Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
!!!DigiTürk'ten İkinci Bir Tv'ye Görüntü Verme!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> !!!DigiTürk'ten İkinci Bir Tv'ye Görüntü Verme!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
burky1905

23 Temmuz 2008; 15:19:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bu pepsi nin kampanyasından 1 yıllık eko-spor paketi kazandım.Gelip kurdular ben Digitürk kullanıcı değilim normalde bu Philips marka cihazdan gelip taktılar bu cihazda anten kablosu çıkışı yok ben ikinci bir tv ye nasıl çıkış yapabilirim?sadece scart ve kırmızı-sarı-beyaz çıkış var.yardımcı olabilirseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burky1905 -- 23 Temmuz 2008; 15:19:46 >

mert2004

23 Temmuz 2008; 17:31:20 

quote:

Orjinalden alıntı: burky1905

Arkadaşlar bu pepsi nin kampanyasından 1 yıllık eko-spor paketi kazandım.Gelip kurdular ben Digitürk kullanıcı değilim normalde bu Philips marka cihazdan gelip taktılar bu cihazda anten kablosu çıkışı yok ben ikinci bir tv ye nasıl çıkış yapabilirim?sadece scart ve kırmızı-sarı-beyaz çıkış var.yardımcı olabilirseniz sevinirim...

scart çoklayıcı ile bu işi yapabilirsin

xtreme55

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 22:43:17 

Tabi bir de iki tv'de birden aynı kanalı izlemek zorunda kalacaksın bunu da unutmaman gerekir.. Scart çoklayıcı ile aynı yayın 2 tv'ye birden verilebilir..

burky1905

24 Temmuz 2008; 10:49:58 

Arkadaşlar benim Tv im uzakta ikincisi yane bundan dolayı anten kablosu çıkışı sağlamam gerek önce bunu belirtiyim.
Ancak çözümünü buldum digitürk ün cihazında bulunan tv scart çıkışından d-smart uydu alıcıma vcr girişine bağladıgımda görüntüyü onun üzerinden anten çıkışına verebiliyorum.normalde digi kutularda anten çıkışı yok...tavsiyeleriniz için teşekürler...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> !!!DigiTürk'ten İkinci Bir Tv'ye Görüntü Verme!!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte GA-MA78M-S2H
Gigabyte GA-MA78M-S2H : AMD RS780 yonga seti mercek altında
Too Human
Nors mitolojisi ve bilim kurgu öğeleri ile süslenmiş bir action rpg’ye hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar