Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TOSHIBA A300-15B NOTEBOOK OLANLAR BURAYA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Cevap: TOSHIBA A300-15B NOTEBOOK OLANLAR BURAYA Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
_Cowboy_

19 Eylül 2008; 21:00:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bugün makineyi inceleme şansım oldu.Gerçekten mükemmel bir notebook yani bütün ihtiyacınız olan şeyleri karşılıyabilecek bir makine. Fifa 2008, NFS, BATTLEFIELD gibi oyunları oynadım gayet akıcı oynanıyoz makine sınıfındaki laptoplara bakarak aynı oranda ısınıyor kullanışa görede değişiyor.Kısaca gayet güzel bir notebook

kenanmorbulut

20 Eylül 2008; 18:36:50 

babalar son toshıbayıda cd arzası yzunden gerı verdım ..baska bır marka aldım benım sansızlıgım ama sankı toshıba bıraz kalıteyı azaltmıs gıbı yada tamamen benım sansızlıgım

_Cowboy_

20 Eylül 2008; 22:52:52 

'' kenanmorbulut '' arkadaşım kesinlikle başkalarını böyle yönlendirme Sende oldu diye başkalarındada olucak diye birşey yok.Yanlış anlama seni eleştirmiyorum ama alıcak arkadaşlar varsa düşünceleri değişebilir.Kesinlikle harika bir notebook.

Bu olayda senin şanssızlığın olmuş biraz galiba

kenanmorbulut

20 Eylül 2008; 23:48:42 

kardesım ben kımseyı yonlendırmeyı dusunmuyorum ! az cok elektronık merakım var ve hasss ta bır kullanıcıyım ! herhalde en ıyısı olduguna ınanmasam bırcok makına arasından gıdıpte toshıbayı secmezdım ..sansızlıga gelınce ılk ıkı makına ılkı a300d 127 ıdı gerısı a300 15b olmak uzere dedıgım gıbı ılk ıkısı olu pıksel vardı ,dıger ucunde kasa hatası ve bu ucu arasında en sonuncuda cd arzası vardı ! ben bır genelleme yapmıyorum kesınlıkle ama 5 makınada tesaduf degıl herhalde .ses sıstemı goruntusu ve emınımkı dayanıklılıgı ıyı notebook toshıba a300 ama ıscılık olarak okadarda sorunsuz degıl yada bız bılınclı tuketıcı olma yoluna henuz gırmedık yada ben ..ne bılım ortalama ıyı bır maasın 1 mılyar oldugu ulkemde 2 mılyar verıpte ınsan kusursuz bırsey ıstıyorsa hakkıdır dıe dusunuyorum..

bırde benım sorun dedıgım sey ler olu pıksel zaten 5 e kadar normal karsılıyor mus fabrıka ama bana gore normal degıl bırde kasa problemlerı derken benım aldıgım cıhazlarda ufak tefek ıscılık kusurları vardı benı sogutan da bu oldu ama baskasına gore buda sorun sayılmayabılır o yuzden herkes tercıhını kendısı yapsın

brk_

21 Eylül 2008; 21:57:28 

arkadaşlar a300 15b laptobumu yeni aldım ve ara sra synaptics touchpad hatasi veriyo.başkasınında başına geldimi bu problem??? bi yardımcı olursanız sevinrim:D he bide bu menteşe kısmı açılıp kapanmaktan kasaya sürtüyo galiba. çizikler oluştu menteşenin sol tarfında bu sizde de oldumu..bu iki problemle sizce garantiye gitmelimiyim???

İYİ FORUMLAR...

jöntürk87

22 Eylül 2008; 12:20:41 

arkadaşım bende de a300-15d var aynı yerde bende de çizikler oluştu dediğn gibi sürtünmeden dolayı acaba A300 serisinde bi tasarım hatası mı var?çiziklerin bi zararı yok sadece gözüme takılıo bazen.eğer artarsa çzikler veya çatlak falan oluşursa o zaman göndermeyi düşünüyorum garantiye ne de olsa 2 yıl garantisi var tabi garanti kapsamına giriyosa...
quote:

Orjinalden alıntı: brk_

arkadaşlar a300 15b laptobumu yeni aldım ve ara sra synaptics touchpad hatasi veriyo.başkasınında başına geldimi bu problem??? bi yardımcı olursanız sevinrim:D he bide bu menteşe kısmı açılıp kapanmaktan kasaya sürtüyo galiba. çizikler oluştu menteşenin sol tarfında bu sizde de oldumu..bu iki problemle sizce garantiye gitmelimiyim???

İYİ FORUMLAR...

_Cowboy_

22 Eylül 2008; 16:20:45 

Arkadaşlar Ekranı açıp kaparken notebook' u aldıktan sonra klavye bölümünün üstünde olan pembe şeffaf şeyi herzaman kullanın derim

'' Brk_ '' arkadasim suana kadar synaptics touchpad hatasi almadim.

Ve arkadaşlar laptop' u normal kapatırken ekran gidip ışıklar ve pc calisiyor du ya onu çözdüm.Öylesine kurcalarken oldu ama oldu sonuçta
Tam olarak nasil oldugunu yazarim bir ara

Herkeze iyi Forumlar. Hadi bakalım bütün sorunları çözücez.Artik TOSHIBA A300-15B modelininde popüler olma zamanı geldi

gokseltr

22 Eylül 2008; 17:27:04 

Arkadaşlar bende bugün makinaya XP kurdum, fakat Aygıt Yöneticisi'nde Diğer Aygıtlar sekmesi'nde High Definition Audio Veri Yolundaki Ses Aygıtı görülüyor, yani kurulmamış olarak görünüyor. Acaba bu aygıtın XP driver'ını nerden bulabilirim.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

_Cowboy_

22 Eylül 2008; 19:25:14 

''gokseltr '' arkadasim xp kurmayı denemedim bile bence sende kurma neden dersen bizim makinalara yeterince iyi performans göstermeyebilir xp.Bide xp driver'ların hepsini tam bulmak çok zor.Zaten TOSHIBA'nında kendi sitesinden indirmedinmi o iş risklidir

brk_

22 Eylül 2008; 21:27:49 

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.artık bekleyip görüceez problemler ilerliyomu diye..iyi forumlar...

_Cowboy_

22 Eylül 2008; 21:54:46 

Zaten arkadaşlar geneL oLarak TOSHIBA A300 Kullanıcıları diye ayrı konu açmak lazım böyle herkez ayrilmis biyere

gokseltr

23 Eylül 2008; 10:13:11 

Nedense Vista'dan çok performans alamadım. Gerçi ince ayarlarınıda yapmadım ama sanki performanslı değilmiş gibi geldi. Ama Vista kaçınılmaz gibi görülüyor. Peki arkadaşlar Vista'dan yüksek performans nasıl alabiliriz? Bildiğim kadarıyla Service Pack şart.

_Cowboy_

23 Eylül 2008; 17:02:38 

Laptop' u prize takılı oldugunda yüksek performansta kullan.Vista güncelleştirmelerini sürekli yap

İlerde başka çözümlerde bulursak yazariz bunlar bilinenler

maxi_rocker

23 Eylül 2008; 18:46:39 

quote:

Orjinalden alıntı: _Cowboy_

Arkadaşlar Ekranı açıp kaparken notebook' u aldıktan sonra klavye bölümünün üstünde olan pembe şeffaf şeyi herzaman kullanın derim

'' Brk_ '' arkadasim suana kadar synaptics touchpad hatasi almadim.

Ve arkadaşlar laptop' u normal kapatırken ekran gidip ışıklar ve pc calisiyor du ya onu çözdüm.Öylesine kurcalarken oldu ama oldu sonuçta
Tam olarak nasil oldugunu yazarim bir ara

Herkeze iyi Forumlar. Hadi bakalım bütün sorunları çözücez.Artik TOSHIBA A300-15B modelininde popüler olma zamanı geldi

şu kapatınca olan olayın çözümünü paylaşabilirsen eğer çok sevinirim dostum...

_Cowboy_

24 Eylül 2008; 0:58:14 

Evet arkadaşlar pc'yi kapattığımızı sandığımız halde hala kapanmıyor ise...
Denetim masası/Taşınabilir Bilgisayar/Güç Seçenekleri sonra sol menüden Kapak kapatıldığında yapılacakları seçin bölümüne gelin
''Güç Düğmesine Bastığımda'' iki seçenekte kapat olsun . ve bilgisayarı kapatmak için bikere güç düğmesine basmak yeterli

Veya Başlattan kapatmaya bastığımız yerde sağı gösteren bir ok var ona gelin ordan bilgisayarı kapat seçeneğini seçin

uygarkuzuoglu

24 Eylül 2008; 12:45:35 

Bendede a30015b var , benimkindede aynı çizikler oluştu.

mcacihan

24 Eylül 2008; 15:16:51