiydi) en üstteki yeşil kodları gir...

Arkadaşin dediklerini yaptiniz mi ?

oldumu?

Militar-ist

23 Temmuz 2008; 21:30:07 

olmazsa programı silsin, buradan http://www.nod32.com.tr/download/downloads.asp kendine uygun olana tıklatsın, kod yerinede o çin sitesinden aldığın yeşil kodu girsin, programı kursun, girdiği kodun altındaki başka yeşil bir kodu tekrar girsin, 2-3 gün sonra lisans kodu engellendi diye kırmızı fontlu bir mesaj alınca yeni yeşil bir kod girsin, Allah günahlarımızı affetsin, Amin!

LG R-500 ® (U.CPCIT)
NVIDIA GeForce 8600M GS
johonwayni

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 22:06:18 

quote:

Orjinalden alıntı: Hüznün Hikâyesi

olmazsa programı silsin, buradan http://www.nod32.com.tr/download/downloads.asp kendine uygun olana tıklatsın, kod yerinede o çin sitesinden aldığın yeşil kodu girsin, programı kursun, girdiği kodun altındaki başka yeşil bir kodu tekrar girsin, 2-3 gün sonra lisans kodu engellendi diye kırmızı fontlu bir mesaj alınca yeni yeşil bir kod girsin, Allah günahlarımızı affetsin, Amin!

amin

Mavi Korsan

24 Temmuz 2008; 10:28:39 

hala olmuyor güncelleme yapıyor görünüyor ama programın içindeki güncelleme bölümünde hala kırmızı yazılar yazıyor.

Militar-ist

24 Temmuz 2008; 10:42:02 

update virus signature database yazan yere tıklat...

LG R-500 ® (U.CPCIT)
NVIDIA GeForce 8600M GS
wolkan33

24 Temmuz 2008; 17:52:32 

lisans yüzünden kaynaklanıyor.
Bi sürümü var internette ararsan bulursun 31 gün olan deneme süresini durduruyor ben öyle kullanıyorum

==>W o L K a N<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
Albatros

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 19:48:04 

nodlogin faciasından sonra iyi geldi eywallah

Mavi Korsan

24 Temmuz 2008; 20:10:27 

bende lisanstan kaynaklandığını düşünüyorum.

31 günde durduran sürümü kullanıyorum bende ama gene de olmuyor işte

Militar-ist

24 Temmuz 2008; 20:27:07 

31 günde durduran bir sürümü yok eset'in..

Orijinalini kursana arkadaş...

Sendeki birisi tarafından editlenmiş olanı, hata vermesi normal...

Yukarda yazdım yolunu,

haftada bir o siteden kod almak çok mu zor?

LG R-500 ® (U.CPCIT)
NVIDIA GeForce 8600M GS