Şimdi Ara

FX 5200 e SHADER 3.0 DESTEKLETTİREBİLİR MİYİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün race driver grid aldım.Oyun shader 3.0 istiyo bendeki fx5200 de onu desteklemiyo.Bi program gibi bişeyle desteklettirebilirmiyiz acaba bu karta biliyorum kart çok dandik ama yakana kadar kullanmak istiyorum.Şu aralar baya yükleniyorum zaten karta.Neyse bunu yapabilir miyiz acaba?

• SM 3.0 + DX10 desteği eklettirmeye çalışırsan zaten yakar kurtulursun karttan.
  • 2.0'ı bile oyunlara uygun biçimde desteklemiyor.
  • Ben bu kartla vista home kullandım(direct 10) 5 ay bişey olmadı.Yakmaktan korkmuyorum bişeyler yapamazmıyız acaba shader 3.0 için?
  • Hayır. Donanımsal bir şey.

Vista kullanınca niye bir şey olsun ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 23 Temmuz 2008; 17:20:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

Ben bu kartla vista home kullandım(direct 10) 5 ay bişey olmadı.Yakmaktan korkmuyorum bişeyler yapamazmıyız acaba shader 3.0 için?

Yok arkadaşım yapamazsın yahu. O kartla @Tuğer in dediği gibi SM 2.0 destekli oyunları oynuyorsan düzgünce ona şükret.

SM 3.0
    DX10

bunlar donanımla alakalı özellikler. Sürücü güncellemsi veya herhangi bir proğram ile ekran kartına bu özellikleri kazandıramazsın.
  • Malesef hayır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fx5500 driverını bir ara uyduruyorlar dı arama yapabilirsen bula bilirsin sm 3 var gibi gösteriyorlar 2 de oynattmak zorunda bırakıyorlardı oyunu böyle bişi vardı
  • konu açmaya devam edersen uyarılacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F5323DB8 -- 23 Temmuz 2008; 17:29:28 >
  • Yama ile oynayabilirsin o oyunu ama rezil grafiklerle oynarsın.
    mesala ati x800 serisinde sm2.0 var. sm3.0 oyunları yama ile oynatabiliyorlardı o karta.

ayrıca çoğu arkadaş Dx10 sm3 demiş

dx10 sm4 getirdi

dx9.0c ile sm3 geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.