Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Hangi Modemi Almalıyım??

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Hangi Modemi Almalıyım?? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gslipknotr

23 Temmuz 2008; 14:58:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evde 3 bilgisayar var. 2 si kablolu 1 i kablosuz bağlancak. 2mbit bağlantım var. Bana gerçekten dayanıklı bir modem gerekiyor. Sürekli download yapan biriyim ayrıca 2 pc de online oyun oynuyor. Bana gerçekten dayanıklı çok ısınmayan bir modem önerebilir misiniz?

erh_tun

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 16:52:46 

Bir senedir Airties RT-205 kullanıyorum. Şu ana kadar sorun çıkmadı. Tavsiye ederim.

johonwayni

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 16:54:26 

Us robotics

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.

cod3nam3

23 Temmuz 2008; 17:15:44 

Paranız var ise http://games.dlink.com/products/?pid=643&#DGL-4500 böyle bir modem alabilirsiniz işinizi görecektir üzerinde gigabit ethernet portuda bulunmakta.

Yok ben makul düzeyde bir şey arıyorum diyorsanız ülkemizde satışı bulunan Zxyel P-661HW-D veya us robotics 9108 modelini tercih edebilirsiniz.Zyxel firması türkiyeye özel 5 DBI anten ile bu ürünü satmaktadır.

yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 17:35:04 

US ROBOTICS 9108 http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=358&pid=1280

The club of Walkman phones
75tani
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

23 Temmuz 2008; 18:02:56 

Marka olarak modem konusunda zyxel'den şaşma derim.
MuttFTS.

23 Temmuz 2008; 18:11:38 

Bende RT210 var, 3 senedir felan sürekli açık.. Hiçbir problemi olmadı bugüne kadar..

Gerçi şu aralar adslyi algılamada gecikiyor bazen

Eski nick: hasanyuceer
iPhone 8GB + V-Moda Vibe
crstyn

23 Temmuz 2008; 20:06:50 

Airties güzel bi modem tavsiye ederim ısınma sorunu olmuyor bende.

onr4249

23 Temmuz 2008; 20:59:09 

bu güne kadar 3 faklı markalı modem kullandım;

1)asus>>uzak dur,modemin arayuzune girmeye calıştım modem sizlere ömür 1 ay internetsiz kaldım.

2)usrobotics>>hiç düşünmeden alabileceğin bir marka sorun cıkarmaz

3)airties>>şu anda kullanıyorum (rt205)sabah actım modem hala acık bir masa üstü birde labtop bağlanıyor bir sorun cıkarmadı.

bunların dısında;ben 3com markalı modemleri de öneririm araştıma yapabilirsin telekomilikasyon üzerine yıllardır calışan köklü bir firmadır.

birde bizim forumda Zyxel öneren arkadaslar vardır bu marka hakkında hiçbir bilgim yok.

bobita

24 Temmuz 2008; 9:14:08 

quote:

Orjinalden alıntı: 75tani

Marka olarak modem konusunda zyxel'den şaşma derim.

Zyxel'in hem ADSL hem de G.SHDSL olmak üzere evde ve işte farklı zamanlarda alınmış, farklı modellerde 5 cihazını kullandım (maalesef), bunların içinde servis görmeyeni olmadı.Şu anda da bir modem arızalı ve Datateknikte, üstelik alalı 1 ay oldu ve önceki bozulup garantisi bittiği için almıştık.Gerçi yolun üzerine bıraksam servisi kendisi bulurdu artık ama...
O zaman niye bu markayı kullanıyorsun diyeceksiniz, adsl neyse de, g.shdsl'de Türkiye'de başka marka yok maalesef.
Bana kalsa bu beş para etmez şeyi asla kullanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 24 Temmuz 2008; 9:13:34 >

Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
titanix

24 Temmuz 2008; 9:38:22 

en iyi performans zyxel de

yoğun kullanımda en karmaşık işlemleri bile yüksek performansla hallediyor güçlü işlemcisi sayesinde

kalitesi ise zaten tartışılmaz çünkü bu işin uzmanı olan bir firma, ürünlerindeki çeşitlilikten ve detaylardan bunu anlayabilirsiniz.

Tabi bu markayı kullanıpta arıza çıkaranlarda olacaktır, bu her markada var.

İki aynı marka ve model ürünün birinin bozulması diğerinin ise yıllarca sorunsuz çalışması bunun en açık göstergesidir.

Zyxel 661HW alabirsiniz, alternatif marka olarakta airties rt-205 veya rt-211 tavsiye ederim

Cherokee

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 9:54:44 

Airties ın en büyük avantajı Türk firması olması. Şimdi yok yarısı yabancı yada çinde üretiliyo falan konularına girmesin kimse sonuçta