bana yetermi (acilll) (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları

Ř€ẄoL£Я -> bana yetermi (acilll) (23 Temmuz 2008; 18:10:10)

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=371052&productId=telgpsd150

bu ürün hakkında kötü yorumlar var ama son sorum olacak ben sadece uzun yol ve şehir dışında kullanacağım başka zaman kullanmayacağım. bana yetermi

yeri yanlış tarif edermi ?

hız pek önemli değil sadece açıcam takıcam gidicem

zaten babam kullanır kullanırsa araba hediyesi almayı düşünüyorum

nasıldır sizce bana yetermi

şarkı,resim, hafıza kartıyla pek işim olmaz mp3-mp4-fot mak.-kamera- vs vs var zaten sadece navigasyon için yeterlimi yeri yanlış göstermesin önemli olan o benim için için yardım adaermisiniz

ck9977 -> Cevap: bana yetermi (acilll) (23 Temmuz 2008; 18:22:46)

Olumsuz yorum yapanlar genelde nedenlerini aciklamis. Bence herkes gibi Navia,Navigo,Garmin gibi urunleri kullan basin cok agrimasin.

Ř€ẄoL£Я -> Cevap: bana yetermi (acilll) (23 Temmuz 2008; 19:37:47)

çok cazip geliyor bu ayrıca bi navigasyonada 400 lira çok geliyor bu alet hiç bişey yapamazmı diyosunuz

gps.navigation -> Cevap: bana yetermi (acilll) (23 Temmuz 2008; 19:53:56)

SiRF® StarII LP with XTRAC v2 , 12 paralel kanal GPS Yazılımı

Bu chip tarih oldu artık,o nedenle tavsiyeleri dinlemenizi öneririm.

400 lira orta kalite bir cihaz için normal rakam,iyi bir cihaz 500 doların üzerinde bir rakama sahiptir,özellikleri arttıkça fiyatıda artar.Bunda ekran bile önemlidir,bir çok ekran çin malıdır (hepsi çinde üretilir gerçi) ama bazı üreticiler LG gibi daha kaliteli LCD'ler kullanır.

Tabi çoğu kullanıcı bunları bilemez,ancak yazdığınız cihazın kullandığı chipset çok eski ve sorun yaşamanız olası.

Kolay gelsin

Ř€ẄoL£Я -> Cevap: bana yetermi (acilll) (23 Temmuz 2008; 23:37:31)

saolun arakaşlar aldım memnunumm gayet hızlı bana yetiyor 500 ilçe yerine 900 ilçe var bunlar çok iyi 10 numara alet hiç bir güncelleme istemiyor kendisi gayet iyi

tnrskr -> Cevap: bana yetermi (acilll) (24 Temmuz 2008; 7:45:35)

hiç sanmam iyi olduğunu ama inşallah yanılmazsın:)

Ř€ẄoL£Я -> Cevap: bana yetermi (acilll) (26 Temmuz 2008; 11:18:18)

kargoda henüz gelmedi :) gelsin yorumlarım :d

akucukpehlivan -> Cevap: bana yetermi (acilll) (26 Temmuz 2008; 11:38:35)

Sevgili .......

saka yapiyorsunuz, ya da hic navigasyon kullanmadiniz, ya da Yucel Yaman'in akrabasi filansiniz.

900 ilce dediginiz seylerin bazilarinin tarihi (kaynak tarihi) 1970 filandir.
bunlarin cogunda sokak adi hic yoktur.
musterilerden birisi (Data satmistik, ikinokta'dan alip: 23 yil once kapanan hapishane bile var super bir data ! demisti)

Hic guncelleme istemiyor diyorsunuz cunku Destinator yeni veriyi islemek icin ekstradan acaip para istemis, firma da hakli olarak vermemis, verememis.. ama bunu guncelleme istemeyen veri diye nasil anlatabiliyorsunuz bunu da anlamak zor... Guncelleme istemeyen data, utu istemeyen pantalon gibi bir sey midir? :-)))

Yani bu forumda reklam yapacaksaniz, daha akilli olmalisiniz... bize hakaret oluyor.. forumdakilere hakaret oluyor... :-)

Alim Kucukpehlivan
quote:

Orjinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я

saolun arakaşlar aldım memnunumm gayet hızlı bana yetiyor 500 ilçe yerine 900 ilçe var bunlar çok iyi 10 numara alet hiç bir güncelleme istemiyor kendisi gayet iyi

bilgecik -> Cevap: bana yetermi (acilll) (26 Temmuz 2008; 13:14:14)

Züpperr olmuş yahu bayıldım ha haa ...Alim bey harikasınız.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.34375