ev sinema sistemini pc'de nasıl kullanabılır? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları

ctnr -> ev sinema sistemini pc'de nasıl kullanabılır? (23 Temmuz 2008; 17:56:45)

arkadaslar bende vestelin 5+1 ev sınema sıstemı war dvd ıle bırlıkte almıstım.sımdı 5+1 i pc de kullanmak ıstıyrm fakat gırıslerı farklı her bır tizden ve subwooferdan 2tane kablo cıkıo.bu sorun dııl sanırım yapılabılır ama elektrıkcı amfı takılması gerektıgını soyledı bu da bıraz malıyetlıymıs sanırım.bu ses sıstemını pc de yuksek meblaglar odemeden kullanamaz mıyım?yardımlarınızı beklıyorum...

deliboran007 -> Cevap: ev sinema sistemini pc'de nasıl kullanabılır? (24 Temmuz 2008; 14:18:37)

dvd nin aux girisleri vardır kırmızı ve beyaz renklerde onlara pcden cıkıs alıp dvd ye takaasın aux ozelliginide devreye koydunmu tamamdır!! sistem AV serisi degilmi???

deliboran007 -> Cevap: ev sinema sistemini pc'de nasıl kullanabılır? (24 Temmuz 2008; 14:22:40)

haa soyle biseyde var aux cıkısı yoksa elektronikcilerden akıllı kutu isteyeceksin scart cıkısına akıllı kutuyu baglayım akıllı kutuda cıkan aux girislerine baglarsın bilgisayarı!! takıldıgın bi yer olursa sor yardımcı olurum!!!

ctnr -> Cevap: ev sinema sistemini pc'de nasıl kullanabılır? (24 Temmuz 2008; 14:58:37)

evet sıstem AV serısı fakat tam anlayamadım dvd nın arkasında scart gırısının yan tarafında sıyah ve kırmızı gırısler war 5adet tızlerden cıkan kablolar oraya takılıyor yanı.aux gırısı dedıgınız ne anlayamadım.ayrıca dvd ıle bılgısayar arası cok uzak bu bır sorun olusturmuo dımı ? kusura bakma acemıyım bıraz [:'(]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.078125