10 yıldır hazırkart kullanan birisi olarak bugün faturalı hat aldım hazırkatta kampüscell uygun olduğu için kampüscelli olsun dedim faturalı hatta kampüscell uygunmudur ben fazla kampüscelli kişilerle de konuşmuyorum sabit ücreti varmış herhalde 12 ytl gibi her ay en uygun hangi tarifedir
Hazır kartınız da varsa boşuna faturalı hatta sabit ücret ödemeyin. 4440532 arayarak faturalı kampüscell'deki genç paketi istemediğinizi söylerseniz, sabit ücret ödemezsiniz. Tabi bu durumda aylık şebeke içi 120 dk hediyeyi kazanamıyorsunuz.
Hazır kartınız da varsa boşuna faturalı hatta sabit ücret ödemeyin. 4440532 arayarak faturalı kampüscell'deki genç paketi istemediğinizi söylerseniz, sabit ücret ödemezsiniz. Tabi bu durumda aylık şebeke içi 120 dk hediyeyi kazanamıyorsunuz.
bu durumda diğer konuşma tarifeleri aynımı kalıyor birde faturalı hat numaramı kullanmak şartıyla kontorlüye cevirebilirmiyim
genç paket almazsanız kampuslüler ile her 10 dakikası 9.9 kuruş diğer turkcellliler ve sabit hatlar ile dakikası 24 kuruş. diğer operatörler ile dakikası 50 kuruş konuşursunuz.
ayrıca turkcell faturalı hatlarda bizbizehepimiz ve herkesle taiflerini de inceleyebilirsiniz.
Arkadaş tarife ücretleri hakkında cevap vermiş, ben de diğer sorunuzu cevaplıyayım; faturalı hattınızı aynı numara ile hazır karta çeviremiyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: alikuşcu
quote:
Orjinalden alıntı: bungee20
bu durumda diğer konuşma tarifeleri aynımı kalıyor birde faturalı hat numaramı kullanmak şartıyla kontorlüye cevirebilirmiyim
bungee20 kullanici adi ikinize de teşekkür ederim bende mşimdi müşteri hizmetlerini aradım herhangi bir sabit ücretiniz yok dedi genç paket alırsanız olur dedi