HARİCİ HDD YE WİNDOWS NASIL KURULUR ? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım

saviola83 -> HARİCİ HDD YE WİNDOWS NASIL KURULUR ? (23 Temmuz 2008; 18:03:45)

bu konularda acemiyim.detaylı anlatabilirseniz çok sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

aşağıdaki topicte yer alan sorunumdan ötürü , bozuk olduğunu düşündüğüm hdd nin kablolarını söküp, philips 500 gb harici hdd me windows kurmak istiyorum.
http://forum.donanimhaber.com/m_24944459/mpage_1/key_//tm.htm#25009954

bazı sorularım var.

- harici harddiskin içi dolu . bu dosyaları silmeden nası kurabilirim windowsu ?
- sistemi kurmadan önce biosta ne gibi ayarlar yapmam gerekir ?
- harici hdd in FAT32 mi olması gerek windows kurmak için ?
- harici hdd min boot özelliği olup olmadığını nası bilebilirim ?
- diyelimki windowsu kurdum. bozuk olan SATA hdd yi tekrar bağlayınca , master slave ayarı falan mı gerekir ?

saviola83 -> Cevap: HARİCİ HDD YE WİNDOWS NASIL KURULUR ? (24 Temmuz 2008; 8:56:06)

arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu ? 5 gündür bilgisayarı kullanamıyorum. bilgisayarcıya götürmek de istemiyorum. lütfen yardım .[X(]

CYBER-WARRIOR -> Cevap: HARİCİ HDD YE WİNDOWS NASIL KURULUR ? (24 Temmuz 2008; 9:05:44)

Dostum ben geçenlerde bir harddisk aldım..Taktım bilgisayara gördü sonra normal windows yüklemesine başladım..Zaten nereye yükleyeceğini sorduğunda harici hdd'yi seçmen yeterli oluyor dosyaları kurtarma konusunda pek zannetmiyor kurtarabilesin başka bir hdd'ye kopyala gitsin uğraşma...

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.25