Hangi Modemi Almalıyım?? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet

gslipknotr -> Hangi Modemi Almalıyım?? (23 Temmuz 2008; 14:58:56)

Evde 3 bilgisayar var. 2 si kablolu 1 i kablosuz bağlancak. 2mbit bağlantım var. Bana gerçekten dayanıklı bir modem gerekiyor. Sürekli download yapan biriyim ayrıca 2 pc de online oyun oynuyor. Bana gerçekten dayanıklı çok ısınmayan bir modem önerebilir misiniz?

erh_tun -> Cevap: Hangi Modemi Almalıyım?? (23 Temmuz 2008; 16:52:46)

Bir senedir Airties RT-205 kullanıyorum. Şu ana kadar sorun çıkmadı. Tavsiye ederim.

johonwayni -> Cevap: Hangi Modemi Almalıyım?? (23 Temmuz 2008; 16:54:26)

Us robotics [sm=ok.gif]

cod3nam3 -> Cevap: Hangi Modemi Almalıyım?? (23 Temmuz 2008; 17:15:44)

Paranız var ise http://games.dlink.com/products/?pid=643&#DGL-4500 böyle bir modem alabilirsiniz işinizi görecektir üzerinde gigabit ethernet portuda bulunmakta.

Yok ben makul düzeyde bir şey arıyorum diyorsanız ülkemizde satışı bulunan Zxyel P-661HW-D veya us robotics 9108 modelini tercih edebilirsiniz.Zyxel firması türkiyeye özel 5 DBI anten ile bu ürünü satmaktadır.

yuemrek -> Cevap: Hangi Modemi Almalıyım?? (23 Temmuz 2008; 17:35:04)

US ROBOTICS 9108 http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=358&pid=1280

75tani -> Cevap: Hangi Modemi Almalıyım?? (23 Temmuz 2008; 18:02:56)

Marka olarak modem konusunda zyxel'den şaşma derim.

MuttFTS. -> Cevap: Hangi Modemi Almalıyım?? (23 Temmuz 2008; 18:11:38)

Bende RT210 var, 3 senedir felan sürekli açık.. Hiçbir problemi olmadı bugüne kadar..

Gerçi şu aralar adslyi algılamada gecikiyor bazen [sm=s20.gif]

crstyn -> Cevap: Hangi Modemi Almalıyım?? (23 Temmuz 2008; 20:06:50)

Airties güzel bi modem tavsiye ederim ısınma sorunu olmuyor bende.

onr4249 -> Cevap: Hangi Modemi Almalıyım?? (23 Temmuz 2008; 20:59:09)

bu güne kadar 3 faklı markalı modem kullandım;

1)asus>>uzak dur,modemin arayuzune girmeye calıştım modem sizlere ömür 1 ay internetsiz kaldım.

2)usrobotics>>hiç düşünmeden alabileceğin bir marka sorun cıkarmaz

3)airties>>şu anda kullanıyorum (rt205)sabah actım modem hala acık bir masa üstü birde labtop bağlanıyor bir sorun cıkarmadı.

bunların dısında;ben 3com markalı modemleri de öneririm araştıma yapabilirsin telekomilikasyon üzerine yıllardır calışan köklü bir firmadır.

birde bizim forumda Zyxel öneren arkadaslar vardır bu marka hakkında hiçbir bilgim yok.[sm=ok.gif]

bobita -> Cevap: Hangi Modemi Almalıyım?? (24 Temmuz 2008; 9:14:08)

quote:

Orjinalden alıntı: 75tani

Marka olarak modem konusunda zyxel'den şaşma derim.

Zyxel'in hem ADSL hem de G.SHDSL olmak üzere evde ve işte farklı zamanlarda alınmış, farklı modellerde 5 cihazını kullandım (maalesef), bunların içinde servis görmeyeni olmadı.Şu anda da bir modem arızalı ve Datateknikte, üstelik alalı 1 ay oldu ve önceki bozulup garantisi bittiği için almıştık.Gerçi yolun üzerine bıraksam servisi kendisi bulurdu artık ama...[:D]
O zaman niye bu markayı kullanıyorsun diyeceksiniz, adsl neyse de, g.shdsl'de Türkiye'de başka marka yok maalesef.
Bana kalsa bu beş para etmez şeyi asla kullanmam.[8|]

titanix -> Cevap: Hangi Modemi Almalıyım?? (24 Temmuz 2008; 9:38:22)

en iyi performans zyxel de

yoğun kullanımda en karmaşık işlemleri bile yüksek performansla hallediyor güçlü işlemcisi sayesinde

kalitesi ise zaten tartışılmaz çünkü bu işin uzmanı olan bir firma, ürünlerindeki çeşitlilikten ve detaylardan bunu anlayabilirsiniz.

Tabi bu markayı kullanıpta arıza çıkaranlarda olacaktır, bu her markada var.

İki aynı marka ve model ürünün birinin bozulması diğerinin ise yıllarca sorunsuz çalışması bunun en açık göstergesidir.

Zyxel 661HW alabirsiniz, alternatif marka olarakta airties rt-205 veya rt-211 tavsiye ederim

Cherokee -> Cevap: Hangi Modemi Almalıyım?? (24 Temmuz 2008; 9:54:44)

Airties ın en büyük avantajı Türk firması olması. Şimdi yok yarısı yabancı yada çinde üretiliyo falan konularına girmesin kimse sonuçta gayrettepede koskoca şirketleri var. Eğer modemde bir problem çıkarsa arayıp kendileriyle görüşütüğünüzde sorununuzu halletmek için ellerinden geleni yapıyolar. Bence en büyük ajantajı bu. Bunuda göz ardı etmemek lazım diye düşünüyorum.

useryok -> Cevap: Hangi Modemi Almalıyım?? (24 Temmuz 2008; 10:14:06)

Airties in cihazları eskiden çok kilitlenir ve ısınırdı. Şimdi cihazları iyi diyorlar ama ben hala güvenemiyorum.

Bir arkadaşıma ve kendime USROBOTICS wireless modem aldım. İkisi de yaklaşık 2 yıldır çalışıyor, ne ısınma var ne kilitlenme. Cihazlar sadece rapid yüzünden resetlenmiştir. Mükemmel bir ürün...

DanGWaR -> Cevap: Hangi Modemi Almalıyım?? (24 Temmuz 2008; 10:25:30)

Birşey sormak istiyorum, wireless modem olarak Philips SNA6500 var elimde(berbat yani görürsen bakma bile) sinyali acayip kötü veriyordu.Neyse merak ettiğim şey kablosuz alırsam hani sonuçta masaüstü dışında sağa solada sinyal verecek, vermese laptop lar göremez.Bu sinyali kimse yakalayıp kullanmadıktan sonra internet hızında düşüş olur mu?Acaba diyorum philips iyide bende mi sorun var, çünkü wireless takınca internet acayip ağırlaşıyor.Ping değerleride öyle, sizin önerdiğiniz modem lerden birini alsam da aynı durumla karşılaşacak mıyım?(kimse girmiyor modeme kontrol ediyorum)

AirTies ilk başlarda çok kötülenirdi, ttnet veriyor diye.Birden ne olduda bu kadar iyi oldu?Baştaki herkesin önyargısı mıydı?

»Keen« -> Cevap: Hangi Modemi Almalıyım?? (24 Temmuz 2008; 11:27:44)

Air Ties rt -205 al Kurulumu Çok Basit Ve Türkçe.

Tak&Çalıştır özelliği ile Türk Telekom ayarları önceden yapılmış olan modeminizle Internet’e bağlanmak için AirTies Türkçe Sesli İnteraktif Kolay Kurulum CD’sini bilgisayarınıza takmanız ve sadece ADSL abonelik bilgilerinizi girmeniz yeterli. Kolay Kurulum CD’siyle birlikte bilgisayarınıza kurulan AirTies ADSL Hizmet Programı RT-205’in ADSL ve kablosuz güvenlik ayarlarını yapar, RT-205’e girdiğiniz kablosuz şifreyi bilgisayarınıza otomatik olarak girer. Bu sayede kablosuz ağınızı otomatik olarak şifrelemiş ve bilgisayarınıza da gerekli olan ayarlamaları yapmış olursunuz.

[:'(]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.265625