hocam samsunda bu işlerle uraşanı bulmak biraz zordur bence, ama wardır mutlaka, uraşamam diyorsan,iztediğin parçaları izmir veya istanbul gibi şehirlerden kargo edecek arkadaşlar vardır,yeterki iste,ama dikkat; MOD HASTALIKDIR
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
bodyguards sana katılılıyorum şu anda kasa darmadağın herşeyini hatta anakart vidalarını monte ettiğimiz yuvları bile değiştiriyorum fakat plexsi bulmam lazım internet üzerinden belli ebatlarda sipariş verebileceğimiz bi yer varmı acaba ?
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
Bende Sizler Gibi Kasa Mod una Giricem ama Plexsi yi nereden bulacağımı bilmiyorum dğer yadndan o fanlar için açılan delikleri nasıl kesiyorsunuz ya ?
Arkadaşım delmek için herhangi bir alet kullanabilirsin..Yani arkadaşlar matkaba takılan punç ve dremel önermişler ama sadece bunlarla sınırlı değil.Ben şimdiye kadar hiçbirini kullanmadım.Sadece bir dekupaj ve bir matkabım var.ve tüm işimi görüyor..Plexiyide sitede satan veya alabilecek arkadaşlar vardır.Olmazsa reklam & tabela işiyle uğraşanlara bir bak derim ben...
Hmm bu arada BODYGUARDS'ın dediğini sakın unutma
MOD HASTALIKDIR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmqarE -- 24 Temmuz 2008; 15:30:48 >