Batuhan Kılıç
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
23 Temmuz 2008; 13:53:03
sağlam çalışan harddiskte resimler silinip üstüne başka şeyler yüklenmiş, bu resimleri kurtarmak için götürülebilecek iyi bir yer bilen var mı? yada etkili olabilecek program önerebilecek olan var mı? easy recovery pek işe yaramıyor, içindeki resimler önemli çok yüksek miktar olmadığı sürece parası da önemli değil, bu yüzden bana etkili ve güvenilir olan tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Batuhan Kılıç
23 Temmuz 2008; 13:58:10
işte tavsiye edebileceğiniz iyi bir yer var mı? harddisk benim değil bir tanıdığın, götürmüş bir yere ama alakasız verileri kurtarmışlar yani yapamamışlar, bu yüzden bu işi iyi yapabilen bir yer lazım
veri krtarma programlarını denemediyseniz bi deneyin derim öncelikle. easy recovery kullanıyorum çok işe yarıyor. ha denediyseniz profesyonel olarak bu işi yapan yerler var ama Türkiye'de çok fazla değil bildiğim kadarıyla.
Batuhan Kılıç
23 Temmuz 2008; 14:05:15
valla programla olucağını sanmıyorum bir de harddisk benim değil pek deneme imkanım yok, bu yüzden bildiğiniz güvenilir etkili bir yer varsa daha yararlı olur
anlıyorum ama şunu söyleyim ben 1 sene önce kaybettiğim verileri kurtamıştım o program sayesinde. üstelik biçok kez format geçirmişti harddisk. veriler muzazzam bir şekilde kurtarılabilir. resimler de ama videolarda sorun olabilir. yerinizde olsam önce kendim uğraşırdım. zaten siz kurtaramazsanız profesyonel şirketler her halükarda kurtarır fiziksel bi sorun olmadıkça.
Geçmiş olsun bir arkadaşımın başına da benzer bir durum geldi, ankarada bir yere gönderdi sanırım 400 Ytl gibi bir fiyata kurtardılar ama ismini hatırlamıyorum Google reklamından bulmuştuk orayı. Önce kurtardıklarından örnekleri mail ile yolladılar (yani işinize yaramayan şeylere para vermiyorsunuz) sonra EFT ile parasını yolladı verileri ağzı özel kapalı bir DVD ile ve özel bir kurye ile gönderdiler.