Faturanızı şişiren gecikme bedeli olmuş. Sanırım daha önceki faturanızdan kaynaklanan geç ödemeniz var. Eğer yoksa hemen itiraz edin tabi.
Aynen katiliyorum eğer zamaninda ödeme yapmiş iseniz itiraz ediniz yok zamaninda ödenmedi iseniz bari bu faturayi zamaninda ödeyiniz
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.
TTnet müşteri sayfasi yokmu bu kadar borcunuz var bunlar bunlar ödendi diye ?
Smile adsl müşteri panelinden görebiliyorsunuz ayrica ben 5 gün geç ödedim fatura elime geç ulaştigi için ona ragmen fazladan para vermedim
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.