Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
5+1yardımı çok acil..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> 5+1yardımı çok acil.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
komodor93

23 Temmuz 2008; 15:16:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bana çok acil yorumlarınız gerekli.
biliyorum belki konuyu açmak için doğru bir yer değil ama çok acil lazım.
Ben 5+1 almaya karar verdim. Philips ve creative almak istiyorum.
Normal bi model olması gerekiyo..
Örneğin creative insipire t6060 ya da philips a2.610 gibi..
Ama sitedeki yorumlara baksam da bişeye karar veremedim.

Creative ve philips dahil olmak üzere araştırmalarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.. ve belirtmek isterim ki ben müzik dinleyeceğim. Film ya da oyun için almıyorum.
Diğer seçeneklere de açığım. Çok teşekkürler..

AtLantiS_DvL
tda 1562q

23 Temmuz 2008; 15:52:59 

kardeşim kesinlikle logitech x-530 almanı tavsiye ediyorum.süper bir sistem som seste boğulmama garantisi var. basslar o kadar derin ve yumuşakki anlatmak mümkün değil...al sana alalı 2 hafta oldu son seste dinlememe rağmen en ufak bir distorsiyon bile yokk malzeme ve işçilik kalitesi sony ile adım atacak şekilde tasarlanmış gerçekten dehşet bir ürün creativede fena değil ama bence logitech süper bir sistem fiyat gold pc de 2 yıl garantili 135 ytl ye aldım 2 hafta önce üründen sonuna kadar memnunum...

Ekteki dosya (4)

INTEL 865 P4 3.0GHZ İŞLEMCİ+ECS ELITE GROUP MAINBOARD+17 INCH ACER FLATRON MONİTÖR+MAXTOR 80 GB HARDDİSK+2x512 MB KINGSTON RAM+LITE-ON DVD:CD RW:CDR+LG-GS-H55N-DVD RW+FPS BLUE STROM II 500 WATT PSU+ATX MINI TOWER KASA+HIS ATIHD2600XT GDDR3 (128 BİT) 512 MB EKRAN KARTI+LOGITECH X-530 5+1 SES SİNEMA SİSTEMİ 70 WATTR.M.S 140 WATT P.M.P.O+EL YAPIMI 2X80 WATT AMPLİFİKATÖR+SHARP 6 OHM 120 WATT KOLON+USB SPEAKER+ORİTE RN-3300 3 MP WEBCAM...
tda 1562q

23 Temmuz 2008; 15:57:56 

sana özelliklerini yazmayı unutmuşum...

Artık kısıtlı bütçelerle bile tatmin edici düzeyde çok kanallı düzenekler oluşturmak mümkün.

Eğer siz de 100$ civarı bütçeye sahipseniz ve paranızı iyi şekilde değerlendirmek istiyorsanız işte alış veriş listesinde göz atılacakların başına yazmanız gereken iyi bir seçenek: Logitech X-530

Logitech X-530 Türkiye'de 85$'a (KDV Dahil: ~100$ - İthalatçı HS'nin sitesinde) satılan 5 adet uydu ve 1 adet subwoofer'dan (Sadece Bass seslerin iletimi görevini üstlenmiş özelleşmiş hoparlör türü) oluşan kendinden amfili bilgisayar, MP3/CD Çalıcı, PS2/XBox uyumlu siyah şık bir hoparlör seti.

Setteki merkez hoparlör ön ve arka uydulardan 15.5 Watt RMS gücüyle ayrılırken geri kalan dört uydu 7.4 Watt RMS gücünde. Subwoofer (5") ise 25 Watt RMS gücünde. Tüm uydular merkez dahil 2.5" sürücülere sahip ve toplamda set 40Hz ile 22 kHz frekansları arasında ses üretebiliyor.

X-530'un toplamdaki 70 Watt RMS'lik gerçek çıkış gücü onu özellikle küçük ve orta büyüklükteki odalarda rahatlıkla kullanılabilir olmasını sağlıyor.

Ön sağ uydu ses kablosu haricinde ikinci bir kabloyla amfinin bulunduğu Subwoofer'a bağlanıyor ve kontrolleri üzerinde barındırıyor. Ses ayarı, açma/kapama düğmesi, güç ışığı ve kulaklık çıkışı ile Subwoofer'ın kendi ses kontrolü harici tüm kontroller bu sayede elinizin altında oluyor. X-530'un en önemli eksikliği yukarıdaki satırlarda ortaya çıkıyor: her kanal için ayrı ayrı ses kontrolü mümkün değil.

Ayrıca set ne kablolu ne de kablosuz uzaktan kumandaya sahip.

X-530 ile beraber gelen tüm kablolar renk kodlarıyla geliyor; bu sayede kurulumda hata yapma ihtimali ortadan kalkmış.

Setin burada yer vermeye değer kılan fiyat/performans dışında bir kaç özelliği daha var:

FDD2
Uyduların ayaklarının aynı zamanda duvara montajına olanak vermesi
FDD2 yani Frequency Directed Dual Driver Logitech'in geliştirdiği ve pazarda da benzerleri bulunan sesin daha doğrusal biçimde fazla dağılmadan size ulaşmasını hedefleyen bir teknoloji.

İki sürücünün birbirleriyle uyum içinde ürettiği düzgün ses alanları fark edilebilir ölçüde ses kalitesinde iyileşmeler neden oluyor. Logitech kullandığı teknolojiyle hedefini ciddi ölçüde başarmış sayılır.

X-530 setinin bir diğer olumlu noktası ön ve arka uyduların ayaklarının duvara montaja izin verecek yapıda olmaları: Bu sayede ufak odalarda eğer duvarlar dolu değilse ciddi bir avantaj. Zira zaten uygun fiyatlı bir ürün aldıktan sonra gidip de ona maliyetinden fazla meblağlara ayaklık almak hiç mantıklı değil.

Logitech X-530 sübjektif yapılan pek çok testteki başarısını üstteki artıların üstüne koyunca ve eksi yönleri de fazla olmayınca mutlaka gözden geçirilmesi gereken bir seçenek haline geliyor.

» CoolTechZone

INTEL 865 P4 3.0GHZ İŞLEMCİ+ECS ELITE GROUP MAINBOARD+17 INCH ACER FLATRON MONİTÖR+MAXTOR 80 GB HARDDİSK+2x512 MB KINGSTON RAM+LITE-ON DVD:CD RW:CDR+LG-GS-H55N-DVD RW+FPS BLUE STROM II 500 WATT PSU+ATX MINI TOWER KASA+HIS ATIHD2600XT GDDR3 (128 BİT) 512 MB EKRAN KARTI+LOGITECH X-530 5+1 SES SİNEMA SİSTEMİ 70 WATTR.M.S 140 WATT P.M.P.O+EL YAPIMI 2X80 WATT AMPLİFİKATÖR+SHARP 6 OHM 120 WATT KOLON+USB SPEAKER+ORİTE RN-3300 3 MP WEBCAM...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> 5+1yardımı çok acil.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: McAfee Standı
McAfee bizleri ev kullanıcılarına yönelik ürettiği pratik çözümler hakkında bilgilendiriyor.
PES 2009 Lansmanı Röportajı
Merakla beklenen PES 2009 hakkında, bilmek isteyeceğiniz herşey bu röportajda.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar