Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Yeni bir sistem tavsiyesi . Tasına bilir olması tercihim....

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> Yeni bir sistem tavsiyesi . Tasına bilir olması tercihim.... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
forumcu3

23 Temmuz 2008; 13:52:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar benim evim biraz ufak. 2001 sennesinde kurdugum o gune gore iyi bir sitemin var. evin bir odasını isgal ediyorum. eve de de 2 tane cocuk var. Bir kiz bir erkek evladım onları 1 odada tutuyoruz. Aklıma yeni bir bilgisayar almak geldi eskisini kaldıracagım.. Almak istedigim biligisar. mini bilgiayarlardan olacak Shuttle benzeri ...

Donanım ozellikleri benim icin olmaz sa olmazlar ise bir defa hdmi cıkısı olacak Plazmaya baslıyacagım birde cok birde tv ve uuydu kartı olacak yani bir nevi multimedya aracı olarakta kullanmak istiyorum. bu konuda bilgi ve tavsiyelerde bulunacak arkadaslarda yarımlarını bekliyorum. İlgilenen arakadaslara simdiden tesekkurler....

hayat Paylastıkca guzeldir.
mccknightt

23 Temmuz 2008; 14:01:42 

HDMI çıkışlı lap top acıkcası zor bulunur,sen anladığım kadarıyla 13'' ten küçük birşey istiyorsun ki onlarda HDMI çıkşı verebilecek bir ekran kartı da oldukca zor bulunur ,ben şahsen aradım ama göremedm..Bir fiyat belirlersen lap top bakalım sana

forumcu3

23 Temmuz 2008; 15:18:27 

aslınan bakarsanız tanısmabilir derken ekranlı birsey istemiyorum . yani benim salonda plazman var evdeki bilgisyarında lcd monitor alacagım istedigim zaman makinenin yerini degistirebilecek birsey istiyorum. Laptop tarzı birsey degil aradıgım. sanırım daha cok HTPC turu birsey....

hayat Paylastıkca guzeldir.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> Yeni bir sistem tavsiyesi . Tasına bilir olması tercihim.... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Forex FM-8100 FM Transmitter
Oto Teybine MP3 çalar, cep telefonu veya hafıza kartından istediğiniz Müzik parçasını kablosuz aktarın!
Cebit 08: Forex Standı
Yoğu iş yükü, trafik, ekonomik krizler! Biraz rahatlamaya ne dersiniz? Forex'in masaj koltukları hakkında bilgi alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar