SATIN ALDIM VE DAHA BİR GÜN OLMADAN GİTTİKÇE MEMNUN KALDIM BU ÜRÜNÜ BİLGİSAYARIMA AKTRAMIM YAPMAK İSTEMEME RAĞMEN BAŞARAMIYORUM. KONUYLA BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ YAW??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkde55 -- 23 Temmuz 2008; 14:22:43 >
KAÇAKCILARIN GETİRİP,KAÇAKCILARIN.DAĞITTIĞI VE DE KAÇAK SATICILARIN SATTIĞI BU SAHTE İMEİLİ YAKINDA YASAKLANACAK OLAN FATURASIZ KAÇAK,GARANTİSİZ.OLANLARDANMI? ARKADAŞLAR DIŞ BOYASINA ALDANMAYIN T818 DEN BAŞLAYIP BUNA KADAR GELEN BU TELEFONLARIN MENÜSÜ BİLE AYNI ....KAMERASININ KAÇ OLDUĞUNU BELLİ DEĞİL 5 YAZIYOR...2-3-3,2 YAZANLARINIDA GÖRDÜK.....RESİMDEKİ MP ÇALMASI BİLE T818 LE AYNI KASA DEĞİŞTİR...KAKALA ....RENK DEĞİŞTİR...KAKALA....ARKADAŞLAR BU KAÇAKCILARDAN MAL ALMAYIN YAKINDA ELİNİZDE KALACAK.......KAMERASI BELLİ OLMAYAN BİR FOTOĞRAF ÇEKEN GARİP BİR ALET
Dünyada bu modeli anycool diye aratırsanız çıkmaz. Çünkü bu gerçek anycool değil Türkiye de ve kaçak aldırtılan ülkelerce verilen sahte isim. Ve gerçek olmayan bu anycool larda internet yok diye biliyorum. Ve hiçbir anycool telefonunun tuşlarında hem arapça hem rusça hem bilmem ne hep beraber değil. Teşekkürler...
KAÇAKCILARIN GETİRİP,KAÇAKCILARIN.DAĞITTIĞI VE DE KAÇAK SATICILARIN SATTIĞI BU SAHTE İMEİLİ YAKINDA YASAKLANACAK OLAN FATURASIZ KAÇAK,GARANTİSİZ.OLANLARDANMI? ARKADAŞLAR DIŞ BOYASINA ALDANMAYIN T818 DEN BAŞLAYIP BUNA KADAR GELEN BU TELEFONLARIN MENÜSÜ BİLE AYNI ....KAMERASININ KAÇ OLDUĞUNU BELLİ DEĞİL 5 YAZIYOR...2-3-3,2 YAZANLARINIDA GÖRDÜK.....RESİMDEKİ MP ÇALMASI BİLE T818 LE AYNI KASA DEĞİŞTİR...KAKALA ....RENK DEĞİŞTİR...KAKALA....ARKADAŞLAR BU KAÇAKCILARDAN MAL ALMAYIN YAKINDA ELİNİZDE KALACAK.......KAMERASI BELLİ OLMAYAN BİR FOTOĞRAF ÇEKEN GARİP BİR ALET
bilip bilmeden konuşmayın lütfen milleti aşagılamaya hakkınız yok ayrıca buyuk harfle yazmak bagırmak anlamına gelır kuralları ıhmaL etmeyın ...
Yaw yazmadan duramıyorum :) Ben de t848 almayı çok düşündüm. Çünkü bence kaçak getirilenler arasında en iyisi ve en hoş görüneni bu model. Yalnız alan arkadaşım dikkat et arkasındaki kamerası zorlanmasın, benimki bozuldu diyene rastladım. Foto çekme moduna girdiinde arkası çıkıyor ya dikkat et o esnada zeminde falan olmasın yani zorlanmasın çıkarken.
kardeş bende nisandan beri t818 kullanıorm çok memnunum,o yuzden bu çinlere önyargılı değilim...Kasası çok güzelmiş,acaba bi foto çekip buraya koyabilirmisin,ürünün kamerasının nasıl çektiğini merak ediyorumda..
hadi birniz fotoğraf çekinde buraya koyun bakalım...hala fotoğraf koyamadınız...Çünkü fotoğrafların hepsi 640*480 ve de fotoğrafdan başka her şeye benziyor..Hadi bakalım cin malı telefonlardan buraya foto koyunda inceleyip bakalım yüreğiniz yetiyorsa...[:'(]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARIKAN -- 19 Ekim 2008; 14:22:23 >
Bahtiyar kardeşim o kadar iyi ise bir fotoğrafını koyda görelim...Ayrıca büyük harfi bırak yazdıklarıma yanıt ver...evet bağıra bağıra yazdım....sen de teknik olarak bağıra bağıra yanıt ver de görelim.okey
quote:
Orjinalden alıntı: Bahtiyar42
quote:
Orjinalden alıntı: ARIKAN
bilip bilmeden konuşmayın lütfen milleti aşagılamaya hakkınız yok ayrıca buyuk harfle yazmak bagırmak anlamına gelır kuralları ıhmaL etmeyın ...
hadi birniz fotoğraf çekinde buraya koyun bakalım...hala fotoğraf koyamadınız...Çünkü fotoğrafların hepsi 640*480 ve de fotoğrafdan başka her şeye benziyor..Hadi bakalım cin malı telefonlardan buraya foto koyunda inceleyip bakalım yüreğiniz yetiyorsa...[:'(]
kardeş nie dellendin bukadar yahu :D korkucak bişi yok,zira artizlik yapılcak bi kamerası yokki korkalım :D zaten nekadar kötü kamerası olduğunu t818 ci olarak ben biliom,bu topikteki modelinkini de bi ayrı merak ediom :)
ayrıca şunu söyliim,bende bi 3660 var nokia,uzaktan kumanda olarak kullanılan :D o daha ii çekio t818 den :D şunuda belirtmek isterim,komşum superphone dedikleri,lcd ekran diye reklamlarını yaptıkları çin malını kullanıor,1mp boyutu var ve pc de gündüz çekimleri çok güzel gösteriyor...
benim t818 in resmini göndermiim ,hakkaten kötü de şu arkadaş modelinden bi resim çekerse sevinirim...
dier yandan dediğim gibi t818 i mayıstan beri kullanıyorum ve süper memnunum.hani kalitesiz,şöle böle yorum yapsanızda bi işe yaramıyor çünkü mayıstan bu yana bikere bile kilitlenmedi,problem çıkarmadı,yolculuklarımda,yazın kamp yerlerinde,sahilde tv mide izledim,müzik seti gibide açtım müzii sahilde ortamı eğlendirdide...
konuşma kalitesi derseniz oda süper... tek eleştirilebilcek yanı SAR değeridir.güven yok.ve kamerası tabi,ama kamera için almıosanız benim gibi zaten sorun yok ki şuan t818 150 liraya bulunuyor.para değil bu özellik bi tel için...