ben philips sa2110 kullandım 1 gb ses kalitesi normal ince kalem pille çalışıyo (1 adet) 1 pil 10 saat gidiyo rahat bi de ses kayıt özelliği var o da pek kaliteli sayılmaz.Yani 60-70 milyon bu mp3 için biraz fazla..bence tercih etmeyin...
bende de sa1355/02 var firmware upgrade ini bir türlü gerçekleştiremiyorum. sesi çok az çıkıyor. daha öncede sa1620 4gb kullanmıştım onda da ses sorunu mevcuttu. en kaliteli kulaklıkla bile istediğim ses düzeyini alamadım. bi arkadaşım almanyadan bluetooth özelliği olan samsung getirtmişti. özelliklerine ve sesine hayran kalmıştım. sanırım şuanda türkiyede de mevcut bahsettiğim samsung
bem philips mp3 player aldım ve hala kullanıyorum ses kaliteside gayet güzel ben bi elektronik eşya aldıgımda daima arastırır alırım philips mp3leri kaliteli ve güzeldir ben çekinmeden alırım