Arkadaşlar Bir Yardımcı Olurmusunuz. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler

..::RHMN::.. -> Arkadaşlar Bir Yardımcı Olurmusunuz. (23 Temmuz 2008; 16:45:04)

Bende Sizler Gibi Kasa Mod una Giricem ama Plexsi yi nereden bulacağımı bilmiyorum dğer yadndan o fanlar için açılan delikleri nasıl kesiyorsunuz ya ?

nisso -> Cevap: Arkadaşlar Bir Yardımcı Olurmusunuz. (23 Temmuz 2008; 18:02:54)

nerde oturuyorsun
fan deliği için matkap ucuna takılan punçlar var[:'(]

destroyer8206 -> Cevap: Arkadaşlar Bir Yardımcı Olurmusunuz. (23 Temmuz 2008; 23:52:58)

sana yardımcı olabilmemiz için önce nerede oturduğunu söylemen gerekiyor.pleksi üzerine açılacak fan delikleri için dremel kullanman gerek ayrıca [:D]

..::RHMN::.. -> Cevap: Arkadaşlar Bir Yardımcı Olurmusunuz. (24 Temmuz 2008; 9:06:26)

Arkadaşlar ben Samsun dayım

BODYGUARDS -> Cevap: Arkadaşlar Bir Yardımcı Olurmusunuz. (24 Temmuz 2008; 12:17:57)

hocam samsunda bu işlerle uraşanı bulmak biraz zordur bence,
ama wardır mutlaka,
uraşamam diyorsan,iztediğin parçaları izmir veya istanbul gibi şehirlerden kargo edecek arkadaşlar vardır,yeterki iste,ama dikkat;
MOD HASTALIKDIR[8D]

..::RHMN::.. -> Cevap: Arkadaşlar Bir Yardımcı Olurmusunuz. (24 Temmuz 2008; 12:37:09)

bodyguards sana katılılıyorum
şu anda kasa darmadağın herşeyini hatta anakart vidalarını monte ettiğimiz yuvları bile değiştiriyorum
fakat plexsi bulmam lazım internet üzerinden belli ebatlarda sipariş verebileceğimiz bi yer varmı acaba ?

BODYGUARDS -> Cevap: Arkadaşlar Bir Yardımcı Olurmusunuz. (24 Temmuz 2008; 12:45:24)

ben izmirden ayarlar yollarım sana[:'(]

..::RHMN::.. -> Cevap: Arkadaşlar Bir Yardımcı Olurmusunuz. (24 Temmuz 2008; 13:07:51)

ne kadardır o arkadaşım [8D]

BODYGUARDS -> Cevap: Arkadaşlar Bir Yardımcı Olurmusunuz. (24 Temmuz 2008; 13:22:43)

hocam 50x50 15 ,+kargo

..::RHMN::.. -> Cevap: Arkadaşlar Bir Yardımcı Olurmusunuz. (24 Temmuz 2008; 15:05:54)

hocam adres filan
msn e ekledim seni ben [8D][8D]

EmqarE -> Cevap: Arkadaşlar Bir Yardımcı Olurmusunuz. (24 Temmuz 2008; 15:31:41)

quote:

Orjinalden alıntı: ..::RHMN::..

Bende Sizler Gibi Kasa Mod una Giricem ama Plexsi yi nereden bulacağımı bilmiyorum dğer yadndan o fanlar için açılan delikleri nasıl kesiyorsunuz ya ?

Arkadaşım delmek için herhangi bir alet kullanabilirsin..Yani arkadaşlar matkaba takılan punç ve dremel önermişler ama sadece bunlarla sınırlı değil.Ben şimdiye kadar hiçbirini kullanmadım.Sadece bir dekupaj ve bir matkabım var.ve tüm işimi görüyor..Plexiyide sitede satan veya alabilecek arkadaşlar vardır.Olmazsa reklam & tabela işiyle uğraşanlara bir bak derim ben...

Hmm bu arada BODYGUARDS'ın dediğini sakın unutma

MOD HASTALIKDIR

..::RHMN::.. -> Cevap: Arkadaşlar Bir Yardımcı Olurmusunuz. (24 Temmuz 2008; 15:49:33)

arkadaşlar çok tşk ederim sorun büyü bir ihtimalle çözüldü BOBYGUARDS arkadaşın sayesinde [:)][:)][:D][8D]

Barısİnce -> Cevap: Arkadaşlar Bir Yardımcı Olurmusunuz. (24 Temmuz 2008; 21:31:34)

Plexiye Dekopajlada Acabilirsin Dostum[:'(]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.140625