|
akucukpehlivan -> Cevap: bana yetermi (acilll) (26 Temmuz 2008; 11:38:35)
|
Sevgili ....... saka yapiyorsunuz, ya da hic navigasyon kullanmadiniz, ya da Yucel Yaman'in akrabasi filansiniz. 900 ilce dediginiz seylerin bazilarinin tarihi (kaynak tarihi) 1970 filandir. bunlarin cogunda sokak adi hic yoktur. musterilerden birisi (Data satmistik, ikinokta'dan alip: 23 yil once kapanan hapishane bile var super bir data ! demisti) Hic guncelleme istemiyor diyorsunuz cunku Destinator yeni veriyi islemek icin ekstradan acaip para istemis, firma da hakli olarak vermemis, verememis.. ama bunu guncelleme istemeyen veri diye nasil anlatabiliyorsunuz bunu da anlamak zor... Guncelleme istemeyen data, utu istemeyen pantalon gibi bir sey midir? :-))) Yani bu forumda reklam yapacaksaniz, daha akilli olmalisiniz... bize hakaret oluyor.. forumdakilere hakaret oluyor... :-) Alim Kucukpehlivan quote:
Orjinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я saolun arakaşlar aldım memnunumm gayet hızlı bana yetiyor 500 ilçe yerine 900 ilçe var bunlar çok iyi 10 numara alet hiç bir güncelleme istemiyor kendisi gayet iyi
|
|
|
|