uzun zamandir projektör almak istiyordum sonunda paramı pulumu biriktirdim yemeden icmeden ama bu sefer de projektorler hakkinda yeterli bilgim olmadigi icin ve cevremde de bu isten anlayan birisi olmadigi icin tavsiyenize ihtiyacim var
genel olarak iki projektorden de iyi sekilde bahsedilmis:
1-Sony VPL-AW15 Bravia 2-Panasonic PT-AX100
bu projektorlerin birbirine gore +/- si var mi, birinin kontrasti digerinin de isik gucu one cikiyor
simdi benim projektor almaktaki amacim:
DvD (Dvd playerdan s-video baglantisi ile) HD film (Bilgisayardan yine s-video yada sanirim dvi kullanarak 720p ve 1080p filmler)
izleyecegim ortam karanlik sayilir, perde olarak da 250cm x 140cm düsünüyorum
bu ise ayirabilecegim butce ise 2000-2750 ytl arasi
bunlara gore bana bu iki projektorden hangisini tavsiye edersiniz yada bu butceye gore Sony ve Panasonicten daha iyi HD ready/Full HD projektor alabilir miyim (Home Theater amacli)
dostum, panasonic ax-200 ü veya ille de ax-100 dersen onu tavsiye edebilirim parasının karşılığını verir. ax-200 ü bile ****şimden 200 ytl altına alabilirsin.. birde AX-200 incelemeleri başlığı var istersen bir oku çok kişi (ben dahil) bu cihazdan bayağı memnun..
TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER
Geç kaldın hi-def, diğer topicde ben arkadaşa ax-200 aldırdım bile Bu arada, hesaplamalarım beni yanıltmıyorsa ve resimdeki de sensen eğer, boyun 1,75m, kabul edilebilir bir tahmin mi?
edit: yanlız görüntü muhteşem, belirtmeden geçmek istemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 25 Temmuz 2008; 23:07:13 >
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI