Giriş | |
|
|
|
23 Temmuz 2008; 18:50:42
|
|
|
en son olarak 19.07.2008 tarihinde güncelleme gerçekleşti em002_32_I0.nup dosyasını güncellerken hata veriyor bir türlü günceleme yapamıyorum çözüm öneriniz var mı arkadaşlar ?
|
|
|
23 Temmuz 2008; 19:12:06
|
|
|
Güncelleme dosyasini sen kendinmi indirdin internetten yoksa kendisimi indirdi ? sen indirdin ise uyuşmuyor olabilir ama kendisi indirmiş ise bir düşük güncellemeyi dene sonra güncelleme tarihini ileri al sonra tekrar güncelle belki öyle olabilir
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.
|
|
|
|
|
23 Temmuz 2008; 19:22:43
|
|
|
program üzerinden güncelle diyorum indiriyor indiriyor ama güncelleme sorunu diyor seçmeli güncelleme var mı ki nod32 de
|
|
|
23 Temmuz 2008; 19:50:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Mavi Korsan program üzerinden güncelle diyorum indiriyor indiriyor ama güncelleme sorunu diyor seçmeli güncelleme var mı ki nod32 de O zman programdan kaynaklanan bi sorun yada güncelleme dosyasinin bozuk yüklenmesi olabilir. Başka anti-virus programi kullanma imkaniniz war ise değiştirin Güncellemeri biraz araştirdim http://www.eset.com/support/updates.php eklenecektir. sisteminize
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.
|
|
|
|
|
23 Temmuz 2008; 20:15:43
|
|
|
oraya baktım da orada download yok sadece açıklamalar var güncelleme sürümleri ile ilgili sanırım kullanıcı adı sorunu lisansa mı takıldık acaba
|
|
|
23 Temmuz 2008; 20:42:57
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Mavi Korsan oraya baktım da orada download yok sadece açıklamalar var güncelleme sürümleri ile ilgili sanırım kullanıcı adı sorunu lisansa mı takıldık acaba Hata yazisinin içinde lisans kelimesi geçiyormu, peki daha önce sorun cikmadi şimdi cikmasi garip bence lisas olayindan değildir.
|
|
|
|
|
23 Temmuz 2008; 20:43:49
|
|
|
lisans kodları haftada 1-2 kez engelleniyor.. Sendeki sorunda bu, update kısmında kırmızı nokta var değil mi? Google da cn nod32 diye arama yap 5. 6. sonuçlardan birindeki cn uzantılı siteye gir (adres versem daha iyiydi) en üstteki yeşil kodları gir...
|
|
|
23 Temmuz 2008; 21:12:01
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Hüznün Hikâyesi lisans kodları haftada 1-2 kez engelleniyor.. Sendeki sorunda bu, update kısmında kırmızı nokta var değil mi? Google da cn nod32 diye arama yap 5. 6. sonuçlardan birindeki cn uzantılı siteye gir (adres versem daha iyiydi) en üstteki yeşil kodları gir... Arkadaşin dediklerini yaptiniz mi ? oldumu?
|
|
|
|
|
23 Temmuz 2008; 21:30:07
|
|
|
olmazsa programı silsin, buradan http://www.nod32.com.tr/download/downloads.asp kendine uygun olana tıklatsın, kod yerinede o çin sitesinden aldığın yeşil kodu girsin, programı kursun, girdiği kodun altındaki başka yeşil bir kodu tekrar girsin, 2-3 gün sonra lisans kodu engellendi diye kırmızı fontlu bir mesaj alınca yeni yeşil bir kod girsin, Allah günahlarımızı affetsin, Amin!
|
|
|
23 Temmuz 2008; 22:06:18
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Hüznün Hikâyesi olmazsa programı silsin, buradan http://www.nod32.com.tr/download/downloads.asp kendine uygun olana tıklatsın, kod yerinede o çin sitesinden aldığın yeşil kodu girsin, programı kursun, girdiği kodun altındaki başka yeşil bir kodu tekrar girsin, 2-3 gün sonra lisans kodu engellendi diye kırmızı fontlu bir mesaj alınca yeni yeşil bir kod girsin, Allah günahlarımızı affetsin, Amin! amin
|
|
|
|
|
24 Temmuz 2008; 10:28:39
|
|
|
hala olmuyor güncelleme yapıyor görünüyor ama programın içindeki güncelleme bölümünde hala kırmızı yazılar yazıyor.
|
|
|
24 Temmuz 2008; 10:42:02
|
|
|
update virus signature database yazan yere tıklat...
|
|
|
24 Temmuz 2008; 17:52:32
|
|
|
lisans yüzünden kaynaklanıyor. Bi sürümü var internette ararsan bulursun 31 gün olan deneme süresini durduruyor ben öyle kullanıyorum
|
|
24 Temmuz 2008; 19:48:04
|
|
|
nodlogin faciasından sonra iyi geldi eywallah
|
|
24 Temmuz 2008; 20:10:27
|
|
|
bende lisanstan kaynaklandığını düşünüyorum. 31 günde durduran sürümü kullanıyorum bende ama gene de olmuyor işte
|
|
|
24 Temmuz 2008; 20:27:07
|
|
|
31 günde durduran bir sürümü yok eset'in.. Orijinalini kursana arkadaş... Sendeki birisi tarafından editlenmiş olanı, hata vermesi normal... Yukarda yazdım yolunu, haftada bir o siteden kod almak çok mu zor?