Giriş | |
|
|
|
3 Eylül 2008; 1:45:47
|
|
|
Bende 15 B aldım. Genel olarak güzel çok kurcalamadım henuz ama 1-2 oyun oynadım. Ekran kalitesi ve tuşlar güzel. Sp1 yüklemeden önce 2-3 uyarı verdi ama sp1 ile birlikte uyarılar gitti. Medal of honor airborne yükledim oyun oynarken kasma vs yapmadı yüksek ayarlarda takılmadan oynadı. 2-3 kere oyun donarak kapandı. Yalnız bana göre aşırı ısınma yapıyor oyun oynarken, özellikle sol tarafı yanıyor bilgisayarın. Normaldede sol taraf daha sıcak sag tarafa göre herzaman bir ılıklık var dıyebilirim. Touchpadi kullanması cok rahat. Pili az dayanıyor, 5-6 film izledim hicbirinin sonuna kadar dayanmadı. Normaldede nette gezerken baya az dayanıyor gibi geldi pili. Sarj aleti takoz kadar. Arada kapanırken yada restart atarken tam kapanmıyor ekran goruntusu gidiyor ama ısıkları ve fanı calısıyor. Sebebini bulamadım henuz. Toshiba tempro faydalı bir program bugun kurdum ve guncelleştirmelerini yapıyorum. Yüz tanıma henuz benı tanımadı :S Cok denemedim 1 kere tanıttım sonra tanımadı deneyişlerimde bi daha ugraşmadım. Kameranın netligi güzel fakat bazen parazitli gösteriyor cok küçük bir parazitlenme yapıyor. Ayarlardan bunu yok edemedim ama parazit herzaman olmuyor. Cok sorunlu gibi anlattım ama memnunum bilgisayardan sadece almak isteyenlere dikkatimi ceken noktaları yazayım dedim. Sorusu olan varsa elimden geldigince yardım ederim.
|
|
3 Eylül 2008; 10:05:45
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Karub77 Bende 15 B aldım. Genel olarak güzel çok kurcalamadım henuz ama 1-2 oyun oynadım. Ekran kalitesi ve tuşlar güzel. Sp1 yüklemeden önce 2-3 uyarı verdi ama sp1 ile birlikte uyarılar gitti. Medal of honor airborne yükledim oyun oynarken kasma vs yapmadı yüksek ayarlarda takılmadan oynadı. 2-3 kere oyun donarak kapandı. Yalnız bana göre aşırı ısınma yapıyor oyun oynarken, özellikle sol tarafı yanıyor bilgisayarın. Normaldede sol taraf daha sıcak sag tarafa göre herzaman bir ılıklık var dıyebilirim. Touchpadi kullanması cok rahat. Pili az dayanıyor, 5-6 film izledim hicbirinin sonuna kadar dayanmadı. Normaldede nette gezerken baya az dayanıyor gibi geldi pili. Sarj aleti takoz kadar. Arada kapanırken yada restart atarken tam kapanmıyor ekran goruntusu gidiyor ama ısıkları ve fanı calısıyor. Sebebini bulamadım henuz. Toshiba tempro faydalı bir program bugun kurdum ve guncelleştirmelerini yapıyorum. Yüz tanıma henuz benı tanımadı :S Cok denemedim 1 kere tanıttım sonra tanımadı deneyişlerimde bi daha ugraşmadım. Kameranın netligi güzel fakat bazen parazitli gösteriyor cok küçük bir parazitlenme yapıyor. Ayarlardan bunu yok edemedim ama parazit herzaman olmuyor. Cok sorunlu gibi anlattım ama memnunum bilgisayardan sadece almak isteyenlere dikkatimi ceken noktaları yazayım dedim. Sorusu olan varsa elimden geldigince yardım ederim. öncelikle hayırlı olsun.. nerden aldığını ve kaç saat pil ömrü var..birde crsis oyununu kurup ayrlarını ve perforrmansını bildirirsen sevinirim.bir sorum daha olacak vistada kaç dakikada veya saniyede bilgisayar açılıyo...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veilben -- 3 Eylül 2008; 10:05:42 >
|
|
|
4 Eylül 2008; 19:32:57
|
|
|
Bide Fiyatını söylermisin?
|
|
5 Eylül 2008; 14:44:36
|
|
|
Crysis oyunu bende yok. Aksam kac sn de acıldıgını yazarım. Ben 1390$ + kdv ye 12 taksit aldım. Aksam ayrıntılı yazarım.
|
|
6 Eylül 2008; 10:24:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Karub77 Crysis oyunu bende yok. Aksam kac sn de acıldıgını yazarım. Ben 1390$ + kdv ye 12 taksit aldım. Aksam ayrıntılı yazarım. nerden aldın bekliyozzz..
|
|
|
6 Eylül 2008; 16:37:43
|
|
|
|
Ben 1369$+KDV'ye EXA'dan aldım peşin olarak,karub77'nin bahsettiği arada kapanırken veya restart atarken ekranın gidip ışıkların yanması ve fanın çalışmaya devam etmesi durumu bende de oluyor elle 3-4 saniye açma tuşuna basılı tutup kapıyorum,nedenini bende henüz çözemedim,ama gayet memnunum genel olarak...
|
|
|
|
|
6 Eylül 2008; 17:50:26
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: E.Berkan Ben 1369$+KDV'ye EXA'dan aldım peşin olarak,karub77'nin bahsettiği arada kapanırken veya restart atarken ekranın gidip ışıkların yanması ve fanın çalışmaya devam etmesi durumu bende de oluyor elle 3-4 saniye açma tuşuna basılı tutup kapıyorum,nedenini bende henüz çözemedim,ama gayet memnunum genel olarak... bekleme modunda kapatıyorsan ondandır.öle bişi yoksa en yakın zamanda garantiyi kullan..
|
|
|
7 Eylül 2008; 2:14:19
|
|
|
abi o bende de oluyo ama bence normal çünkü daha önce Toshiba a100 vardı bende ve ekran kapandıktan sonra yaklasşık yarım sn felan fan sesi geliyordu. arkadaş da 15a var onda da aynı şey oluyo. Ama tabiki kapatma düğmesinden kendim kapatmıyorum, kendi kendine kapanıyor. sanırım sizinki daha farklı bi durum :S Ben de 1970 YTL ye aldım. Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ediyorum. Medieval II Total War ve Call of Duty 4 te en yüksek ayarlarda (tabii ki vista değil XP SP3) bilgisayar bana mısın demiyor. Ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi eski A100üme oranla laptopun sol tarafı adeta yanıyor. Geçen kablosuz Mouse In receiver ini soldaki usb ye takmıştım, bi çıkardım, resmen ateş gibi olmuştu... ama sordum bunu mağazaya, toshy a300lerin diğer markalaraoran la daha çok ısındığını söylediler...
|
|
|
7 Eylül 2008; 10:54:53
|
|
|
doğrudur aman bilgisayar erimesin bide şarj süresi ne kadar gidiyo?*
|
|
|
7 Eylül 2008; 17:52:56
|
|
|
lionminister, xp sp3 ilke oynadım demissin de, ben de xp pro sp3 kurdum bugün fakat driver sorunu yasiyorum. tum driverları www.**** forumlarındaki a300-15b basligindaki linklerden indirdim fakat ekran kartının driverında hata verdi. acaba sen nerden edindin ekrankartının (mobility radeon hd 3650) xp driverlarını sorabilir miyim?
|
|
7 Eylül 2008; 18:32:49
|
|
|
arkadaşlar burada driver ları yayınlarsanız link olarak arkadaşlara daha kolay yardımcı olursunuz .iyi forumlar...
|
|
|
8 Eylül 2008; 13:48:11
|
|
|
Acılma süresi tam 1 dk sürdü. https://www.ekosan.com/ dan aldım. Kapanma olayına gelince uyku modu degil direk bilgisayarı kapat secenegi ile deniyorum. 3-4 kapatıştan 1-2 si tam kapanma yapmıyor. Vistadan ben çok memnun kaldım neden herkes şikayetleniyor anlamışta değilim. Officede deneme sürümü indirdim oda çok hoşuma gitti. isteyenler için 2 aylık deneme sürümü için http://us7.trymicrosoftoffice.com/product.aspx?family=officepro&culture=en-US
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karub77 -- 8 Eylül 2008; 14:02:28 >
|
|
10 Eylül 2008; 22:41:55
|
|
|
arkadaşlar pil %10 kaldığında bitene kadar hiç uyarı sesi gelmiyor diğer laptobumda a200 1vl de pil %10 kaldığında uyarı sesi bitene kadar susmuyodu ancak a300 15b de hiç ses gelmiyor sizde de böyle mi
|
|
|
11 Eylül 2008; 10:47:45
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: alphi arkadaşlar pil %10 kaldığında bitene kadar hiç uyarı sesi gelmiyor diğer laptobumda a200 1vl de pil %10 kaldığında uyarı sesi bitene kadar susmuyodu ancak a300 15b de hiç ses gelmiyor sizde de böyle mi kaç saat gidiyo??
|
|
|
11 Eylül 2008; 11:03:14
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Karub77 Acılma süresi tam 1 dk sürdü. https://www.ekosan.com/ dan aldım. Kapanma olayına gelince uyku modu degil direk bilgisayarı kapat secenegi ile deniyorum. 3-4 kapatıştan 1-2 si tam kapanma yapmıyor. Vistadan ben çok memnun kaldım neden herkes şikayetleniyor anlamışta değilim. Officede deneme sürümü indirdim oda çok hoşuma gitti. isteyenler için 2 aylık deneme sürümü için http://us7.trymicrosoftoffice.com/product.aspx?family=officepro&culture=en-US Senin yazdığın internet sitesine girmemi firefox engelliyor.
|
|
11 Eylül 2008; 11:12:52
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: veilben quote:
Orjinalden alıntı: alphi arkadaşlar pil %10 kaldığında bitene kadar hiç uyarı sesi gelmiyor diğer laptobumda a200 1vl de pil %10 kaldığında uyarı sesi bitene kadar susmuyodu ancak a300 15b de hiç ses gelmiyor sizde de böyle mi kaç saat gidiyo?? pil dengeli kullanımında 2 saat gidiyor ama bitime %10 kala uyarı sesi gelmiyor sizde durum nasıl
|
|