Şimdi Ara

TİNERCİ VE GASPÇI İLE KARŞILAŞANLAR ANLATIYOR:MÜTHİŞ OLAYLAR!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
224
Cevap
4
Favori
25.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haydar Paşa Tren İstasyonunun Ordaki Caminin Yanında Birsürü Var Tinerci Görmek İsteyen Veya Gaspcı Sabah 5 - 6 Gibi Gidebilir

Orjinalden alıntı: eggy13

etrafım hırsız esrarcı hapcılarla dolu

Aynen dayı
  • valla çok başıma geldi..Genelde tanırım çoğunu birşey yapmazlar Birisiyle Bursa/Tophanede çok pis kavga etmiştik aşağıya falan attım adamı mahkemelik olmuştuk 2-3 sene önceleri..Tam öss arifesiydi çok çektim..Tinerci üflenti fln gördüğünüzde yüzüne falan bakmayın..Dümdüz o hiç yokmuş gibi davranın ve çoğu insanın tırstığı zaman telefonunuzu çıkarıp salak salak tuşlara basıpta ilgisini çekmeyin sadece dümdüz gidin tavsiyemdir
    Psn : Myhtic
    No problem.Everything's fine
  • quote:

Orjinalden alıntı: YourDooM

Sadece bikere otobüste yanımdaki adam yanağımdaki bene bakıp eliyle incelemişti.Ruh hastasıydı sanırım.

Birde Tinercilerle karşılaştığınızda aşırı şekilde köşeye sıkışırsanız 1vs1de Dahayytttttttttt diye bi bagırın son sesle Çoğu %99u kaçıyor anlamıyor beyni algılayamıyor..Ama çok gür bir sesle daayhaytttttttt diye bagırın,kükreyinbazende muhabbetine girerseniz çok gülersiniz güzel muhabbetleri var tabi sağı solu belli olmaz konuşursun konuşursun sonra bi yumruk atar nolui la dersin sonra sarılır boynuna özür dilerim kankaaa der

• bi keresinde zeytinburnunda kankalarla olivium da kiz arklarimizi önceden gönderdik bekliolar bişiler yemeye içmeye gidicektik.. nese arka sokaktan gidioz işte dedim acele edin kapancak saat 8:30 oldu.. neyse biz ilerledik 2 3 tane denyo çikti önümüze para verin yoksa sizi burdan geçirtmeyiz dediler.. ben zaten okulda ariza diye biliniyorum ne olsa adim geçio necmi vardi arkadaşim, sedoo ne dio la bu dedi dedim dayak yememiş amk bu salak kibar dille beni dövün dio.. dedim lan olm çek git başima bela aldirma dedim kes lan fln küfür etmeye başladi.. ben cüzdandan 10 ytl çikardim.. dedim tmm sana bu parayi vercem ama elimden alabilirsen senindir.. alamassan vay senin haline... küfür etti bi daha kafasi uçmuş zaten ver fln dio ama küfürde edio... benimde en nefret ettigim küfür anneme edilen küfürdür... ! bana et ama anama küfür etme !! ole mi dedim zaten buna bi yumruk attim direk yere serildi sonra esnaf geldi olm yapmayin etmeyin hayat vurmuş zaten onlara fln dirdiri yapmaya başladi.. yanimda arkta adama şimdi senide hayatini si.........mim ib.e dedi olay orda bitti zaten.. sonra sevgilimin yanina gittim cnm sen nie terlisin bu kadar dedi.. ben oyle şeleri soylemem kiz arkima kanka ordan arkadan bagirdi... TİNERCİYLE SEVİŞTİ off off ne günlerdi yaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddoo. -- 28 Ağustos 2008; 4:45:55 >
    INTEL Q9650 CORE 2 QUAD 3.0 GHz Socket 775 12MB, 1333 MHz - GIGABYTE EP45C-DS3R, P45, DDR2-DDR3, 2X PCIExp, Socket 775, ATI CrossFireX - OCZ 4 GB (2048 x 2) DDR3 1333 Mhz RAM Platinum, CL7 - SEAGATE 1 TB HDD SATA II NCQ 32 MB - HIS HD4870X2, 2 GB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10.1, DDR5, 512 bit, 1500/3600 - Thermaltake Armor+ VH6000BWS PC Kasası - THERMALTAKE Toughpower 1500W Cable Management PSU W0171R
    ! ! ! CREATIVE X-FI TITANIUM FATAL1TY PRO PCI-E 7.1 - Logitech Z-5500 Digital 505 Watt 1010 Rms ! ! !

• Gece stadyumda
    Suç bizde napalım

Orjinalden alıntı: ALONSO_06

gitar kursuna gittiğim günlerde köprüde karşılaştık.baya kişi de geçiodu köprüden işlekti yani.geldi yanıma,görmemiş gibi yaptım.eğildi baktı falan.durdum,sazcı mısın sen dedi yok dedim bu gitar.o ne dedi.ben de saz gibi.sazın yeni modeli dedim senin gözlerde bi gariplik var dedi.öyle mi dedim.evet dedi.baktır gözlerine dedi.ok dedim geçtim gittimarkamdan bağırıyodu hala baktır o gözlerine baktııııırr diye

• Valla ben hastaneye kan vermeye gitmiştim, dönüşte otobüs bekliyorum. YER ANKARA ADLİYE SARAYI'nın önü. İki tip geziyor böyle, yanımda oturan adama yaklaştı para istedi adam çıkardı verdi. Geldi bana, benim böyle şeyler çok zoruma gider. Yok para mara dedim, tavrımı koydum. Bişiler saçmaladı çekti gitti. Tabi bunların kafa yterinde olmadığı için aslında huyuna gitmek gerek, yanında emanet varsa her an size saplayabilir.
  • Benimki biraz daha vahşi oldu az daha ölecektim.Şimdikinden daha gençtim yaş 20 (şu an 30) spor salonunda sporu yapmışım ok gibiyim, neyse spor saolundaki hocam çorap alıcam dedi Ankara sıhhiyede bi büfeye gittik hocayla beraber çoraplara bakıyoruz, o sıralar panosonic g600 yeni çıkmıştı, kemere takmışım (şimdi gıcık olurum kemere takanlara), birden biri sağ kulağımın üstüne kafaka parmağıyla tık tık yaptı, sağıma doğru döner dönmez biri kemerden telefonu çekti, o an hocam şaka yapıyo diye düşündüm, döndüm baktım hocayla göz göze geldik adam almamış, diğer taraf döndüm eleman telefonu almış tazı gibi koşuyo, jeton düşer düşmez bende kaptırdım peşinden TRT ankara radyosuna doğru koşuyoruz, o önde ben arkada.Trafik fena akıyo bi karşıya bi bu tarafa, ezilmemek içten değil.Neyse bi kaç dakka kovalamanın ardından bi baktım peşimde çete beni yakalayacaklar.Ben tam herifin tişörtü tuttum ucu ucuna elimden kaçtı.Birden ceketli bi eleman çıktı (yaz mevsiminde) ceketin içinden zorro gibi döner bıçağını çekip eleman bana doğru hamle yapmak için uzattı, sonra bi salladı, Allahdan çeviğim hemen döneyim eğiliyim derken sırtıma darbeyi aldım, tabi bu sırada bizim millet mal gibi izliyo, geçiyo falan, bi kaç dikişle kurtuldum.Bizim spor hocasıda mal gibi uzakdan izliyo.Yani herifler kötü telefon için beni az daha kötü cızacaklardı.Surata falan gelse mahvolmuştum.Ondan sonra heralde Batman gibi bişey olurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Çelik -- 28 Ağustos 2008; 10:37:03 >

• ben bi kere karşılaştım hemen girdim muhabbete toprağım sen nerelisin napıyon nasıl gider. 2 lira para verdim. herifte kelebek vardı. bayaa sevdi sonra beni manyak mıyım neyim ben bayaa bi şaşırmıştım aslında galiba bu insanlarda sevgi eksikliği var o yüzden kendisine insan gibi davrandığım için beni sevdi heralde...

Orjinalden alıntı: KuzuXx

Haydar Paşa Tren İstasyonunun Ordaki Caminin Yanında Birsürü Var Tinerci Görmek İsteyen Veya Gaspcı Sabah 5 - 6 Gibi Gidebilir

evet orası baya kuytu bu işler için müsait..birde caminin tuvaletinden keskin bir tezek kokusu gelir hep

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

2-3 sene önce top oynuyoruz ben yoruldum kenara çekildim yanımda da arkadaş var.Geldiler yanımıza.

Tinerci:Hişt beyazlı elini oraya koyma(bana diyo)
    Ben:Niye?
    Tinerci:Soru sorma para varmı
    Ben:Hiç yok valla
    Tinerci:(Yanımdaki arkadaşın üzerine yürüyerek ondan ister)
    Arkadaşım:(O da bunun üzerine yürüyodu)
    2.Tinerci:(Elinde şişeyle geldi şişeyi kırdı)

Bizim arkadaşlar filan toplandı hemen hoop noluyo filan bir arkadaşın telefonu aldılar 2 ytl verdik geri verdiler sonra kaçtılar.

1-2 sene öncede arkadaşlarla yürüyoruz

Gaspcı:Genç yanıma gelirmisin
    Ben:Ben mi?(Koluma girer kenara çeker)
    Gaspcı:Sen nerde oturuyorsun
    Ben:Burda
    Gaspcı:Sen Gizem diye bi kıza asıldımışsın
    Ben:Yok be ne asılması
    Gaspcı:Suslan elini kolunu indir saplarım bıçağı dedi tırstım ben.3YTL ver gidiyim dedi
    Ben:5 ytl var bozuk yok dedim
    Gaspcı:Yanımdaki arkadaşdan 2 ytl aldı bana verdi uzaklaştı.

Allah bir daha göstermesin bu sefer gözüm döner bıçağa filan bakmam dalarım.

5 ytl yi istemedimi ki ??
    Hayır ben bunu merak ediyorum 2-3 lira veririsn o sorun değil de şimdi o 2-3 ü verince daha da isterlerse ne yapacaksın ? Ya da o anda istedikleri şey telefon,para,sigara yanında yoksa ne ypaacksın ?

• yha arkadaşlar şu kızlara asılmışsın fln meselelerinden çok serseriyle karşılaştım insan tırssıyo
    abi çekio

Orjinalden alıntı: B4Tı_ı

quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

quote:

Orjinalden alıntı: B4Tı_ı

quote:

Orjinalden alıntı: Headshott

Haznedar' da çok var bir kere arkadaşı bıçaklamışlardı Soğanlı da çokmuş Camlıkahve ve Güngören'de çok var Yayla'da biraz var Şirinevler'de de varmış bu çevrede oturmama rağmen hiç rastlamadım

soğanlı mı soğanlık mı ???

soğanlıkda bizm okul var yapmaz bizim oranın çocukları öyle şey
    emin değilim tabi

hangi okul hacı hatice ? yada milli eğitim vakfı ??

onlar soğanlıkta değil yakacık u.mumcu mahallesinde hatta milli eğitim vakfı benim mezun olduğum okul
    ''Zaman hiç durmadan koşuyor.Eğer durursam birbirinin aynı olan ayak izlerini görürüm onun.Birbirinin aynı olan günlerde yaşarım.Aynı günü tekrar tekrar yaşamak ne verirki bana herşeyin hızla uzaklaştığını düşündürmekten başka..''

• bn acıbademde oturuyorum.Daha burda hiç tinerciyle baliciyle karşılaşmadım allaha şükür.Bizim buralar temiz yerler.Ama bi kere bostancı sahiline gittim.Tek başımayım baktım karşıdan 3-4 kişi gelio.Balimi çekmişler napmışlar hpsinin kafa 1 milyon.uzaktan bağırdılar gençç gel bakim buraya diye.(Bnm yaş 16 o zaman)gitmedim tabi gidermiyim 4 kişiler tekim anladım para mara isticekler.Bnde hızıma güvendim.(Cidden çok hızlı koşarım).topuk yaptım baktım arkadan sapanları çıkardılar kovalıyolar.sapanla taş atıyolar arkamdan.Çok tırsmıştm o günNyseki kurtuldum..

bi kere daha başıma böle bi olay geldi.yine 2 kişi önümü kesti.kenara çektiler sigara istediler.sigara kullanmıyorum dedim.o zaman para ver lan dediler.paramda yok dedim.çocuk dışardan cebime elledi bozuk paralar var hani paran yoktu lan dedi.Bnde elimi hmn arka cebime attım allahtan o gün dışarı boş çıkmamıştım.Kelebeği çıkardım 2 salladım topuk yaptılar halbuki sallamayı bırak kullanmasını dahi yeni öğrenmiştim.o günden sonra bana bi güven glmişti tinerciler konusunda..Ama insanın bıçak v.b bu tür aletlere güvenmemesi gerekiyo.Yumruk gücüne bilek gücüne güvenmesi gerekiyo.Karşındaki sana bıçak çekse bile kndini savunmasını bilmen gerekiyo.Bu sadece tinercilere karşı değil hrkese karşı alınacak önlem diye düşünüyorum.10-15 kişilik grupca yaptığımız kavgalarda ben bunu anladım..Önceden korkardm kavgadan falan ama artk korkmuyorum ölümüne dalıyorum kndime güvenim geldi bu 10-15 kişilik yaptğmz kavgalarda
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large

• Böyle anlarda en etkili yöntem tinercinin arkasını işaret ederek Samet Abi!!! diye bağırmak.Sonrada var gücüyle topuklamak.
    Ana caddeye çıkmak için eskiden otoyıkama olan biryer vardı.Zaten Ü.Endüstri meslek lisesinde okuyordum.Öğlenden sonra okuldan çıktık eve giderken ara sokaktan geçmem gerekiyordu.

Elemanın teki.
    -Bilader saat kaç
    -13:30 (gibi) dedim
    -Sen nerde oturuyorsun dedi.
    -hemen karşıdaki apartmanda dedim (benim jeton düştü yoksa nerde öyle karşı apartman 10 dakka daha yürümem gerekiyor)
    -Gelsene az yanıma dedi
    -S.tir çektim .Devam ediyorum sonra arkama doğru bir baktım bunun gölgesi hızla yaklaşıyor bana arada 1 metre kala ben topuk.Caminin sokağında ak sakallı bir abiye sığındım Abi telefonumu almaya çalışıyor bu çocuk dedim.Adam bu gelince yanıma tuttu bunun kolundan kafanı kırarım senin it.oğlu it dedi.Ben uzaklaşana kadar bırakmadı adam bunu
    Öyle ucuz kurtulmuştum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Freemanaydin

Hatırlıyorum Ümraniye sondurak civarında gündüz gözüne çocuğun teki önümü kestmişti.
    Ana caddeye çıkmak için eskiden otoyıkama olan biryer vardı.Zaten Ü.Endüstri meslek lisesinde okuyordum.Öğlenden sonra okuldan çıktık eve giderken ara sokaktan geçmem gerekiyordu.

Elemanın teki.
    -Bilader saat kaç
    -13:30 (gibi) dedim
    -Sen nerde oturuyorsun dedi.
    -hemen karşıdaki apartmanda dedim (benim jeton düştü yoksa nerde öyle karşı apartman 10 dakka daha yürümem gerekiyor)
    -Gelsene az yanıma dedi
    -S.tir çektim .Devam ediyorum sonra arkama doğru bir baktım bunun gölgesi hızla yaklaşıyor bana arada 1 metre kala ben topuk.Caminin sokağında ak sakallı bir abiye sığındım Abi telefonumu almaya çalışıyor bu çocuk dedim.Adam bu gelince yanıma tuttu bunun kolundan kafanı kırarım senin it.oğlu it dedi.Ben uzaklaşana kadar bırakmadı adam bunu
    Öyle ucuz kurtulmuştum.

oralarda çok fena oldu demek..dadanmadıkları mahalle kalmadı boynu bükülesicelerin..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.