parçalar arası uyumsuzluk çıkarmı veya bu çevredeki fiyata daha iyi hangi parçaları alabilirim yardımcı olursanız sevinirim ayrıca kafama takılan nokta 400w psu yeterlimi yoksa daha yüksek bir psu alayımmı bu arada çıkabileceğim max rakam 1.400 ha bide extradan soğutucu almayı düşünüyorum ne önerirsiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blocked -- 23 Temmuz 2008; 15:13:09 >
parçalar arası uyumsuzluk çıkarmı veya bu çevredeki fiyata daha iyi hangi parçaları alabilirim yardımcı olursanız sevinirim ayrıca kafama takılan nokta 400w psu yeterlimi yoksa daha yüksek bir psu alayımmı bu arada çıkabileceğim max rakam 1.400 ha bide extradan soğutucu almayı düşünüyorum ne önerirsiniz ?
işlemcın guzel anakartın x38 yada x48 chipsetliolsun ekran kartını değiştir 8800 gt serısı cok ucuzladı; hd4850 de alabılırsın daha performanslı ramler güzel segate 250 * 2 (raıd) yap cok daha verım alırsın o kasayı alma sakın ayıptır gunahtır cooler master yada thermaltake kasa al 600 watt power da yeterlı olur oc için. sistem almaya kesın karar verdıysen pm at sana yardımcı olur hangı sısteme para yatırmalısını söleerım f/p değerleri baz alınarak kolay gelsın
teşekkür ederim yorumun için clubber bu arada soğutucuyu oc için almayı düşnüyorum.şuandaki pcimide bi 250 300 civarı fiyata satarsam sorun kalmaz.(ki pc hala pro streeti felan rahat rahat kasmadan oynatmakta )belki 1600 e kadar çıakbilirim pcmi satabilirsem o paraylada lcd ve soğutucu düşünüyorum
teşekkür ederim yorumun için clubber bu arada soğutucuyu oc için almayı düşnüyorum.şuandaki pcimide bi 250 300 civarı fiyata satarsam sorun kalmaz.(ki pc hala pro streeti felan rahat rahat kasmadan oynatmakta )belki 1600 e kadar çıakbilirim pcmi satabilirsem o paraylada lcd ve soğutucu düşünüyorum
siz bilirsiniz , hayırlı olsun psuyu recom 600W , ramleride team extream yapıp , adam gibi bide sogutucu alırsanız sizi kimse tutamaz