|
panzer2000 -> Cevap: ������°DM HAKKINDA (23 Temmuz 2008; 21:59:46)
|
quote:
Orjinalden alıntı: johonwayni quote:
Orjinalden alıntı: panzer2000 quote:
Orjinalden alıntı: onea54 Arkadaşlar gayet basit anlatmış sen linkleri tarayıp sağ tıklamayı anlamıyorsan bir şey indirme zaten boşver Arkadaşım ben bu programı ilk defa kullanıcam bilmem anlatabildimmi linklere nasıl sağ tıklayayım sende bi anlat bakalım ben opera kullanıyorum opera ile açılan bir rapid linkiin neresine sağ tıklayım bu şekilde txt dosyası gibi kolay bir işlem varken neden daha karmaşık anlatılıyor onu anlamadım ayrıca sanamı sorucam ne indiricemi evet sağ tıklayıp link taramayı bilmiyorum bilmeyince olmuyor senin gibi çok bilmişler doğru analatabilirse anlayabiliyoruz[sm=s15.gif] Birak daha nasil anlatalim birde anlatmamizi begenmiyor Millete iylik yapsan bi suc yapmasan bi suc nasil bişe bu anlamadim, aslinda anlayacak bişe yok adamina anlatacaksin ben ve diger arkadaşlar en iyi şekilde anlatmaya ugraştik [sm=dry.gif] Arkadaşım şimdi şöyle bir durum var. herkez internet konusunda uzman değildir heleki her programı herkez anlamayabilir. benimde uzmanı olduğum onlarca programlar var ama ne yazıkki download yönetici daha önce hiç kullanmadım. ben çok basit bir soru sordum ve cevap verenlere teşekkür ederim keşke bu konudan uzak birine daha kolay yoldan anlatabilseydiniz. bir siteye girdim ve resimli anlatımda aslında ne kadar basit olduğunu gördüm. yapmak istediğim rapid dosyalarını bir arada(20-30 part) hepsini birden eklemekti. bu programı sizin gibi kullanmayı bilenlerin bana bu kadar basit yoldan alatması daha kolay olurdu. yinede teşekkür ederim yardım etmek istediniz ama demek istediğim hiç bilmeyen birine daha kolay yoldan anlatmaktı. ben opera kullanıyorum ve rapid linklerine tıkladığıma direk sayfaya gidiyor ben rapid linkine mause ile tıkladığımda idm ile aç diye bir seçenek göremedim ve nasıl olduğu hakkında bilgim yok ve böyle bir seçenek varsada toplu linklerde nasıl olacağı hakkındada bilgim yok. neyse konuyu tartışmaya getirmek istemiyorum ama işin garip yönü şudurki, onea54 denen arkadaş 4 aylık bir üye ve toplam mesaj sayısı 7 ve gelmiş bu mesaja çok saçma birşey yazmış ''sen linkleri tarayıp sağ tıklamayı anlamıyorsan bir şey indirme zaten boşver'' evet ben bu işlemi bilmiyorum bilmemde gerekmiyor kimse anasından pc ile download yöneticileri ile çıkmadı değilmi bu arkadaşın niyeti apaçık belliki iyi değil. hem yardımcı olmaya teşebbüs bile etme hemde sen kimsin download etmek kim demeye gel lütfen herkez seviyesini bilsin böyle çoluk çocuk muhabbeti yapmasın
|
|
|
|