Arkadaslar benim evim biraz ufak. 2001 sennesinde kurdugum o gune gore iyi bir sitemin var. evin bir odasını isgal ediyorum. eve de de 2 tane cocuk var. Bir kiz bir erkek evladım onları 1 odada tutuyoruz. Aklıma yeni bir bilgisayar almak geldi eskisini kaldıracagım.. Almak istedigim biligisar. mini bilgiayarlardan olacak Shuttle benzeri ...
Donanım ozellikleri benim icin olmaz sa olmazlar ise bir defa hdmi cıkısı olacak Plazmaya baslıyacagım birde cok birde tv ve uuydu kartı olacak yani bir nevi multimedya aracı olarakta kullanmak istiyorum. bu konuda bilgi ve tavsiyelerde bulunacak arkadaslarda yarımlarını bekliyorum. İlgilenen arakadaslara simdiden tesekkurler....
HDMI çıkışlı lap top acıkcası zor bulunur,sen anladığım kadarıyla 13'' ten küçük birşey istiyorsun ki onlarda HDMI çıkşı verebilecek bir ekran kartı da oldukca zor bulunur ,ben şahsen aradım ama göremedm..Bir fiyat belirlersen lap top bakalım sana
aslınan bakarsanız tanısmabilir derken ekranlı birsey istemiyorum . yani benim salonda plazman var evdeki bilgisyarında lcd monitor alacagım istedigim zaman makinenin yerini degistirebilecek birsey istiyorum. Laptop tarzı birsey degil aradıgım. sanırım daha cok HTPC turu birsey....