fotoğrafları cd ye kaydederken kapasite (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet

mıragen -> fotoğrafları cd ye kaydederken kapasite (23 Temmuz 2008; 17:24:11)

Arkadaşlar,fotoğrafları cd ye kaydederken klasörümüz ne kadar olmalı ki cd alabilsin? Yani mesela 1 Gb mi veya ne kadar bilemiyorum.YArdımcı olursanız sevinirim. Çok fotoğraf klasörüm var fakat ben cd ye yazdıramıyorum çünkü cd almıyor.Ne kadarlık bir klasör olması lazım cd ye alması için.Teşekkürler..

zamirpolen -> Cevap: fotoğrafları cd ye kaydederken kapasite (23 Temmuz 2008; 17:44:22)

Cd kapasitesine göre almalısın yani cd ise max 700 mb DVD ise 4500 mb olmalıdır.

Konu yanlış yere açılmış buda ayrı bi konu [sm=djsmile.gif]

mıragen -> Cevap: fotoğrafları cd ye kaydederken kapasite (23 Temmuz 2008; 17:46:56)

Evet cd ye kaydedicem.Bütün cd ler için aynı mı bu 700 MB? Yanlış yer için de kusura bakmayın. Uygun bi yer bulamadım.

Nodex -> Cevap: fotoğrafları cd ye kaydederken kapasite (23 Temmuz 2008; 17:56:04)

@mıragen cd'nin üzerinde yazar zaten hafızası.Genelde 700mb'liktir.Dediğim gibi cd'nin üzerine bakarsanız kapasitesi yazar.

yengecx -> Cevap: fotoğrafları cd ye kaydederken kapasite (23 Temmuz 2008; 18:29:36)

Resimlerin bence cok buyuk olabilir önce resize prg lariyla kucult binlerce resmi 1 cd ye sigdirirsin Image Resizer diye arattir kalitesini bozmadan 3mb resmi 100kb yapiyor. sonrada yukarda yazilanlari uygula olur bence.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.078125