Sorunumun çözümünü bir çok yerde (Sony,Samsung,Digitürk) aradım fakat bulamadım. Bilgisi olan varsa lütfn yardım edin . Ben geçen hafta Samsun LE40A656 LCD TV aldım ve bunu scart ile Digitürk'e HDMI ile PS3'e bağladım. Digitürkün yayını ile bir sorun yoktu, herşey güzel derken bir blu-ray seyrediyim de bakalım 1080p nasıl oluyormuş dedim. Film başladı herşey gayet güzel derken 5 dakika sonra ekranda oynamalar başladı, hafif kaymalar başladı. Bildiğim herşeyi denedim Scart kablosunu 3 kere değiştirdim (2'si altın uçlu), HDMI kablosunu 2 kere değiştirdim, PS3'te 1080p/24p'yi iptal ettim, PS3'ü digitürkten ayrı bir yere koydum yine fayda etmedi. Sonra dedim digitürk bağlanmadan cillop gibi çıkıyordu filmler, Digitürk'ü TV'nin scarttından çektim, TVyi ve PS3'ü kapatıp açtım. Herşey süper oldu 2 buçuk saat boyunca filmi sorunsuz seyrettim sonra denemek için filmin sonuna doğru Digitür scartini taktim ve kaymalar yeniden başladı. İşin ilginç yanı bunu sadece blu-ray seyrederken veya oyun oynarken yapıyor. PS'te DVD seyrederken herhangi bir sorun yok. Ve ilk başta titreme yaparsa sadece Scartı çekmem yetmiyor PS3'ü ve TVyi kapatıp açmam gerekiyor. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar dün sorunu kayağını tamamen buldum digitürk scarttan takılı olmasa bile recievera elektrik gidince yapıyor bunu ne zaman recieverin elektriğini kesiyim görüntü düzeliyor. Sizce sorun ne olabilir topraklamama mı yapmam gerekiyor recieveri