Giriş | |
|
|
|
24 Temmuz 2008; 23:35:43
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: by_antiseptic quote:
Orjinalden alıntı: erkan7307 Gif dosyalarının uzantısını .jpg olarak değiştirmişler. bende wmv dosyası vardı. isiminin sonundaki wmv yi sildim, avi yaptım format değşti lütfen daha mantıklı cevaplar... ben de merak ettimm Çocukmusun?? Yazdığımı iyi oku ondan sonra dalganı geç! Ben formatını değiştirmişler demedim! upload ettikten sonra uzantısını .jpg olarak değiştirmişler ve site de bu durumu destekliyor ama bilgisayara kaydettiğinizde .gif olarak tanımlanacaktır. Örnek;
|
|
24 Temmuz 2008; 23:56:35
|
|
|
@Frost_Nova Dediklerin kısmen doğru. ancak, burada yapılan olay biraz daha farklı, uzantıyı dediğin şekilde değiştirsen bile site bunu .gif olarak tanır. Burada resmi yükledikten sonra link adresindeki uzantıyı değiştirmişler ama her site bu durumu desteklemiyor (örn; imageshack) Ayrıca, hareketli jpg diye bir şey olduğunu sanmıyorum.
|
|
27 Temmuz 2008; 21:44:28
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: erkan7307 @Frost_Nova Dediklerin kısmen doğru. ancak, burada yapılan olay biraz daha farklı, uzantıyı dediğin şekilde değiştirsen bile site bunu .gif olarak tanır. Burada resmi yükledikten sonra link adresindeki uzantıyı değiştirmişler ama her site bu durumu desteklemiyor (örn; imageshack) Ayrıca, hareketli jpg diye bir şey olduğunu sanmıyorum. valla bi kere denk gelmişti. senin dediğin gibi bir forumdan kaydetmiştim uzantısıyla fln da oynamadım ne adı ne uzantısı. gif sanıyordum bir baktım jpg, bilgisayar dünyası işte ne olacağı belli olmaz
|
|
|
27 Temmuz 2008; 23:14:50
|
|
|
Ya Bu Kadar Tartışmanıza Gerek Yok . Adam Bunu Adobe ImageReady İle Yapmış !!! Daha Sonrada Uzantısını Değiştirmiş . Birde Arkadaşın biri WMV Dosyasını AVI Yapmış Formatı Değişti Diyor . Ama Format Felan Değişmez ;) Selametle Kalın Dostlarım ...