Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İDM HAKKINDA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> İDM HAKKINDA Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
panzer2000

23 Temmuz 2008; 18:00:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Internet Download Manager ile rpidshre linklerini toplu olarak nasıl indirebiliyoruz mesela gece açık bırakıcam pcyi 20-30 part nasıl sıralayabilirim idm ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer2000 -- 23 Temmuz 2008; 18:00:19 >

Macromedia

23 Temmuz 2008; 18:05:12 

linkleri panoya ekle ama hemen downloadı başlatma
hepsini ekledikten sonra
menüde kuyruğu başlat/start queqe 'e tıkla
liste bitene kadar indirmeye devam eder program

panzer2000

23 Temmuz 2008; 18:18:32 

ama link ekle dediğim zaman panoda tek linklik yer var sadece toplu şekilde kopyalıyorum linkleri sadece tekini görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer2000 -- 23 Temmuz 2008; 18:17:38 >

ordeniz

23 Temmuz 2008; 18:37:54 

mouse ile bütün rapid linklerini topla sağ tıkla idm ile indir de tümünü seç.işlem bittiğinde pc kapansın istiyorsan da iş düzenleyiciden en altta tamamlandığında pc kapat var onu seç uygula de şimdi başlat a bas ve uyu :)

johonwayni

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 18:45:55 

Scheluder (saat ikonu) na tikla alta Start now (şimdi başla) war ona tiklarsan tek tek indirir

ayrica gece yaptin sonra kapanmasini isityorsan Turn off computer when done (bilgisayari kapat işlem sonlasi)

tiklarsan indirrir daha sonra kapatir pc iy

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.

panzer2000

23 Temmuz 2008; 19:14:30 

arkadaşlar rpid linkine nasıl sağ tıklanıyor onuda anlamış değilim
yokmu biraz daha detaylı anlatacak birisi
yukurıdaki resimdeki gibi sadece 1 adet link koyma openceresi var
ben toplu şekilde mesela ''cryptload'' programına nasıl toplu şekilde ekleniyorsa o şekilde tüm linkleri eklemek istiyorum sorunum bu

Sir Night

23 Temmuz 2008; 19:29:22 

İmzamı incele..

z26
johonwayni

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 19:33:51 

Diyelim film indireceksin**** üyeligin warsa veya direk indiren linkler warsa onlari mouse yardimmi ile seciyorsun sadece linkleri yada mouse sag tiklayip Hepsini IDM ile indir secenegini tikliyorsun karşina bir pencere gelecektir. Orda sayfanin tüm elementleri olacaktir. sen rapidhshare yada diger linkleri secip indir dedigin taktirde indirecektir.

Mouse hareketine bagli kisaca

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.

johonwayni

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 19:53:42 

http://forum.donanimhaber.com/m_22771727/tm.htm#22771843

adresine bakabilirsin

panzer2000

23 Temmuz 2008; 20:13:39 

Tamamdır arkadaşlar bir sitede resimli anlatımını buldum hallettim.
Ama şunu söylemeliyimki doğru anlatmıyorsunuz yani mause ile oluyor sağ tıkla bilmem ne iş mause ile bitiyor diyene kadar
Görevler menüsünden al seçeneğine tıkla txt dosyarından tüm linklerini seç deseydiniz 10 kere anlamış olacaktım..çünkü ik defa kullanıyorum
yinede teşekkürler

onea54

23 Temmuz 2008; 20:19:07 

Arkadaşlar gayet basit anlatmış sen linkleri tarayıp sağ tıklamayı anlamıyorsan bir şey indirme zaten boşver

panzer2000

23 Temmuz 2008; 20:29:50 

quote:

Orjinalden alıntı: onea54

Arkadaşlar gayet basit anlatmış sen linkleri tarayıp sağ tıklamayı anlamıyorsan bir şey indirme zaten boşver

Arkadaşım ben bu programı ilk defa kullanıcam bilmem anlatabildimmi
linklere nasıl sağ tıklayayım sende bi anlat bakalım ben opera kullanıyorum opera ile açılan bir rapid linkiin neresine sağ tıklayım
bu şekilde txt dosyası gibi kolay bir işlem varken neden daha karmaşık anlatılıyor onu anlamadım
ayrıca sanamı sorucam ne indiricemi evet sağ tıklayıp link taramayı bilmiyorum bilmeyince olmuyor senin gibi çok bilmişler doğru analatabilirse anlayabiliyoruz

johonwayni

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 20:50:32 

quote:

Orjinalden alıntı: panzer2000

quote:

Orjinalden alıntı: onea54

Arkadaşım ben bu programı ilk defa kullanıcam bilmem anlatabildimmi
linklere nasıl sağ tıklayayım sende bi anlat bakalım ben opera kullanıyorum opera ile açılan bir rapid linkiin neresine sağ tıklayım
bu şekilde txt dosyası gibi kolay bir işlem varken neden daha karmaşık anlatılıyor onu anlamadım
ayrıca sanamı sorucam ne indiricemi evet sağ tıklayıp link taramayı bilmiyorum bilmeyince olmuyor senin gibi çok bilmişler doğru analatabilirse anlayabiliyoruz

Birak daha nasil anlatalim birde anlatmamizi begenmiyor

Millete iylik yapsan bi suc yapmasan bi suc nasil bişe bu anlamadim, aslinda anlayacak bişe yok adamina anlatacaksin ben ve diger arkadaşlar en iyi şekilde anlatmaya ugraştik

aMaNté

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Temmuz 2008; 21:57:15 

Bence IDM'yi gec.Flashget tavsiye ederim yok illa IDM diyorsan ve firefox kullaniyorsan firefox'un flashgot eklentisini indir.Linklerin hepsini sec soyle olsa bile http:/****.com/asdasd/....../sdsd.rar gibi olsa bile sen sec hepsini sag tikla secilenleri flashgot ile indire bas IDM amca otomatik ekler ;) Umarim yararli olmustur

TEK DEVLET, TEK BAYRAK, TEK MİLLET, TEK DİL!!!