Selamlar iki tane kasayı ve iki tane monütörü yani iki ayrı bilgisayarı tek mause ve tek klavye ile yönetmek istiyorum. ve istediğim zaman a bilgisayarına istediğim zaman b bilgisayarına bağlanmasını istiyorum bunu yapmanın herhangi bir yolu varmıdır ?
sende cok sey istiyorsun be arkadasım millet 1 tanesini zor buluyor zaten..
Ben sana milletin kaç tane pc yi nasılbulduğunu sormadım post kasmaya çalışıyorsun heralde fazla mesaj kalabalığı yapma burda yardım almaya çalışanlar ve onlara yardım edenler var arada sizin gibi kılçıklarda çıkmasa olmuyor. Forum nedir onu öğrenirsen iyi olur. ----------------------------------------
Cevabın için teşekkürler awfulman bilişim mağzalarında biraz araştırayım.. Mümkün olup olmadığını öğrenmek için yazmıştım zaten. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wallarts -- 24 Temmuz 2008; 9:41:32 >
arkdaşım iki monütörlü iki kasalı bilgisayar için switch varmıdır bilmiyorum ama iki kasalı tek monütörlü bi mous kalavye ile çalışması için switchler var bu switch bir çok kasayı bir monütöre baglamayı saglıyo ve bi mos klavye ile oluyo istersen bi monütörünü çıkar bi monütör üzerinden işlerini gör ....bide bi şey diyecem bu pos kazanınca ne oluyor böyle rütbelerin flan çogalınca.
bimel de digitus un ve aten in kvm switchleri var. ben usb olanını kullanıyorum. CTRL tuşuna 2 kez başınca diğer bilgisayara geçiyor.(bunu sen ayarlayabilirsin).mekanik olanlarını almanı tavsiye etmem.
Ben sana milletin kaç tane pc yi nasılbulduğunu sormadım post kasmaya çalışıyorsun heralde fazla mesaj kalabalığı yapma burda yardım almaya çalışanlar ve onlara yardım edenler var arada sizin gibi kılçıklarda çıkmasa olmuyor. Forum nedir onu öğrenirsen iyi olur. ----------------------------------------
Cevabın için teşekkürler awfulman bilişim mağzalarında biraz araştırayım.. Mümkün olup olmadığını öğrenmek için yazmıştım zaten. :)
nese ben cevap vermeyeyim sana yoksa benm post kasılır sonra..kılcık dedigin kisi bir cok soruna yardımcı oluyor arkadasım istersen formu gez dolas ondan sonra sor form nedir diye...
a4 tech'in wireless klavyelerinin çoğunda 2 frekans var. klavyenin altından istediğin frekansı seçebiliyorsun. aynı şekilde bilgisayara takılan parçadan da aynı frekansı seçmen gerekiyor. haliyle bu klavyeden iki tane alıp bilgisayara takılan kısımlarını farklı frekanslara ayarlarsan, klavyenin altındaki switchi her değiştirdiğinde farklı bilgisayarı kontrol edersin.