uzun zamandır kullandığım kodak cx7330 artık ihtiyaçlarıma yeterince cevap vermemesi üzerine satılığa çıkardım yerine ise pozlama ve diyaframını ayarlayabildiğim iso değeri yeterli bir fotograf makinası almaya karar verdim ve araştırmalarım sonucu canon a550 ve onun deevamı makinaların ihtiyaçlarımı karşılayabileceğine karar verdim ancak bugün canon a550 ve a560 da diyaframın ve pozlamanın ayarlanamadığını bu ayarlarında bu serinin sadece canon a520 ve a570 modellerinde olduğunu söyledi internet satış sitelerinde ise yeterli açıklama olmadığından emin olamıyorum oyüzden yardımcı olursanız çok memnun olacağım şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim....
NOT:eğer max.250 ytl civarı bu özelliklerde başka bir makina da önerebilirsiniz...
fiyatı 100ytl daha arttırabilirsen 2.el de slr like satanlar var.onlardan s5700-s5800 al.kompakt makina ile manuel zevki yaşanmaz bana kalırsa.eğer o fiyata çıkamıyorsan baktığın makinalar iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 23 Temmuz 2008; 17:24:59 >
fiyatı 100ytl daha arttırabilirsen 2.el de slr like satanlar var.onlardan s5700-s5800 al.kompakt makina ile manuel zevki yaşanmaz bana kalırsa.eğer o fiyata çıkamıyorsan baktığın makinalar iyidir.
maalesef okadar param yok ancak abimde de a520 var ve inanılmaz fotograflar çekiyor zaten bende çok profesyonel değilim o nedenle kendimi birazda geliştirmek için bakıyorum yorumun için teşekkürler yanlız a550 ve a560 da pozlama ve diyafram açıklığı ayarlanabiliyor değil mi?
Enstantane ve diyafram öncelikli modlar.. Bir nevi manuel ayarlar diyelim..
Herşeyden önce pozlama, diyafram ve iso 3'lüsünü ve bunların birbiri arasındaki ilişkiyi tam olarak öğrenmen gerekir.. Forumda bir konu mevcut, ön bilgi olarak inceleyebilirsin.. Ayrıca internette bu konuda çok sayıda kaynak var.. Şimdiden kolay gelsin..
Enstantane ve diyafram öncelikli modlar.. Bir nevi manuel ayarlar diyelim..
Herşeyden önce pozlama, diyafram ve iso 3'lüsünü ve bunların birbiri arasındaki ilişkiyi tam olarak öğrenmen gerekir.. Forumda bir konu mevcut, ön bilgi olarak inceleyebilirsin.. Ayrıca internette bu konuda çok sayıda kaynak var.. Şimdiden kolay gelsin..
teşekkür ederim bilgilendirmeniz için söylediklerinizi dikkate alacağım