Selamlar arkadaşlar. Samsung U600 aldım ve hiç memnun değilim Özellikle de hafıza kartındaki bi video ya da mp3 dosyasını açtığımda çok yavaşlıyor telefon. Kendimce bu soruna bi çözüm buldum. Umarım yaralarınıza merhem olur
Samsung Telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın. Telefonda 3 adet seçenek görünecek. Listeden yığın depolamayı seçin. Bilgisayarımı açın ve çıkarılabilir diski sağ tıklayın. Açılan pencereden biçimlendiri seçin. Dosya sistemini FAT seçin ve Başlat ı tıklayın. Biçimlendirme tamamlandıktan sonra. Hafıza kartınıza:
Music Images Other files Sounds Videos
Klasörlerini, Yeni/ Klasör sekmesinden oluşturun. USB kablosunu çıkarın ve hızın tadını çıkarın
Bu işlem bize ne mi kazandırdı?
Bildiğiniz gibi, hafıza kartını telefonda formatladığınız zaman FAT32 dosya sistemi kullanılıyor. Ve sanırım, bu telefonun FAT32 ile arası hiç iyi değil Biz, hafıza kartımızı FAT dosya sistemi ile formatladık. Ve bakın ne oldu...
16986 kb boyutunda bir mpeg4 video dosyası kullanıldı.
FAT32 Dosya sistemi değerleri:
Telefon hafızasından, hafıza kartına kopyalama: 46 sn 16986 kb lik videonun bulunduğu klasörü açma süresi: 4 sn Video tıklandıktan sonra oynatma süresi: 10 sn
FAT Dosya sistemi değerleri:
Telefon hafızasından, hafıza kartına kopyalama: 29 sn 16986 kb lik videonun bulunduğu klasörü açma süresi: 2 sn Video tıklandıktan sonra, oynatma süresi: 6 sn
Hadin iş başına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radeon_Fatih -- 23 Temmuz 2008; 18:28:44 >
bnmde tel patladı bnmkide filmden her u600ün sonunda basına geliyo bu film olayı sanırım 1 1.5 sene sonra cıkıyo ortaya.. artık soğudum lanet telden.. dediğin olayada gelince olabilir ama karttaki hersey gider bunun içinde önce karttaki bilgileri pc ye atın sonra tekrar geri alın bu yani..
Arkadaşlar HEDİYE olarak U600 düşünüyorum,ne dersiniz,VERİM alabilir miyiz???Bu telefonu D900i ile karşılaştırırsak ortaya nasıl bi sonuç çıkar???Görüşlerinizi bekliyorum...