Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Müşteri Hizmetleri ve Gerçek Hizmet Kalitesi Karşılaştırmaları..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Müşteri Hizmetleri ve Gerçek Hizmet Kalitesi Karşılaştırmaları.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
basturkemin

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 16:02:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bence operatörün gerçek kalitesi müşteriye geri dönüşünde ve ilgilenmesinden belli olur.
Tarifeler ise ticari oyunlardır, konuyu tarifelere çekmeyin lütfen.

İşte son birkaç ayda öğrendiklerim..

Turkcell;

Mobilödeme ile 250 kontör yükleme işlemi yaptım. Kontör bir türlü yüklenmedi. Gece 2'de müşteri hizmetlerini aradım, müşteri memnuniyeti için 50 kontör yüklediler bana. Konuyla ilgilenebiliyorlar ve kontör hareketlerini anında görebiliyorlar.

Vodafone;

Kontörlerim çok mu düşüyor diye müşteri hizmetlerini aradım. Anında yaptığım tüm aramaları saydı müşteri temsilcisi.

Avea;

150 kontör yükledim, 50 kontör kesilmesi gerekirken 100 kesildi, yurtdışından gelen abime verdiğim için açıklayamadım, rezil oldular. Müşteri Hizmetlerini aradım, ne memnuniyet için kontör verdi, ne de kontör hareketlerini anlık olarak görebiliyorlar. Form oluşturdu. Bekliyorum.

Bu durum üzerine gerçekten üzüldüm yıllardır her türlü önerdiğim Avea'nın böyle yapmasına. Temsilcilere tam yetki vermiyorlar demek ki..

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
çok geç

23 Temmuz 2008; 16:13:10 

vodafone konusunda
vodafone live ilk ücretsiz olduğu zaman
bağlantıdan sonra 11 kontörüm gitmişti
mail attığım günün ertesi gün sabah iade ettiler

"Her yaptığımızı doğru sandıkça sinsice büyüyor yanlışlar."
HmB_SaL

23 Temmuz 2008; 18:31:14 

quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

vodafone konusunda
vodafone live ilk ücretsiz olduğu zaman
bağlantıdan sonra 11 kontörüm gitmişti
mail attığım günün ertesi gün sabah iade ettiler

şaşırdım telsim yapmaz böyle genelde

piri.reis
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 4 günü kaldı.

23 Temmuz 2008; 18:35:08 

VODAFONLA YILDIZLARIM BİR TÜRLÜ BARIŞMADI.

bence turkcell 1 numara
avea 2 numara
voda 3 numara

insan vodafone müşteri hizmetlerini aramaya bile korkuyor arkadaş. 71 sn.si 1 kontör.
avea ne kadar konuşursan konuş 3 kontör
turkcell 2 kontör

ckm

23 Temmuz 2008; 18:43:32 

En iyi müşteri hizmetleri turkcellde müşteriye değer veriyorlar ben ne zaman turkcellden kontor talep ettiysem hep geri yüklendi sorun yaşamadım aveada rezillik müşteri temsilcileri sürekli bir savunma bir bahane içinde konuşmalar kaydedilmese ALLAH bilir ne olacak müşteriye değer yok kontör iadesi istesem hiç iade olmadı bir bahane uydurdular yine vodafone ile pek ilişkim olmadı 1-2 kez görüştüm ondada işlemim hemen gerçekleşti.

tuGGy

23 Temmuz 2008; 21:17:56 

11 temmuz'da avea'ya mail atmıştım.bugun mailime cevap vermişler.lütfen müşteri hizmetlerini arayınız diye :D

turkcell'e mail attığımda ertesi gün telefonla bana geri dönmüşlerdi.vodafone'un kapsama alanıyla ilgili bir soruma da ertesi gün beni arayarak cevap vermişlerdi.

geexer

24 Temmuz 2008; 13:10:09 

bugün daha bi işim vardı müşteri hizmetleriyle kolayca işlem gerçekleştirildi
Turkcell'liyim bu arada

Only fools are enslaved by space and time (Sadece aptallar zaman ve mekanın esiridir)Eski Kullanıcı Adı: sorry_for_kill_you
basturkemin

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 17:30:30 

10 gündür 50 kontörümü iade edemediler. Gereksiz yere kesildi. Bahaneler ürettiler felan. Kontörde değilim, yurtdışından abim geldi, tümdünya paketi dedim her yön 2 kontör dedim, 3 saat avealıları beleş arıcan dedim, gözü döndü.. Tamam dedi, 100 kontör kesilince (50tümdünya ve 50 gereksiz yere) kızdı o da.. Ben de rezil oldum, Avea'da yardımcı olmadı kafayı yiyiyorum. Allahtan bizim evde tek çeken hat da bari gelince rahat rahat konuşuyor :)

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
HePsİ1LeŞmE

31 Temmuz 2008; 17:41:05 

quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

10 gündür 50 kontörümü iade edemediler. Gereksiz yere kesildi. Bahaneler ürettiler felan. Kontörde değilim, yurtdışından abim geldi, tümdünya paketi dedim her yön 2 kontör dedim, 3 saat avealıları beleş arıcan dedim, gözü döndü.. Tamam dedi, 100 kontör kesilince (50tümdünya ve 50 gereksiz yere) kızdı o da.. Ben de rezil oldum, Avea'da yardımcı olmadı kafayı yiyiyorum. Allahtan bizim evde tek çeken hat da bari gelince rahat rahat konuşuyor :)

avea merkezi arayınca neden gittiğini söylemeleri lazım peki üyü olduğun hat yeni bir hatmıydı ki?

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 335W PSU SEAGATE 250GB 16MB CACHE 7200.10 NCQ SATA2
basturkemin

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 17:58:23 

quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

avea merkezi arayınca neden gittiğini söylemeleri lazım peki üyü olduğun hat yeni bir hatmıydı ki?

Geçen yıl aldım güzelde numara. o dönem kontörlüydü. sonra faturalı yaptım. 1 ay kadar önce de kontörlüye döndüm. ilk 150 yüklememden 100 kesildi. yeniden 150 yükledik.. 50 kontör için 8-9 gün sonra 5 veya 6. arayışımda bana ilk açıldığında kontörlüyken ATV Haber Paketi üyeliğinden alacaklıymışız, kontörlüye dönünce kesilmiş dediler, hiç üye olmadığım gibi, 1 yıl alacak mı durur, faturalıyken isteselerdi vs. vs. çevirmeselerdi faturalıya. Zaten öyle de birşey yok tamamen bahane yani.. Amaçları para ise 300 kontör yükledim.
İtiraz ettim, yarına kadar dönecekler, yoksa ekime kadar kullanırım hattı sonra da diğer operatöre geçerim umrumda değilsiniz, bu ne biçim hizmet dedim.. Çok dertliyim çok.. Abime de çok feci rezil oldum.

HePsİ1LeŞmE

31 Temmuz 2008; 18:10:01 

quote:

Geçen yıl aldım güzelde numara. o dönem kontörlüydü. sonra faturalı yaptım. 1 ay kadar önce de kontörlüye döndüm. ilk 150 yüklememden 100 kesildi. yeniden 150 yükledik.. 50 kontör için 8-9 gün sonra 5 veya 6. arayışımda bana ilk açıldığında kontörlüyken ATV Haber Paketi üyeliğinden alacaklıymışız, kontörlüye dönünce kesilmiş dediler, hiç üye olmadığım gibi, 1 yıl alacak mı durur, faturalıyken isteselerdi vs. vs. çevirmeselerdi faturalıya. Zaten öyle de birşey yok tamamen bahane yani.. Amaçları para ise 300 kontör yükledim.
İtiraz ettim, yarına kadar dönecekler, yoksa ekime kadar kullanırım hattı sonra da diğer operatöre geçerim umrumda değilsiniz, bu ne biçim hizmet dedim.. Çok dertliyim çok.. Abime de çok feci rezil oldum.

olmadı hattını kapattırmak için başvur sonuç gelmedi nedeinide anlatırsın böyle böyle oldu diye
inşallah durduk yere giden kontörleri geri iade ederler

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 335W PSU SEAGATE 250GB 16MB CACHE 7200.10 NCQ SATA2
basturkemin

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 18:26:49 

kontör iadeleri umrumda değil. derdim kontör değil. rezil oldum olacağım kadar. Avea önerdim, ben mahçup oldum, operatörde bir gram destek vermedi.
neyse boşverdim bile.

zybk

31 Temmuz 2008; 19:58:22 

Turkcell de bence biraz sorun var yalnış yönlendirmeler tabiri caizse bide sallıyorlar bazen..

Örnek : Dün k.kartı ile netten kontör yukledim bedava 20 kontör gelmedi.Aradım durumu anlattım konbara kampusda bitti diyo görevli sonra tekrar anlattım internet ile ilgili bir bölüme aktardı ona anlattım oda tekrar geri aktardı en sonunda 24 saat sonra tekrar arayın dediler.burayıda aradım 2 kontör gitti dedim gidiyo dedi..bende kapattım..

not: kontör gelmedi , k.kartı ile yeni yukleme yaptım geldi..