Evde 3 bilgisayar var. 2 si kablolu 1 i kablosuz bağlancak. 2mbit bağlantım var. Bana gerçekten dayanıklı bir modem gerekiyor. Sürekli download yapan biriyim ayrıca 2 pc de online oyun oynuyor. Bana gerçekten dayanıklı çok ısınmayan bir modem önerebilir misiniz?
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.
Yok ben makul düzeyde bir şey arıyorum diyorsanız ülkemizde satışı bulunan Zxyel P-661HW-D veya us robotics 9108 modelini tercih edebilirsiniz.Zyxel firması türkiyeye özel 5 DBI anten ile bu ürünü satmaktadır.
Marka olarak modem konusunda zyxel'den şaşma derim.
Zyxel'in hem ADSL hem de G.SHDSL olmak üzere evde ve işte farklı zamanlarda alınmış, farklı modellerde 5 cihazını kullandım (maalesef), bunların içinde servis görmeyeni olmadı.Şu anda da bir modem arızalı ve Datateknikte, üstelik alalı 1 ay oldu ve önceki bozulup garantisi bittiği için almıştık.Gerçi yolun üzerine bıraksam servisi kendisi bulurdu artık ama... O zaman niye bu markayı kullanıyorsun diyeceksiniz, adsl neyse de, g.shdsl'de Türkiye'de başka marka yok maalesef. Bana kalsa bu beş para etmez şeyi asla kullanmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 24 Temmuz 2008; 9:13:34 >
Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk