Giriş
23 Temmuz 2008; 13:47:27
sınırsıza geçip geçmediğimi nerden anlarım
_____________________________Hadi karar ver artık Neresindesin Hayatın..? Her Hakkım Saklıdır ® |l|lllll|lll||ll||lll ²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³
23 Temmuz 2008; 14:02:47
Ne zaman tarife değişikliği yaptın. Benim tarifi değişikliğinden sonra 2 saat içinde değişmişti. 2 saat içinde pc başında olmadığı için ne kadarda değişiyor tam bilemiyeceğim. Ama sınırsıza geçtiğinizi nasıl anlayamıyoruz sanırsam. Varsada öyle bir döküman görmedim.
_____________________________L O S T » İndirme Yöneticilerini Kullanma [Flash Get, Idm, Dap ve Fdm] » Kemalizm
23 Temmuz 2008; 14:08:21
1 saat önce tarife değişikliği yaptım
_____________________________Hadi karar ver artık Neresindesin Hayatın..? Her Hakkım Saklıdır ® |l|lllll|lll||ll||lll ²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³
23 Temmuz 2008; 14:31:37
bende 2 saat önce geçtim peki bu ayın faturası 49 mu olacak acaba
23 Temmuz 2008; 14:33:37
quote: Orjinalden alıntı: vizzou bende 2 saat önce geçtim peki bu ayın faturası 49 mu olacak acaba ben 49 gelcek diye biliyorum
23 Temmuz 2008; 15:33:00
quote: Orjinalden alıntı: --sagocu-- sınırsıza geçip geçmediğimi nerden anlarım 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin sadece.
_____________________________ The club of Walkman phones
23 Temmuz 2008; 16:05:38
quote: Orjinalden alıntı: yuemrek quote: Orjinalden alıntı: --sagocu-- sınırsıza geçip geçmediğimi nerden anlarım 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin sadece. saol
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil